Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciekaw jestem jak do takiego jawnego NACIAGANIA I ZLODZIEJSTWA ustosunkowuja sie klapy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie ma TLOU, nie ma ME. Nie można brać tego rankingu na poważnie.

Co, jesteś kolejnym fanem zachodnich popelin? xd

Opublikowano

w sosnowcu sie placi dolarami - szlachta :kaz:

Opublikowano

Sosnowiec wasal USA :kaz:

Co nie zmienia faktu ze ten kod to zbedne guwno w takim razie dla mnie. O, teraz dopiero update zrobili:

Some exclusions do apply, including subscriptions for PS Plus, Music Unlimited, PS Now and rental video content (update: game preorders are also excluded from this promotion, we apologize for the confusion).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Sosnowiec wasal USA :kaz:

Co nie zmienia faktu ze ten kod to zbedne guwno w takim razie dla mnie.

a na powaznie to jakim cudem nie mozesz dodac - przeciez gierki do koszyka przez ps store na pc mozna dodawac od zawsze nawet nie majac grosza w koszyku

Co nie zmienia faktu ze ten kod to zbedne guwno w takim razie dla mnie. O, teraz dopiero update zrobili:

Some exclusions do apply, including subscriptions for PS Plus, Music Unlimited, PS Now and rental video content (update: game preorders are also excluded from this promotion, we apologize for the confusion).

pewnie ordera chciales preorderowac cwaniaku :kaz:

Opublikowano

Mowa o pre-orderze. Mowili ze jedyne wyjatki to bedzie ps plus, music unlimited i cos tam od filmow, dzisiaj dodali jeszcze ze pre-orderow tez nie bedzie mozna kupowac przy uzyciu tej znizki.

Planowalem sobie dying light kupic, akurat mialem 55$ dolcow, no ale to sony, po nich mozna sie spodziewac takich faili, szkoda tylko ze postanowili nas poinformowac w dzien kiedy znizka dopiero uderza.

pewnie ordera chciales preorderowac cwaniaku :kaz:

Pudlo :kaz:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Gry ktore mialy premiere mozna kupowac bez problemu

Wczoraj już było, że preordery też nie przechodzą :Coolface:

A wez mi nie przypominaj nawet o tym juz :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

O Mendrek kupił jakąś grę, wydarzenie w CW :D

Myślę, że pora rozwiać pewien suchy, ale powtarzający się niczym Miodowe Lata w Polsacie mit, na temat mojej biblioteki gier i jakobym jedynie cebulił w gry z Plusa. Stworzyłem więc odpowiednią grafikę z moją (nie)skromną biblioteką gier, w które zagrałem (są też takie które mam, ale jeszcze nie zagrałem)...

0165d5722a.png

Opublikowano

lol, a gdzie pieczątka od Sony Polska?

Opublikowano

Medrek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

xD nazywac cos " moja biblioteka " i wrzucac tam gry z plusa

Opublikowano

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano

Na czas płacenia abonamentu, zawsze będę mógł w te gry grać. W czym problem? W zasadzie to wszelkie cyfrowe wersje są "dzieloną" własnością, tylko na różnych warunkach.

Opublikowano

Chłopak się przejął... xDDDDDD

Opublikowano

Mogłem trzymać Plusa na PS3. Dopisałbym sobie 100 gier  :reggie:

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD płacze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie no Mendrek true hardcore gracz z ciebie, powiedzialbyn nawet kolekcjoner ale uzycie slowa "zagral" a nie" posiadam "wskazuje, iz wiekszosc tych gier opchnales

Opublikowano

Mogłem trzymać Plusa na PS3. Dopisałbym sobie 100 gier  :reggie:

Niestety, ale MS nie oferuje takich bajerów w swoim GwG , dlatego przykro mi, ale źle obrałeś priorytety. Chociaż tobie za to zapłacili, niektórzy tu za frajer optują za Xboxem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.