Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sytuacja jest taka, że po FH2 wiem wszyscy czego się spodziewać a po DC oprócz wyśmienitej oprawy narazie nadal za dużo nie wiadomo, ale myślę, że ten rok developingu więcej tylko pomógł tej grze i będzie spoko.

O DC wiadomo całkiem sporo. Wiadomo, że nie będzie warunków atmosferycznych kiedy gra trafi do sprzedaży, wiadomo, że będzie tylko 50 aut, wiadomo, że nie będzie jakiegokolwiek tuningu wizualnego czy "technicznego", wiadomo, że DriveCLUB będzie miało kluby tylko na parę osób itd. ;)

Ja zdaję sobie sprawę że festyniarstwo jest cool, jazda po buraki Lambo tez musi być cool, spoilery to na wsi wręcz obowiązek, ale możesz mi powiedzieć po co tuning w Pagani Zondzie?

Wiesz że twórcy zrezygnowali z muzyki podczas wyścigu żeby delektować się dźwiękiem silnika supersamochodow?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kluby na 1000 osob kontra kluby na kilka osob? Czy to niewystarczajacy aspekt gry ktora nazywa sie DriveClub?

I te kluby na 1000 osób będą rywalizować ze sobą całe w jednym wyścigu tak ?

Opublikowano

No fajnie, ale dobrze by było, jakby dali możliwość włączenia muzyki podczas jazdy, bo nie kazdemu taka opcja się spodoba.

Opublikowano

Bo daje 5x większe możliwości niż DC w każdym aspekcie gry?

LOL?

Wymień 5x więcej możliwości chociaż w jednym aspekcie gry

Chociażby 200 aut najróżniejszych klas vs 50 aut prawdopodobnie stricte wyścigowych. Co się przełoży na zdecydowanie dużo mniejszą różnorodność wyścigów.

Opublikowano

@Exact

Nie wiem co Ty masz z tymi reklamami. W Home mam te trzy kafle z info co nowego na Xbonie - Uptade, Apka Brazil Now i Deals with Gold. Po wejsciu do Store jest caly JEDEN kafel z reklama jakiegos filmu.

On ma specjalny filtr w oczach, u niego 1 kafel idzie x20, a 20 kafli systemowych -19 ;)

Te bzdury o reklamach już są nudne. To samo było z X360.

Też nie ogarniam tego, ile razy dowiadywałem się z reklam o wypuszczonych demach, DLC, promocjach, nowy trailerach gier i filmów, co w tym złego to nie rozumiem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sytuacja jest taka, że po FH2 wiem wszyscy czego się spodziewać a po DC oprócz wyśmienitej oprawy narazie nadal za dużo nie wiadomo, ale myślę, że ten rok developingu więcej tylko pomógł tej grze i będzie spoko.

O DC wiadomo całkiem sporo. Wiadomo, że nie będzie warunków atmosferycznych kiedy gra trafi do sprzedaży, wiadomo, że będzie tylko 50 aut, wiadomo, że nie będzie jakiegokolwiek tuningu wizualnego czy "technicznego", wiadomo, że DriveCLUB będzie miało kluby tylko na parę osób itd. ;)

Ja zdaję sobie sprawę że festyniarstwo jest cool, jazda po buraki Lambo tez musi być cool, spoilery to na wsi wręcz obowiązek, ale możesz mi powiedzieć po co tuning w Pagani Zondzie?

Wiesz że twórcy zrezygnowali z muzyki podczas wyścigu żeby delektować się dźwiękiem silnika supersamochodow?

Głupszego posta na temat gier wyścigowych nie widziałem chyba od lat XD Wejdź pod kamień z którego wypełzłeś, bo to jest już zbyt żałosne żeby to komentować.

Protip Panie #delektujesiędźwiękiemsilnika - w Forza Horizon jest kosmiczna technologia z NASA, która pozwala ..........

wait for it......

WYŁĄCZYĆ MUZYKĘ XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Driveclub wygląda bardzo ładnie. Gdybym się jarał takimi simami, to miałbym mokro. Pokażcie footage w środku auta plus deszcz. Niemniej wolałbym nowego Outruna.

W nowym GI pokażą nowe IP od Gearbox. W końcu, coś nowego :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Głupszego posta na temat gier wyścigowych nie widziałem chyba od lat XD Wejdź pod kamień z którego wypełzłeś, bo to jest już zbyt żałosne żeby to komentować.

Widocznie chuuj się znasz na samochodach i cały chuuj cie one interesują, ale coś w moich słowach musi być skoro ciebie jara jazda po burakach w Lambo a mnie dźwięk silnika tego Lambo.

Opublikowano

(pipi)a, niektórym fanboystwo juz tak mozg wyzarlo, ze traktuja brak muzyki jako plus gry, ja (pipi)ie.

W TLoU tez gracie na wyciszonym, zeby lepiej sie wczuc w emocje bohaterow, nie? Na (pipi) w ogole wrzucali tam te (za(pipi)ista) muzyke :/

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ex4ct: Widać jaki z Ciebie fan motoryzacji jak piszesz debilizmy w stylu "po co tuning w grze wyścigowej" :D

Opublikowano

Widocznie jestem inny nie słucham muzyki w grach wyścigowych.

Opublikowano

Ja czytałem że muzyka ma być defaultowo wyłączona ale można ją włączyc.

Opublikowano

Ex4ct: Widać jaki z Ciebie fan motoryzacji jak piszesz debilizmy w stylu "po co tuning w grze wyścigowej" :D

Nie, co innego tuning golfa czy Hondy w forzie 5 a co innego tuning samochodów gdzie połowa z nich kosztuje tyle ile twoja rodzina nie zarobi przez całe życie.
Opublikowano

Dokładnie, jesteś "inny" i na tym poprzestańmy :P

Opublikowano

Po Twoich ostatnich postach uzylbym jednak innego slowa.

Opublikowano

Nie, co innego tuning golfa czy Hondy w forzie 5 a co innego tuning samochodów gdzie połowa z nich kosztuje tyle ile twoja rodzina nie zarobi przez całe życie.

Po pierwsze - tuning dotyczy wszystkich aut, a nie będzie tam tylko super fur wyścigowych.

Po drugie - to mało wiesz o mojej rodzinie :P

Opublikowano

fails4cTxD

Chłop jest pocieszny i co jakiś czas wali niezłymi rodzynami. Zapewne niedługo się będzie tlumaczyć, że trollował ale każdy wie jak jest ;]

Opublikowano

Nienawidzę siebie za to co powiem , ale niestety - jeśli twórcy wyłączyli muzę w DC żeby nie przeszkadzały w odgłosach silników, to jest jedno wielkie LOL i muszę się zgodzić z Donem - opcja wyłącz muzykę jest 100x lepszym wyborem.

wybór >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> brak wyboru.

Musiałem dać plusa, aż mi serce płacze. idę zapalic :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nienawidzę siebie za to powiem , ale niestety - jeśli twórcy wyłączyli muzę w DC żeby nie przeszkadzały w odgłosach silników, to jest jedno wielkie LOL i muszę się zgodzić z Donem - opcja wyłącz muzykę jest 100x lepszym wyborem.

wybór >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> brak wyboru.

Musiałem dać plusa, aż mi serce płacze. idę zapalic :(

Podejrzewam, że eX4ct najzwyczajniej nie wie co pisze (znowu) i walnął betonem. 

I wiem z czego to może wynikać - W GIFACH NIE MA DŹWIĘKU :D

Opublikowano

Dla ex4cta powinni dac tez mozliwosc wyłączenia miliona drzew, zeby nic go nie rozpraszalo przy waleniu konia do aut, na ktore jego rodzina nie zarobi przez cale zycie

Opublikowano

Moze tak jak ktoś napisał będzie muzyka wyłączona defaultowo tylko?

Opublikowano

O to chodzi, tylko ty o tym nie wiedzialeś i zrobiłeś z tego "ficzer" xD

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.