Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale recenzent tej gry wyszarpał ją na VERY EASY...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I dziwili się, że prawdziwe survival-horrory zniknęły na długie lata, skoro potem TAK grają...

20svgb6.jpg

Kiedyś w Hyde Parku było pytanie do zgredów na jakim poziomie trudności grają, to tak z 65 procent napisało, że Easy. I że to nie te czasy, by grać na normalu.

Dlatego polecam czasopismo CD-Action. Ja wiem, że nadal się trzyma łatka prasy obrazkowej, której napędem sprzedażowym są pełne wersje gier na DVD, ale ostatnio się bardzo pozmieniało i jest sporo tekstów o chińskich hardkorowych gierkach - wpadło trochę młodej krwi pod Bauerowskie strzechy.

Extrim niestety nie ma startu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja tam widze EASY

Opublikowano

A muszę się zgodzić, CDA ostatnio ma sporo wyższy poziom, chyba najwyższy z dostepnych growych magazynów ;)

Opublikowano

Ja tam widze EASY

Dostał trofi za przejście gry na Very Easy. No zobacz jeszcze raz.

Opublikowano

Ja tam widze EASY

Faktycznie mój bląd!

Opublikowano

Recenzje już napisał, a pismo w druku :) Jestem ciekaw, ile kłamstw i shitu tam pojutrze znajdę.

W temacie "PSX Extreme 210" pokazałem mu dowód i poprosiłem, żeby się do tego odniósł.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ja tam widze EASY

może się stackują? nie znasz jego sytuacji.

Opublikowano

Ja tam widze EASY

Jak by się stackowały, miałby odblokowane za Easy. Na obrazku widać, że nie ma. Proszę bardziej przykładać się do oględzin screenshotów i powrót do merytorycznej dyskusji.

Dziękuję.

Opublikowano

Ja tam widze EASY

nie

http://psnprofiles.com/trophies/3200-Resident-Evil/Komodo_PL

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przeszedł tylko na Very Easy, ikonki pozostałych pucharków z lewej strony są moje. Wkleiłem możliwie najkrótszą wersję, bo o Very Easy mi chodziło.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Zaorać redaktorzyne. Kiedyś kupiłem od niego grę na gacka, zapłaciłem za priorytet,a wysłał ekonomicznym złodziej jeden. Jak to czytasz to udław się tym 1,50zł cwaniaczku z miodem uszach !

Opublikowano

Mnie to niesamowicie urzeka i już nie moge się doczekać :/ Rany, tyle jeszcze czasu do Maja...

Gdzieś czytałem, że Redzi twierdzą, iż średni czas przejścia gry to 200h :P

Tyle zajmowala im srednia sesja w szukaniu bugow, sama gra ma starczyc na 100 godzin jesli ktos bedzie robil wszystkie questy, 50 story, 50 poboczne.

Opublikowano

Teraz przechodzę dwójeczkę w 2K na Ultra i miód wylewa się z ekranu :banderas:

Jak trójka będzie lepsza od jedynki (przy której spędziłem kilkaset godzin swojego życia :P) to chylę czoła.

Opublikowano

:banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Przed Redami gracze chyla czola, a co gracze chyla przed EA lub Activision? :Coolface:

Prawilnie przypominam, dzisiaj o 20:00 ma byc stream na twitchu gdzie bedzie nowy gameplay + komentarz redow, do tego sesja Q&A

Opublikowano

Jak trójka będzie lepsza od jedynki (przy której spędziłem kilkaset godzin swojego życia :P) to chylę czoła.

Jak jest z jedynką i wymaganiami sprzętowymi?

Opublikowano

Nie grają w nią figaro nie spodoba ci sie

Opublikowano

Co ty tam robiłeś kilkaset godzin ? Biegałeś w te i z powrotem bez celu po korytarzowych lokacjach? Na miękkiej faji dało się zrobić 100% w 30-40h.

1 to trochę badziew z ciekawą fabułą.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Nie grają w nią figaro nie spodoba ci sie

Nie jesteś moim ojcem!

Opublikowano

Jedyneczka zawsze na propsie. Jedna taka korytarzowa miejscowka jest pewnie wielkosci polowy dzisiejszych liniowych gierek, chyba sobie zaraz sciagne, dawno w 1nke nie gralem :fsg:

Uwielbialem te miejsca w Wiesku, lasy, polany, nabrzeza, bagna, wioski czy dupna Temeria <3

Curse1.jpg

gajdruidow.jpg

big_14323_yTnA.jpg

00475.jpg

20071028183059.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co ty tam robiłeś kilkaset godzin ? Biegałeś w te i z powrotem bez celu po korytarzowych lokacjach? Na miękkiej faji dało się zrobić 100% w 30-40h.

1 to trochę badziew z ciekawą fabułą.

Przeszedłem te grę kilka razy ;) Ale w sumie jak jakaś gra tak cholernie mi się podoba, to np. każdego roku sobie do niej wracam w wolnych chwilach (Knack sie tu nie zalicza, odejść od Knacka). Dwójkę teraz przechodzę dopiero trzeci raz, ale wczesniej grałem przy średnich detalach w niskiej rozdziałce, a dopiero teraz widzę jaka ładna była graficznie, trochę inaczej się odbiera te grę przy takich ustawieniach :P

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.