Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale sie Macio wystawiles na artylerie teraz :obama:

PS. Trzeba bylo wybrac PS4 :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dragan Age nie na prawa nawet pięt lizać Geraltowi.

Opublikowano

Ale do kogo masz pretensje? Chyba nie do redów, że microsoft wydał guwno, a nie next gena? Przypomni mi, dla czego przesiadłeś się na xbona? Bo na PS4 nie było gier? No to teraz czas na kolejną przesiadkę, bo nie dość, że Królestwo Niebieskie w ciągu dwóch miesięcy dostanie dwie duże gry AAA, w czym jedna będzie dla wielu tytułem roku, to jeszcze multiplatformy wyglądają nadal lepiej, a niby według twojego insajdera wszytsko miało się zmienić na jesień 2014. Może i się zmieni na jesień, ale 2019 jak wystartuje nowa generacja :kaz:

Także Macio, czekam na twoje zdjęcie w zakupach growych, tak jak pisałem, liczę na najbardziej zminusowany post w historii forum ;) Bo pamiętaj

NIE MASZ WSTĘPU DO KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO... judaszu.

No kurde, wersja PC na tym cierpi, że wydają tę grę na te guwna rozmazane, nie będę wymieniać guwna rozmazanego na guwno obesrane, mam nadzieję że modderzy dopakują grafę bo moje dwa Tytany chcą się spocić.

Opublikowano

I tak ten wiedzmin to bedzie drewno jak dwa poprzednie, z ktorymi wytrzymalem po 10 minut.

Tylko Dragon Age.

pozdrawiam

Nie znasz się.

Opublikowano

PS. Soul kupuje ps4 dla... The Order :reggie:

Niektorzy graja w gorsze samograje, "bo maja latwego calaka" :reggie:

Opublikowano

I tak ten wiedzmin to bedzie drewno jak dwa poprzednie, z ktorymi wytrzymalem po 10 minut.

Tylko Dragon Age.

pozdrawiam

PS. Soul kupuje ps4 dla... The Order :reggie:

O KU.RWA JAKA TZAR BOMBA czezki lubi dragon kupę a soul fapando do graficzki w the order a smieją się z animacji w bloodborne :dynia:

Opublikowano

Nie lubię PS4 i raczej nigdy nie po lubię , ONE zostaje i dalej jest #1, chce zagrać w Wiedźmina 3 na konsoli i chce grać w najlepszą wersję to samo tyczy się reszty gier multiplatformowych, a to ile mnie to będzie kosztować to już moja osobista sprawa proszę się w to nie wczuwać.

Opublikowano

Uwielbiam Dragon Age'a ... ale tylko jedynka wg mnie ma predyspozycje na konkurowanie z Wiedzminami, 2 to dno a Inquisition to troche takie singlowe MMO jesli chodzi o 90% questow, ale wciaz w chuy syta giera.

Dragon's Dogma Online wyjdzie na PS4, PS3 i PC, bedzie to uwaga ... F2P :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jeszcze easyego rozumiem bo lata tam gdzie sa ladniejsze multiplatformy ale ty macio... raz ps3 640p, teraz xbon 720p,

no nie masz cela  :yao:

Dragon's Dogma Online wyjdzie na PS4, PS3 i PC, bedzie to ... uwaga F2P  :frog:

JAPONIA WSTAJE Z KOLAN

z pelnymi ustami

Edytowane przez kermit

Opublikowano

DD online.

Kogo obchodzi jakiś japoński online rpg kiedy zaraz wychodzi okrutny dla konkurentów przeogromny mesjasz Wiedźmin, którego będę ogromnie i nieprzerwanie kochał z całych sił... Maj będzie piękny.

Mesjasz to Bloodborne i zadne Wieski i Dragon Age nawet w sklepie nie powinny stac obok gry od FROM. 

Opublikowano

jeszcze easyego rozumiem bo lata tam gdzie sa ladniejsze multiplatformy ale ty macio... raz ps3 640p, teraz xbon 720p,

no nie masz cela  :yao:

Całe życie pod kreską, w dołku, błąd za błędem, hajs wyrzucony w błoto :frog:

Od dziś Mendrek mym mentorem.

Opublikowano

Dragon's Dogma Online wyjdzie na PS4, PS3 i PC, bedzie to ... uwaga F2P :frog:

JAPONIA WRACA  :kaz:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

DD online.

Kogo obchodzi jakiś japoński online rpg kiedy zaraz wychodzi okrutny dla konkurentów przeogromny mesjasz Wiedźmin, którego będę ogromnie i nieprzerwanie kochał z całych sił... Maj będzie piękny.

Mesjasz to Bloodborne i zadne Wieski i Dragon Age nawet w sklepie nie powinny stac obok gry od FROM.

Mylisz się Panie. W maju wszyscy się przekonacie niedowiarki jak bardzo Wiesław ogromnym Mesjaszem będzie!

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Japonia nie musi nigdzie wracać bo i tak robią najlepszy gry. 

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

przecinek enpe dwukropek

Opublikowano

Nawet smiechlem.

Opublikowano

Maciomaniak, DriveClub czeka, znając twoje podejście do samochodowek to nie wyłączysz tej gry ro premiery lepszego Wiedźmina.

Opublikowano

Dragon's Dogma Online wyjdzie na PS4, PS3 i PC, bedzie to uwaga ... F2P :frog:

F2P? Nie o takie Dragon's Dogma walczyłem :frog:

Ale chvj z tym, ex PlayStation!!1 :kaz:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tyle czekania na jakiekolwiek skrawki informacji o nowej dogmie a tu taki soczysty murzynski kutang od capcomu sie pojawil robiacy choo choo prosto w dupska graczy :frog:

Opublikowano

Nie kupuje PS4 dla samograja the order i  BB, wczoraj oglądałem gameplay chciałem zobaczyć to coś niestety w obu przypadkach tego czegoś nie ma  :frog:

Opublikowano

Dragon's Dogma Online wyjdzie na PS4, PS3 i PC, bedzie to ... uwaga F2P  :frog:

Kolejny eks na Nadkonsole :banderas:

Capcom chce konkurować z serią Souls za sprawą Deep Down i z serią MH za sprawą DDO, a to wszystko tylko dla niebieskiej szlachty :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie kupuje PS4 dla samograja the order i  BB, wczoraj oglądałem gameplay chciałem zobaczyć to coś niestety w obu przypadkach tego czegoś nie ma  :frog:

Soul, niby ogarnięty gracz, a ocenia po filmikach. Eh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.