Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Vanquish spoko, ale Gearsy >>>>>>>> Vanquish

pozwól chupcze, że pokaże ci różnicę

Vanquish:

Untitled-1.gif

Girsy:

shotgun.gif

wolę ruch niż 80 procent czasu siedzieć pod murkiem i strzelać <kaz>

Don, skończyłem akt 3 na hardzie i nie wiedzieć czemu nie wyskoczył trofik i mi się odechciało he he

A grę skończyłem dwa razy.

Dzięki, że mi przypomniałeś, Vanquisha przeszedłem jakieś pół roku temu, był fajny, ale pisanie, że lepszy od GoWa to jakaś herezja.

Edytowane przez _Shaman_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gameplay mi się bardziej podoba w Vanquishu niż Gyrsach

Opublikowano

Ale to na nowe Gyrosy 'wszyscy' czekają, a nie jakieś japońskie pif paf .

Opublikowano

Ale to na nowe Gyrosy 'wszyscy' czekają, a nie jakieś japońskie pif paf .

Na coda też 'wszyscy' czekają i co?

Opublikowano

7 podstron w dziale Xbone, no eksajt jest konkretny :dog:

ale już nie rób dauna przecież nie ma żadnego info to do czego mają bić konika?

Opublikowano

Kuboty podniecają się i fapują do tych +180p w Wiesławie, tracąc z oczu o wiele ważniejsze parametry jak stabilny framerate oraz obecność lub brak screen tearingu. Ciekawym jak to się będzie przedstawiać w finalnej wersji. Przewaga PSY4? Już niekoniecznie...

Zastanówmy sie, jesli cos nie jest w stanie wyświetlić grafiki na tym samym poziomie co konkurencja to po której konsoli możemy obawiać braku stabilnego frameratu?
Teraz Ty się zastanów. Co to ma do rzeczy? Wiadomo...natywne 1080p jest lepsze od skalowalnego z 900 do 1080p choć trudno wychwytywalne na zwykłych telewizorach full HD znajdujących się w domach większości graczy. Skąd wiesz, ze ta natywność 1080p na PS4 nie spowoduje nasilenia sie ujemnych objawów tj screen tearingu i brakiem stabilnego frameratu? Może będzie to skona cena za full natywność? Dla mnie zawsze i wszędzie mniejsza rozdziałka > niestabilny fps i screen tearing.
Opublikowano

7 podstron w dziale Xbone, no eksajt jest konkretny :dog:

A co tu pisać o grze, której nawet nie zapowiedziano?

Opublikowano

Zal mi figaro, prawdziwe zycie go zniszczy :(

Opublikowano

to przestań pisać bzdury, i beka z twojej podniety dogmą, która jest obesranym f2p na rynek azjatycki

BEKA

Opublikowano

to przestań pisać bzdury, i beka z twojej podniety dogmą, która jest obesranym f2p na rynek azjatycki

BEKA

Ty lepiej mi nie każ otwierać twojej historii postów bo komuś się zrobi głupio.

Tobie. Tobie się zrobi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

przychodzi sony do capcom i mówi ej zróbcie nam nową dragon's dogme na ps4 bo malo dobrych gier c'nie

- nie ma sprawy kaz, dajesz siano i robimy

- no ten troche, nie mam, ale bede miec.. moze za dwa tygodnie

- dobra kaz, pamietam jak to bylo z deep down, gdzie nie dales siana nawet na bete albo co zrobiliscie z driveclubem i evolution

- no to nie wiem, zrobcie to samo co z jedynką, jakieś nowe misje, remaster hd..

- ok ale siano sie musi zgadzac, niech bedzie online f2p, zeby bylo wiecej hajcu dorzucamy pc i ps3, niech xboty tez kupia jakas zbroje dla konia

- super, a wydacie w usa i europie?

- kaz, a czy sony jest na plusie czy 2 miliardy na minusie

- no dooobra  :frog:

Opublikowano

Nie chcę Cie podpuszczać Figaro, ale nie otworzysz.

:dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chwila co ja czytam Vanquish lepszy od Gearsów,jaranie sie F2P Dragons Dogmą...ja rozumie CW ale bez jaj,umiaru troche.

:dafuq:

Opublikowano

Widzę, że pecetowcy niedługo sami sobie GTA V napiszą

Opublikowano

widzieliście facebookową dyskusję u Kosa dotyczacą Dying Light? 

Koso:

Ej, w temacie recenzji w CDA najsmutniejsze jest to, że nie mogliście postawić oceny. Bo wydawca powiedział coś na zasadzie: "wiecie, treść nikogo nie interesuje, więc piszcie co chcecie. Ale na ocenę czeka cały świat, więc sorry - macie zakaz". To jest potwornie przykre i dużo mówi o metacriticowej konstrukcji branży gier.

Marcin Kosman Innymi słowy - tak, możecie sobie pisać cokolwiek i mieć recenzje przed IGN i GameSpotem. Nie, nie możecie wystawić oceny przed IGN i GameSpotem. To, że dla czytelników ocena jest ważniejsza od recenzji jeszcze rozumiem, ale żeby też dla producenta i wydawcy (pomijam fakt wiązania wynagrodzeń z MC)?
Opublikowano

tak wygląda next-gen, te obecne konsolki strasznie się już zestarzały i odstają o kilometr :/

Teraz juz jest wszystko jasne, kupie PC za 5 lat
Opublikowano

Widzę, że pecetowcy niedługo sami sobie GTA V napiszą

heheszki heheszkami, ale jak sobie pomyślę co z GTA V przez nastepne kilka lat modderzy wyczynią to mi lekko drga michałek :banderas:

Opublikowano

Sorry, nie jestem w temacie - dying light to crap?

Opublikowano

Bansai chwali wstępnie ale nie wiem czy mu ufać, ma dopiero 13 lat...

Opublikowano

exact ma 35, czy to znaczy, ze nie pyerdoli glupot?

Opublikowano

Ty masz ze 40, a grasz i jarasz się Mordorem.

Opublikowano

To zalezy z którego obozu patrzeć.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.