Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bansai chwali wstępnie ale nie wiem czy mu ufać, ma dopiero 13 lat...

A bedziesz jeszcze chcial jakies wczesne opinie!!!!!!!!!!

PS. Gdyby ktos byl ciekaw to: http://www.psxextreme.info/topic/103242-dying-light/?p=3326430 pierwsze zdanie pisalem wlasnie z mysla o wojownikach CW, aby wam czasu zaoszczedzic :D

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czekam na opinie po jednym dniu grania. DI też było spoko na początku, ale po 6 godzinach nie mogłem na to patrzeć. W coopie za to całkiem zjadliwe. Obstawiam, że z DL będzie podobnie

Opublikowano

Waldek do CDA pisze koles, który pracuje w techlandzie - Tymon Smektala więc trochę słabo mogło by wyglądać pierwsza dajmy na 9 na świecie od nich

Opublikowano

Nie wiem czy 13 ale na pewno przed mutacją głosu...

Opublikowano

Nie wiem czy 13 ale na pewno przed mutacją głosu...

i te problemy z ruterem :(

Opublikowano

Jestescie okrutni, cale to nieszczescie przez ten nieszczesny headset ktory raz dzialal a raz nie :/

Wracam grac w DL i udawac ze to wy jestescie zamiast zombiakow.

kid-crying-o.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

spoko Bansai tylko żartujemy ale pamietaj...

wylacz gre jak matka wroci z pracy bo jest pegi 18

Opublikowano

Jego kablem? :obama:

Opublikowano

chciałbym zaznaczyć że dziwki też biorą z góry a jakość oferowanej później usługi to już inna bajka i nie ich problem czy klient zadowolony czy nie. komu można zaufać i dać z góry to można ale to są jednostki. najgorsze jest to że sporo devów zostało rozpieszczonych preorderami i później robotę mają w (pipi)e. po co się wysilać skoro i tak już kupione=zapłacone.

az boje sie pomyslec co bedzie jak zapowiedza AC rozgrywajacego sie w Japoni. rekordowa ilosc preorderow dzieki czemu rekordowe partactwo i leserstwo gwarantowane.

Opublikowano

chciałbym zaznaczyć że dziwki też biorą z góry a jakość oferowanej później usługi to już inna bajka i nie ich problem czy klient zadowolony czy nie. komu można zaufać i dać z góry to można ale to są jednostki. najgorsze jest to że sporo devów zostało rozpieszczonych preorderami i później robotę mają w (pipi)e. po co się wysilać skoro i tak już kupione=zapłacone.

az boje sie pomyslec co bedzie jak zapowiedza AC rozgrywajacego sie w Japoni. rekordowa ilosc preorderow dzieki czemu rekordowe partactwo i leserstwo gwarantowane.

i samuraje gadający po angielsku.

Opublikowano

i piekna asasynka z jedrnymi cycami. ktos zaraz oberwie... z reszta, po co ja przywoluje ubisoft, skoro gadka wyzej byla o Techlandzie ktorzy na polu kiczu i plaszczyny sa na takim poziomie ze az wstyd o nich wspominac i przyznawac sie do tej samej narodowosci.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

piekne jest to ze pewnie w 2015 wiekszosc botow obok xone postawi ps4, a naczelny klap sony tego forum dalej bedzie ogrywac gierki na ps3 i pisac eseje o grach w jakie nigdy nie zagral

Najgorsze co mozna w tym momencie zrobić to posiadać xbox one z ps4 i odwrotnie, te konsole sa poki co zbyt podobne do siebie, mało exow itd pisze to całkiem serio,

Na chwile obecna jedyne kombo warte zachodu to xbox one / playstation 4 + wii u

Opublikowano

Easye mówi, że obie są spoko

Opublikowano

I vita Kubson i vita...

Opublikowano

piekne jest to ze pewnie w 2015 wiekszosc botow obok xone postawi ps4, a naczelny klap sony tego forum dalej bedzie ogrywac gierki na ps3 i pisac eseje o grach w jakie nigdy nie zagral

Najgorsze co mozna w tym momencie zrobić to posiadać xbox one z ps4 i odwrotnie, te konsole sa poki co zbyt podobne do siebie, mało exow itd pisze to całkiem serio,

Na chwile obecna jedyne kombo warte zachodu to xbox one / playstation 4 + wii u

jedyne combo warte zachodu to ps4 + ps3 + ps2 + ps1 + psp +ps vita

:daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:

:daddy:

Opublikowano

I vita Kubson i vita...

Jezeli ktos lubi handheldy to jak najbardziej, chociaz 3ds rowniez jest kozacki

Opublikowano

I vita Kubson i vita...

Jezeli ktos lubi handheldy to jak najbardziej, chociaz 3ds rowniez jest kozacki

I jak ktoś nie gra na PC albo lodówkach i lubi japońskie 5 wody po kisielu trzeba było dodać

Opublikowano

ło matko, zaczęło się. 

1113rq0.jpg

zielone g,ówno trafiło w wiatrak. już nie ma odwrotu.

mamy 3 opcje:

wersja PC, którą można odpalić mając minimum 3-fazową siłę doprowadzoną do domu o mocy min 1kW jako wyizolowaną ścieżkę, co pozwoli nam skutecznie zasilić i schłodzić PC podczas grania. 

mamy wersję X, która wyglądać będzie jak gra z 2008 roku, czyli jednym słowem amerykański standard - zielone g,ówno dla TV poniżej 32 cali. 

mamy wersję PS4 - dla Królów Życia, którzy w cenie tysiąc pińcet złotych brutto mają wszystko to co najlepsze.

Geralt zasługuje na to, co najlepsze

Jednak bluber ma rację - Japonia, stolica wszystkiego, co w gejmingu najlepsze. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

PlayStation 4 + Wii U to aktualnie najlepsze combo consolowe. 

PlayStation do poważnych, dopracowanych i dorosłych gier (tudzież do DC).

Nintendo do niesamowitego gameplayu, pedalstwa i generalnie rozluźnienia przy ostatnim bastionie tru gejmingu

@fixed Nie wiem co żeś w tamtym momencie ćpał ale już poprawiłem :)

Opublikowano

Myślałem, że Geralt trzyma dorodną cebule :dynia:

Opublikowano

Polska - kraj PlayStation i kraj Wiedźmina.

W Maju sprzeda się może 5 sztuk Xone, jak tak dalej pójdzie :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.