Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dat Xbone framerate

Dat screentearing :banderas:

Ponoć jest dużo mniejszy w miescie i jak widać 30 fps trzyma, ale za to na ps4 jest betonowe i rozdzielczość na ps4 to natywne 1080p gdzie na xbonie to znów jakaś smieszna kombinacja

:obama:

beka

Messer HTML5 i taka aplikacja YT nie będzie potrzebna bo koszty związane z pisaniem updatów i fixowanie bugów pewnie nie bedą współmierne do zarobkow.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

HAHAHAHA. PS4 zostanie zlamane nie ma sie czego dziwic :reggie:  Zabezpieczenia z przed 20 lat, co zrobic tera retardy ekhm 'klapy' beda piracic lub bedziecie dostawac 3-4 razy w miesiacu update ''poprawa stabilnosci systemu'' Beka z Was klapki :dynia: :dynia:

11so3f5.jpg

Dla przypomnienia to jestes userem ktoremu przeszkadza brak przewijania czasu w WYSCIGACH wiec z laski swojej wyjdz xD

Sa juz jakies recki tego DL? Bo mam glod na napierdalanie zombiakow po RE HD :F

Opublikowano

No w szanowanym magazynie PSXE dostało 9- bodajże.(także tylko trochę słabiej niż Mordor)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Sony niedługo usunie apkę Near i Youtube z Vity - pewnie za duże opłaty licencyjne.

Nie Sony tylko google. Ze starszych tv (starszych = dwuletnich :dynia: ) kilku marek też usuwają.

Opublikowano

PSX dał 9-, hehe.

Opublikowano

HAHAHAHA. PS4 zostanie zlamane nie ma sie czego dziwic :reggie:  Zabezpieczenia z przed 20 lat, co zrobic tera retardy ekhm 'klapy' beda piracic lub bedziecie dostawac 3-4 razy w miesiacu update ''poprawa stabilnosci systemu'' Beka z Was klapki :dynia: :dynia:

11so3f5.jpg

Dla przypomnienia to jestes userem ktoremu przeszkadza brak przewijania czasu w WYSCIGACH wiec z laski swojej wyjdz xD

Już mi się gra za(pipi)iście więc tego

Opublikowano

Dat Xbone framerate

Dat screentearing :banderas:
Ponoć jest dużo mniejszy w miescie i jak widać 30 fps trzyma, ale za to na ps4 jest betonowe i rozdzielczość na ps4 to natywne 1080p gdzie na xbonie to znów jakaś smieszna kombinacja

:obama:

beka

Niekonczaca się beka!!!11 Pytanie, kiedy ten złom zdechnie, w tym roku czy jakoś dotrwa do 2016?

Will, w dzisiejszych czasach sugerujące się reckami? Nie wystarczy ci, ze kolega Bansai napisał, ze jest bardzo ok?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie będę się sugerował opinią 13 letniego gimba bo gdybym tak robił to miał bym teraz zydboksa a nie jedyna słuszna konsole!

( A tak poważnie to napisz coś więcej Bansai edit: ok przeczytalem sobie w topicu o DL )

Opublikowano

Zoba wątek o grze, fajne filmiki tam powrzucał.

Opublikowano

Wrócą stare czasy, będą jeździli na giełdę po wypalane BD z nadrukami na płytach :). Historia zatacza koło, Sony znów będzie w każdym polskim domu!

Dodac do tego zapalki i wgrywanie plyt i smialo mozna juz mowic o dominacji jak za PSX  :kaz:

Po co się cofać do czasów PSXa, wystarczy przypomnieć o dominacji w naszym kraju x360 xd.  No ale boty lubią strzały w kolano.

Opublikowano

Dominacji PS2 chciałeś napisać (do dziś co druga aukcja z PS2 to konsola PRZESTROJONA z workiem piratów), co do X360 zgadzam się, złodziejaszków było równie tyle, co handlarzy lewymi slotami na PSN i wynalazkami typu PENDRIVE KOBRA 3.55

:kaz:

Opublikowano

pamietamy

27051_2f909d8b942011c88d3d54292480f321.j

Po polskiemu to jakby to było?

Suczer? xD

No i DAT łysiejący Janusz z PRL-owskiej remizy w blond peruce.  :obama:

Opublikowano

Ale Evan'a Stone'a to ty szanuj :obama:

wchodzę sobie na stronke (trueacheivements) i patrze ogłoszenie gierek na na luty w goldzie dla 360 i ten post, który dał mi raka

If you've never played Brothers before, you have no excuse in not getting it now. It's got easy achievements, sure, but the story and gameplay is fantastic and is worth finishing even after unlocking that last achievement,.

słodki jezu

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Iwata said Nintendo sold about 5.7 million of its new Amiibo figurines worldwide since late November, giving an early indication of whether the company’s strategy of selling toys will be successful. Iwata spoke at a briefing in Osaka today.

Jeszcze trochę i więcej tego sprzedadzą niż jest samych WiiU :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

wchodzę sobie na stronke (trueacheivements) i patrze ogłoszenie gierek na na luty w goldzie dla 360 i ten post, który dał mi raka

If you've never played Brothers before, you have no excuse in not getting it now. It's got easy achievements, sure, but the story and gameplay is fantastic and is worth finishing even after unlocking that last achievement,.

słodki jezu

Podbijam, Evan Stone dobry bolcarz.

A dziwki acziwmentowe to prawie najgorsze dno, pod nimi są tylko blacharskie dziwki liczące klatki na konsolach.

Opublikowano

nie no ofkors że typowi zazdroszczę, ale żółć jakoś przelać musiałem. :obama:

no nic. ja mam przynajmniej bogatą osobowość.  :dafuq:

Opublikowano

dlatego wybrales konsole januszy  :dafuq:

Opublikowano

ostatni tydzień spędzam na skoku w bok z Mario i 3DSem więc jestem też otwarty.  :kiss:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

3DS najgorsza konsola nintendo od czasow virtual boya, ale rozumiem, ze chciales dobrze.

Opublikowano

no używanie w niej "L1" i "R1" może dać raka, ale gry ma fajne. 

Opublikowano

Niestety, bumpery na xb1 tez moga dac :frog:

Ale pad od ps4 daje takiego od razu z przerzutami :kaz:

Opublikowano

Niestety, bumpery na xb1 tez moga dac :frog:

Ale pad od ps4 daje takiego od razu z przerzutami :kaz:

Chodzi Ci o najdziwniejszego pilota do odtwarzacza bluray jaki kiedykolwiek powstał? Kto by pchał zrywające się gałki analogowe do sprzętu RTV?

Opublikowano

Ping, o(pipi)ales już jakąś pizze? Jak nie to czas na kolacje, tylko odpal jakis film na blu reju.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.