Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka, ze obydwie konsole ssa az po same pomidory :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

gameplay oczywiście z PS4

czy ktoś w ogóle na świecie wśród devów pamięta o szrocie zwanym xfail?

http://youtu.be/6l-vpULIXuQ

1080/60

:fsg:

będąc szczerym to szkoda że wygląda jak z PS3

chociaż nie, GT5/6 wygląda lepiej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

będąc szczerym to szkoda że wygląda jak z PS3

chociaż nie, GT5/6 wygląda lepiej.

No niezly monster z tego ps4 :obama:

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

zle nie wyglada, wez poprawke ze to multiplatforma 1080p, 60fps i pelno aut na torze, przeciez wiadomo ze nie ma prawa to wygladac jak driveclub robione pod jeden system w 30fps z max 12 pojazdami na trasie

Opublikowano
Nawet z taka grafa CARS zapowiada sie lepiej niz Forza 6, 32 graczy, zmienne warunki pogodowe, pory dnia - ciekaw jestem czy Turn10 sie w koncu nie ogarnie ze swoja nudna Forza...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie no, maciomianiak, ty od januszy nie wyzywaj, na razie jestes na poziomie fanka :reggie:

Smutna prawda, musisz zapracowac na pozycje.

Co to dopiero za poziom, jak tak splycasz ludzi swoja miara.

Szkoda, ze to nie jest juz ten Jaczes co kiedys, bo kiedys miał chociaż gadane :(

Opublikowano

Nawet z taka grafa CARS zapowiada sie lepiej niz Forza 6, 32 graczy, zmienne warunki pogodowe, pory dnia - ciekaw jestem czy Turn10 sie w koncu nie ogarnie ze swoja nudna Forza...

Nie mówiłem o gameplayu tylko o grafice.

Graficznie wygląda słabo, dobrze że wiedziałem że tak będzie :obama: bo jak się gre wydaje na wszystko co ma cpu,gpu,ram to później są takie tego efekty.

Opublikowano

Nie no, maciomianiak, ty od januszy nie wyzywaj, na razie jestes na poziomie fanka :reggie:

Co to dopiero za poziom, jak tak splycasz ludzi swoja miara.

Szkoda, ze to nie jest juz ten Jaczes co kiedys, bo kiedys miał chociaż gadane :(

No a wez moze napisz cos innego niz _Beksalala_, ktory z duma nosi od dzisiaj korone najwiekszego forumowego klauna?

Bo, mowiac szczerze, nie polepszasz swojej sytuacji.

Opublikowano

niktcienielubi to zdecydowanie mój ulubiony użytkownik w cw

Good job. :dafuq:

Awwww, nie trzeba było. :dafuq:

No, ale serio od czasów ogłoszenia wizualiów trzeciego Wieśka nastąpił jakiś nagły wzrost zielonych desperadosów. Dziś Ping krejzuje w statusach że nie upomina się o zwrot TLOU Remastered o ziomka. 5 minut później że DF jest opłacony, bo wg nich przez 80% czasu chodzi rock solid, a on widzi spadki non stop podczas własnych testów. Wcześniej Macio twierdził to samo przy analizie GTA V na ps4.  :pechowiec:

No niech już wylądują te krasnale i remaster Gyrosów, bo chłopaków do reszty zaleje żółć  :obama:

Opublikowano

Komp za 5000zł BEZ MONITORA i nie jest w stanie wyświetlić wiedzmina w 60fpsach, masowa zagłada soon.

Opublikowano

easy bo sie pogniewamy i koniec ze wspólnego orania buraków.

Buraki stawiam przed skillowym Driveclubem, no ale jestem Januszem i obydwie scalakuje  :dafuq:

Opublikowano

:whyyy:

Opublikowano

no ale dlaczego według niektórych obie wersje mają wyglądać tak samo, skoro na PC praktycznie teoretycznie nie ma żadnych ograniczeń sprzętowych?

Opublikowano

nie jest zle jak na gre 60fps, ale DC i tak raczej nie przebije graficznie, nawet wersja PC

Opublikowano

lol, poszarpane krawedzie na barierce po prawej widac nawet przed wlaczeniem filmiku na tym thumbnailu xD

Ale i tak beka z peceta, 5k i nie bedzie 60 w wiesku <glaszcze>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

no sorry, troche smieszy mnie temat Januszy, ktorzy dany tytul wyzylowali do tego stopnia, ze nie ugralbys z nimi 1 killa, nie strzelil nawet jednej bramki, a nowy Assasin jest zdecydowanie lepszy niz Mordor 10 na 10.

Pozdrawiam.

:rolleyes:

Opublikowano

No dla mnie to tez jedno z wiekszych zaskoczen zeszlego roku.

Czekalem na Mordor, a tu w Unity w 25 klatkach i loadingami dluzszymi niz matchmaking w HALO gra sie znacznie ciekawiej...

Ale Bluber bys calakowal ! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No 10 raz dokladnie to samo, tylko gorzej, moze byc ciekawe.

Oh, wait...

Opublikowano

bo Mordor ma mega zroznicowany gameplay ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jezu, Czezky, Twój foruming ostatnio mocno poleciał na pysk.

Opublikowano

bo Mordor ma mega zroznicowany gameplay ^^

Na pewno bardziej niż ten w AC ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

różnica całkiem spora.

Różnice jakieś są (ze sporymi bym polemizował), ale cała ta gra na porównaniu wygląda okrutnie słabo.

Opublikowano

:daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.