Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na 360 Exact - Brothers a tale of two sons.

Na bonerze jakaś kwadratowa chuynia.

Aa, widze spadła wam perełka ze stołu pańskiego.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No, ale jaki to ma związek?

Na 360 Exact - Brothers a tale of two sons.
Na bonerze jakaś kwadratowa chuynia.

Aa, widze spadła wam perełka ze stołu pańskiego.

Chyba tylko najbardziej zawizięta cebula w to nie grała skoro chodziło cały czas na promocjach rok temu. No i strzał w kolano bo Brothers najpierw wyszło na xboxa360 :daddy:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jakieś 50 zł chyba.

Opublikowano

NA XO jest za 56 zł nawet bez golda na 360 jest deluxe edition za 47zł.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przed chwilą sprawdziłem na bonerze.

Season pass - 20 zł

Deluxe edit - 50 zł

Wersja standardowa - 42.50 zł

Wychodzi na to, że z Goldem taniej.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

I o taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki bocie z goldem :P

Chyba więc sobie kupię miesiąc golda (sprawdzę przy okazji D4) i Titanfalla. Mam nadzieję, że xbon nie zapomniał jak się odpala gry, bo ostatni raz uczynił to 3 miesiące temu :dog:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

D4 wyłączyłem po 3 minutach gry... Może było to spowodowane upojeniem alkoholowym, może brakiem kinecta nikogo, a może po prostu japońskie gry bywają tak bardzo chuyowe i wymiotogenne?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

zależy jakie gry, nie wrzucaj wszystkiego do jednego wora.

ps szanuj Japonię to dzięki niej konsole, żyją. 

Opublikowano

Nie wrzucam, zwyczajnie nie rozumiem i dlatego pytam co w tej grze takiego wyjątkowego?

Opublikowano

D4 wyłączyłem po 3 minutach gry... Może było to spowodowane upojeniem alkoholowym, może brakiem kinecta nikogo, a może po prostu japońskie gry bywają tak bardzo chuyowe i wymiotogenne?

nie to co halo co xD

Opublikowano

Masz rację, widocznie wolę pif pafy.

Prymitywny bot. :dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
ale to co zaoferowali to chamstwo pełną gębą... grudzień ok styczeń ok...... luty porażka i żeby w marcu dali coś konkretnego... nie po to człowiek kupuje plusa aby grać w gówniane gierki ...

Wogole gó.wno wielkie cały ten plus !!!!! Jak h.uj! Ze placi sie wogole za granie online a gry drogie i tak w pizdu pazery! A do tego jak piszecie fakt syf co miesiac takie darmo to niech sobie wsadza;)

Jim-From-Office-Shiver.gif

jak h.uj!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak czytam takie posty to mi się cisnienie podnosi, bo jak wiadomo tutaj na forumku jest beka z gierek na androida, które dają na ps4, ale tak serio to są świetne tytuły często a tym bardziej taki transistor a te ku,rwa smiecie będą wybrzydzać nawet nie grając do tego wrzucając wszystko do wora INDYKI, znów te INDYKI. Wczoraj nasz admin pisal na fejsie ps polska i co dostał w komentarzu

Kolejny z sekty :"gram w gry indie, jestem taki fajny." Moze inni ograli gierki 2D gdy Ciebie jeszcze na Świecie nie bylo? Pomyslales o tym? Albo maja obok ps4 pegazusa i to on jest od popierdólek indie? Cody to faktycznie (pipi), ale zrobienie takiej gry kosztuje ludzi bardzo duzo wysiłku. Dziesiatki, czasem setki ludzi grzębią nad tymi grami. Tu sobie kilku łepkow grzebie po godzinach, nie wysilając sie nad niczym - od dzwieku po grafike, a Tobie slina cieknie. Nie wiem po co kupiles ps4, pegazus czy amige mozna kupic w cholere taniej.

albo

Nie chce być niegrzeczny, ale jeśli każecie płacić za online na PS4 to moglibyście wydawać co miesiąc na PS+ jakieś fajne normalne gry zamiast pieprzenia nam jakie to te gry wyżej pokazane są świetne. Zamiast jakiegoś APOTHEONA I TRANCZEGOŚTAM lepiej dać np: tylko Thiefa lub Yakuze 4

podgracze, utylizowałbym, ale w sumie kopalnia beki ile to jest każuali w świecie gejmingu dla których gra musi być AAA w 3D i do tego strzelanka bo inaczej gó.wno

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niezły przesiew się zobaczy w marcu, kto kupi BFa, a kto Bloodborne'a, bo tuż obok są.

<planuje zrobić czarną listę>

Opublikowano

A jeśli ktoś nie kupi żadnej?

No i śmieszne, że ty chcesz zaglądać innym w zakupy gdy sam nie masz PS4 :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Niezły przesiew się zobaczy w marcu, kto kupi BFa, a kto Bloodborne'a, bo tuż obok są.

A ty co kupisz Figaro?

Opublikowano

A jeśli ktoś nie kupi żadnej?

Ten wygrywa życie i pieniądze spędza na snesowe klasygi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A ty co kupisz Figaro?

A ty? :trap:

Opublikowano

Przed chwilą sprawdziłem na bonerze.

Season pass - 20 zł

Deluxe edit - 50 zł

Wersja standardowa - 42.50 zł

Wychodzi na to, że z Goldem taniej.

Niezle promocje ostatnio MS daje - pudelkowe exy po 100 zl, Sesson Passy po 20, badz za darmo przez pomylke ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sega zmniejsza zatrudnienie, skoncentruje się na grach sieciowych

Dział z USA zmieni siedzibę.

Sega zachęca pracowników do przejścia na emeryturę, chcąc zmniejszyć zatrudnienie o około 300 osób w ramach prowadzonej restrukturyzacji.

Szczególnie dotkliwie zmiany odczują pracownicy z Ameryki Północnej. Tam firma chce zredukować 120 etatów do końca marca. Siedziba zostanie przeniesiona z drogiego San Francisco do południowej Kalifornii.

Plany mają nie wpłynąć w żaden sposób na produkowane gry oraz na serial Sonic Boom, emitowany w stacji Cartoon Network.

Japońska firma szuka jednak zysków, planując skoncentrowanie działalności na produktach cyfrowych oraz na sieciowych tytułach na PC i urządzenia mobilne, gdzie znaleziono możliwość rozwoju.

Sega odpowiadała ostatnio za horror Obcy: Izolacja, popularny Football Manager 2015, strategię Company of Heroes: Ardennes Assault, krytykowane Sonic Boom oraz liczne produkcje mobilne na bazie popularnych licencji.

Plany na przyszłość to między innymi Total War: Attila, Total War: Arena i Total War Battles: Kingdoms od studia The Creative Assembly, a także następny Football Manager i premiera Yakuza 5 na Zachodzie.

Sega Corp., czyli dział korporacji Sega Sammy Holdings odpowiedzialny za gry wideo, dysponuje skromnym kapitałem na poziomie 850 tys. dolarów. Dział nadal spodziewa się zysków w tym roku fiskalnym, ale znacznie mniejszych niż w poprzednich latach.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-01-30-sega-zmniejsza-zatrudnienie-skoncentruje-sie-na-grach-sieciowych

Opublikowano

Lem kiedy kupujesz ps4? bo powoli w sts zaczynaja sie zaklady kto z trojki lem/figaro/mendrek bedzie miec pierwszy ps4

Opublikowano

Shenmue 3 R.I.P.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.