Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zwykły koleś w koszulce z pistoletem, zieeew. Next.

a max? zwykly koles z dwoma pistoletami w plaszczu, zieee. next

Bluber jak ty sie lubisz do wszystkiego dopier.dalac czego nie lubisz wyszukujac jakies abstrakcyjne powody w CW to glowa mala, zreszta nie tylko do czego co nie lubisz, bo ty czesto krytykujesz cos dla zasady ze jestes naszczelny zgryzliwy tetryk cw, cos krytykujesz, by za 5 stron to samo chwalic itp

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakie to smutne, że boty muszą cofać się w czasie prawie 15 lat, żeby w ogóle mieć nadzieję na dobrą grę w tym roku :frog:

Przecież z twórców MP większość od dawna nie pracuje w Remedy :dynia:

Smutne jest też to, jak pozostałe xboty ostatnio jedyne co robią, to postują w tematach o exach na PS4. Nie dziwię się w sumie, skoro u nich kompletna pustka, to co mają robić. Postować w temacie Screamride i udawać jaranko? Jedyne co pozostało to desperacka próba obrzydzenia baronom pięknych eksów w 1080p.

A nie, czekaj. Czasem piszą coś w temacie Fable Legends (gdzie Don potrafi napisać trzy posty pod rząd w dużych odstępach czasu). Obraz rozpaczy i pożogi właśnie się dopełnił.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No widziałem to buldupowanie w tematach BB i The Order. Żal komentować, lepiej zbyć milczeniem.

Opublikowano

Zwykły koleś w koszulce z pistoletem, zieeew. Next.

a max? zwykly koles z dwoma pistoletami w plaszczu, zieee. next

Bluber jak ty sie lubisz do wszystkiego dopier.dalac czego nie lubisz wyszukujac jakies abstrakcyjne powody w CW to glowa mala, zreszta nie tylko do czego co nie lubisz, bo ty czesto krytykujesz cos dla zasady ze jestes naszczelny zgryzliwy tetryk cw, cos krytykujesz, by za 5 stron to samo chwalic itp

No, ale to nie jest abstrakcyjny powód, Drake to słaba postać i tyle.

Opublikowano

nobody jak po filmikach mozesz wiedziec,ze w QB sa kapiszony?Zreszta w grach Remedy zazwyczaj jest jakas rewolucja jak bullet time czy teraz będziesz miał mozliwosc grac glownym zlym albo to co zrobisz w tej liniowej gierce bez pasow bedzie mialo wplyw na serial.

MP,MP2,AW>trylogia Uncharted pod wzgledem klimatu,fabuły,postaci,dialogow/monologow(jest lepiej wykreowany tragiczny/cyniczny bohater w grach od mordy Sama Lake'a?)

Kultowe cytaty typu(Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela...)ktore pamietam do dzis,a nie ohhh crap heheheh,malo brakowało.

O oprawe audio/wideo tez nie mozna sie czepiac

Przypominam ze sztos MP to byla budzetowa gra stworzona przez chyba 35 osob niczym jakis wiekszy indyk(np musieli popisac sie kreatywnowscia w stylu komiksow zeby nie wykosztowac sie na aktorow i cutscenki) albo w drugiej czesci masz niby te same miejscowki iles tam razy ale sa tak przemodelowane ze tego nie odczuwasz np club ragnarock z jednynki podczs remontu czy motywy z ktorych sa znani czyli sny/majaki.

Opublikowano

[Przecież z twórców MP większość od dawna nie pracuje w Remedy :dynia:

Powiedz mi gdzie pracują reżyser i scenarzysta gry generacji The Last of Us, pewnie ciężko pracują nad Uncharted 4, aby zmieść boty z powierzchni ziemi. Oh wait 

To normalne, że w studiach developerskich jest duża płynność zespołu.

Edytowane przez asax

Opublikowano

[Przecież z twórców MP większość od dawna nie pracuje w Remedy :dynia:

Powiedz mi gdzie pracują reżyser i scenarzysta gry generacji The Last of Us, pewnie ciężko pracują nad Uncharted 4, aby zmieść boty z powierzchni ziemi. Oh wait 

To normalne, że w studiach developerskich jest duża płynność zespołu.

...? Tak, pracują nad Uncharted 4.

Opublikowano

zaraz sprawdzę w google dokładniej i Cię zgasze 

Opublikowano

giphy.gif

tumblr_mr9ibku5i51r9rte1o1_400.gif

tumblr_mr9ibku5i51r9rte1o2_400.gif

MP1&2, alez to były giery... długie godziny spędzone przy nich! Świetne postacie, świetny sposób przedstawienia fabuły.

Opublikowano

@Nobody 

Wiesz co jest zaje.biste w grach Remedy? Postacie, jak oni wykreują kogoś to ku.rwa to za 20 lat będziesz pamietał jak wygladał Max (morda Sama Lake więc wiadomo) ale też jego atrybuty czy cechy charakteru i to pokazuje, że jako koncept to jest dobrze napisana postać ma background i jest dla gracza realna a w grach ND, które celują w realistyczny setting? Cóż Joel i Ellie jeszcze ok, ale to dwie postaci ale taki Drake? Niczym się nie wyróznia, skończyłem 2 i 3 Uncharted w zeszłym roku i nie pamietam z tej postaci nic, kompletnie oprócz smiesznej animacji poruszania się i tego, że jakieś dupy się w okół niego kręciły. To jest własnie ich porażka i słabo, że muszą ciągnąć tę serię z tak bezpłciowym bohaterem, niby wzorowany na Indianie czy Larze, ale nie ma kompletnie żadnego catch'a, który by ci o niej przypomniał jak Indy bicz czy Lara dwa pistolety i cycki. 

Co do Joel & Ellie... Chcesz powiedzieć że tylko te postacie zostały świetnie wykreowane, zapominając o

20130307070833.png
tlou7.jpg

to była pierwsza liga wykreowanych person i co naważniejsze nie ukazana jednoznacznie czarno biało. 
Jak bardzo nie lubiłbyś Un. również Claudia Black (m.in. Stargate i Pitch Black) wcielająca się postać Chloe Frazer stworzyła jedną z ciekawszych (i co istotne najzabawniejszych postaci kobiecych w grach video), co docenili twórcy Gearsów, zatrudniając ją w trzecich Gearsach, a ND do kontynuacji z tego samego roku.

Z Maxa 1&2 po latach pamiętam tylko Monę i jego. No ale obie ukończyłem dobre 10 temu. 

Edit: to ma byc ostatnia część kapiszonów. chyba że zmienią zdanie. :obama:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No ciekawe kto jest scenarzystą Last of Us. No ciekawe.

Chyba się nie doczekamy... Dostał bana na google?

I w sumie już nieważne, bo Szczurek rozwiał wątpliwości :obama:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Dobra Figaro, reżyser i scenarzyści rzeczywiście pracują nad Uncharted 4, ale kilku randomów odeszło co bez wątpienia odbije się na jakości najnowszego produktu

Jestem na piwie z kumplami w końcu jest piątek wieczór i pisze z telefonu 

Edytowane przez asax

Opublikowano

pieknie siebie asax sam strollowal :D

Opublikowano

ibjSbBqpe09SEW.gif:banderas:

Tymczasem u klapków622725_10151207963469629_1683154815_o.jp

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@Nobody

Wiesz co jest zaje.biste w grach Remedy? Postacie, jak oni wykreują kogoś to ku.rwa to za 20 lat będziesz pamietał jak wygladał Max (morda Sama Lake więc wiadomo) ale też jego atrybuty czy cechy charakteru i to pokazuje, że jako koncept to jest dobrze napisana postać ma background i jest dla gracza realna a w grach ND, które celują w realistyczny setting? Cóż Joel i Ellie jeszcze ok, ale to dwie postaci ale taki Drake? Niczym się nie wyróznia, skończyłem 2 i 3 Uncharted w zeszłym roku i nie pamietam z tej postaci nic, kompletnie oprócz smiesznej animacji poruszania się i tego, że jakieś dupy się w okół niego kręciły. To jest własnie ich porażka i słabo, że muszą ciągnąć tę serię z tak bezpłciowym bohaterem, niby wzorowany na Indianie czy Larze, ale nie ma kompletnie żadnego catch'a, który by ci o niej przypomniał jak Indy bicz czy Lara dwa pistolety i cycki.

Co do Joel & Ellie... Chcesz powiedzieć że tylko te postacie zostały świetnie wykreowane, zapominając o

20130307070833.png

tlou7.jpg

Ogralem tlou na premiere i serio bez trollowania nie mam pojęcia kto to jest

Opublikowano

Humulin a wiesz ze ten gif przedstawia skrypt/scenke/przerywnik i sie nim jarasz, a to samo w order to juz jest rak dla botow?

Opublikowano

to kiedy ten QB wychodzi?

kto już kupił okulary z hologramem?

Opublikowano

Dobra Figaro, reżyser i scenarzyści rzeczywiście pracują nad Uncharted 4, ale kilku randomów odeszło co bez wątpienia odbije się na jakości najnowszego produktu

slabych masz kolegow jak bedac w knajpie przy piwie jeszcze tak dokladnie sledzisz forumek

Opublikowano

Oczywiście, asax, oczywiście. Bez wątpienia. Nie ma cienia wątpliwości.

Nawet xboty mają swojego Yetiego!

Opublikowano

Beka będzie jak Uncharted 4 bedzie mialo dużo więcej gamepleju niż EPICKIE QB :yao:

Opublikowano

Humulin a wiesz ze ten gif przedstawia skrypt/scenke/przerywnik i sie nim jarasz, a to samo w order to juz jest rak dla botow?

Gdyby za The Order odpowiadali ludzie od MP i AW - też bym się jarał i hajpował. A tak

giphy.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Beka będzie jak Uncharted 4 bedzie mialo dużo więcej gamepleju niż EPICKIE QB :yao:

na razie wszystko na to wskazuje

Opublikowano

2618344-untitled_2_by_profile69-d6v4o8u.:banderas:

Tymczasem u klapków622725_10151207963469629_1683154815_o.jp

raczej The Order i Bloodborne, a u botów tumbleweed-lebowski.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.