Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dostalem raka :3

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widać 'nowe' FF VII było tylko na przystawkę...

Z wszystkich tych sześciu gier jedynie TR przeszedłem. Reszta MEH.

Opublikowano

Jak deus ex meh to bój się boga. Pozostała 5 do zaorania,ale human revolution to kosior.

Opublikowano

sega - przenosza sie bardziej na online i komorki

capcom - ddo f2p online japan only, komorki, remastery

square enix - spelunky f2p japan only, komorki, remastery

JAPONIA WRACA

Opublikowano

Nowe medale to wygldally za(pipi)iscie tylko na pc,na konsolach to robili to jakies partacze.Fpsa z taka iloscia bledow to ja nigdy nie gralem.

Za malego w Moh underground to przegralem tyle,ze masakra,oczywiscie split screen i karton przyklejony na polowie tv.

Nastepnie moh frontline na ps2 i mozg rozyebany jak zobaczylem plaze omaha.Nie mowiac juz o rising sun,european assault,vanguard.

Rising Sun na ps2 to akurat slabizna i popluczyny po Frontline. Europen Assault dawal jeszcze rade. Nie wszystko co stare i ze znanej serii musi byc dobre.

Opublikowano

ea - rakowe serie co rok, bez zmian

acti - dwa cody w rok, nawet kodu sieciowego nie potrafia ogarnac

ubi - wszystkie ich glowne serie na jednym schemacie rozgrywki kopiuj/wklej

ZACHOD RZONDZI

Opublikowano

Jak deus ex meh to bój się boga. Pozostała 5 do zaorania,ale human revolution to kosior.

Sleeping Dogs też jest ok, a i Just Cause 2 dobry sandbox a meh to własnie Tomb Raider. Gó.wno obesrane. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pierwszy Deus to był kosior. Human Revolution zwyczajnie mi nie podszedł... Na siłę w grę, która mi się nie podoba lub mnie nudzi grał nie będę, by mieć 'zaliczone' lub nie daj Bóg - by mieć achiva za przejście.

Opublikowano

1012986_427721894047301_8666737774711066

ubiszrot xD

Opublikowano

sega - przenosza sie bardziej na online i komorki

capcom - ddo f2p online japan only, komorki, remastery

square enix - spelunky f2p japan only, komorki, remastery

JAPONIA WRACA

Całe szczęście,że poza tymi szmaciarzami są inne firmy wypluwające zacne j-gierki.

Ale jeśli ktoś nadal żyje czasami PSX/PS2 i widzi tylko te firmy z tamtego rejonu to współczuję.

Opublikowano

ZACHOD RZONDZI

What??!Kod sieciowy w CoD-ie nalezy do najlepszych na rynku, czy to sie komus podoba czy nie. Ale zaraz zaraz...Czyzby na PS4 w najnowszym CoD-ie cos niedomagalo?Pytam powaznie, bo na PS4 w AW gralem tylko w singla. Chcialem pyknac w multi, ale wiadomo...PSN leżał na cycach i kwiczał...

Opublikowano

w najnowszego nie gralem ale jak gadasz ze to kod sieciowy nalezy do najlepszych na rynku to juz lepiej rozmowy dalej nie beda toczyc bo to zawsze byla pieta achillesowa wczesniejszych czesci, chyba ze nagle cudem ten AW ma nareszcie go ogarniety

Opublikowano

ZACHOD RZONDZI

What??!Kod sieciowy w CoD-ie nalezy do najlepszych na rynku, czy to sie komus podoba czy nie. Ale zaraz zaraz...Czyzby na PS4 w najnowszym CoD-ie cos niedomagalo?Pytam powaznie, bo na PS4 w AW gralem tylko w singla. Chcialem pyknac w multi, ale wiadomo...PSN leżał na cycach i kwiczał...

Jakim Ty jeteś Bezbekiem, jezu  :dynia:

Opublikowano

Wszyscy pier.dola ze AC i CoD raki branzy ale jak przychodzi co do czego to Deus Ex, Thief, Sleeping Dogs, Hitman ch.uj, TR najlepszy.

Opublikowano

Deus Ex HR - nie podeszło mi, ale rozumiem, że gra może się podobać,

Thief - meh,

Sleeping Dogs - fajna walka, reszta meh, są inne lepsze sandboxy,

Hitman Absolution - dobra gra,

TR - z całej listy najbardziej mnie wciągnął i w porównaniu do reszty nie musiałem się zmuszać do przechodzenia - grało się bardzo przyjemnie i nie pozwalało przestać.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

w najnowszego nie gralem ale jak gadasz ze to kod sieciowy nalezy do najlepszych na rynku to juz lepiej rozmowy dalej nie beda toczyc bo to zawsze byla pieta achillesowa wczesniejszych czesci, chyba ze nagle cudem ten AW ma nareszcie go ogarniety

Kod sieciowy nigdy nie byl pieta achillesowa tej serii. Wrecz przeciwnie - jest to kto wie czy nie najwieksza zaleta.Piszac tak dobitnie udowadniasz, ze nie bardzo jestes w temacie i powtarzasz jakies brednie i komunały wyssane z palca przez nienawistnikow serii.

Natomiast bez najmniejszej watpliwosci mozna napisac, ze slabym punktem CoD-a bylo wykonanie kazdej z kolejnych czesci na PS3. Najwyrazniej tworcy silnika nie potrafili do konca poradzic sobie z architektura Cella. A to gorsza grafika i efekty czasteczkowe, a to framerate spipany, a to urwana animacja celowania w multi. Zeby jednak to stwierdzic to trzeba najpierw zagrac i to na obu platformach tj X360 i PS3. Ja sporo pogrywalem w roznych okolicznosciach przyrody w kazdego CoD-a poczynajac od CoD 4 a na Ghosts skonczywszy na obu platformach, wiec wiem sam, a nie powtarzam zaslyszanych bzdur.

Co do najnowszej odslony tj AW mam ja na Łoniaku, ale na PS4 rowniesz poszpilałem na pożyczonej konsoli i musze obiektywnie (rzecz bardzo trudna dla piszacego w watku CW) napisac, ze AW na PS4 spisuje sie znakomicie pod wzgledem framerate`u i grafiki. Nie gralem w multi z powodu tego co podalem wyzej. Napisales, ze kod sieciowy w CoD jest do du.py, stad moje wczesniejsze pytanie z czystej ciekawosci, czy chodzi Tobie o wersje PS4 AW, ktorej jako jedynej w odroznienieniu od wszystkich wczesniejszych nie sprobowalem w tym trybie...

Opublikowano

Mazzeo prosże napisz czezare jak to się myli. 

Opublikowano

ZACHOD RZONDZI

Jakim Ty jeteś Bezbekiem, jezu  :dynia:

Ja Ciebie też...

Totalnie spie.rdolony kod sieciowy to ma obecnie Halo Gessler Edition. Tak, jestem botem. Wnioski wyciagnijcie sami...

Opublikowano

B8qHt1eCEAAuOtQ.jpg

That Kojima.

Ale te azjatki sliczne <3

rogi mistrza byly fotoszopowane

Opublikowano

Czasami wstyd mi tego, że konsole wywodzą się z japonii...

Opublikowano

czasami wstyd mi tego, że dzielimy wspólne hobby

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

mi tez tego brakuje

luigi--screenshot_large.jpg

Opublikowano

Deus Ex HR - nie podeszło mi, ale rozumiem, że gra może się podobać,

Thief - meh,

Sleeping Dogs - fajna walka, reszta meh, są inne lepsze sandboxy,

Hitman Absolution - dobra gra,

TR - z całej listy najbardziej mnie wciągnął i w porównaniu do reszty nie musiałem się zmuszać do przechodzenia - grało się bardzo przyjemnie i nie pozwalało przestać.

Absolution to ta czesc gdzie nabija sie pasek many w krzakach a po aktywacji przeciwnicy cie nie widza? :yao:

Widac dla ciebie tytuly bez "hold L + X to win" to meh. W tym swietle nie dziwi, ze

W grach z japonii poleglbys pewnie na ekranie tytulowym.

Opublikowano

czasami wstyd mi tego, że dzielimy wspólne hobby

Japonia jest mocno specyficzna, nie każdemu musi się podobać.
Opublikowano

XTvzp.gif

Królestwo za kontynuacja na tak wysokim poziomie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.