Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obie są żałosne.  :bunny:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ping to cudowny trol, a boty to lykaja i daja mu plusy

nazwac na powaznie tlou samograjem, bez wyzwania, gdzie wszystko robi sie samo, z masa cutscenek (na 20h gry ile ich jest z 2-3h?) to trzeba miec serio nierowno pod sufitem

mozna tej gry nieszanowac, uwazac ze jest przereklamowana - ok rzecz gustu, ale jak to jest samograj to chyba jedynie sanboxy typu gta nim nie sa, a wszystkie exy na x360 czy xone czy kurrva 95% innych gier wspolczesnych to juz nawet nie samograje a filmy

A znasz jakies inne gatunki niz "szczelanka akcji tpp"? To Sony wam juz tak wyplukalo mozgi, ze gracie tylko w pseudo gry akcji w ktorych co 5 minut jest qte albo traci sie kontrole nad postacia, ewentualnie, zeby przejsc gre trzeba wciskac w kolko 2 przyciski. Takie cos jest OK jezeli zagra sie raz czy dwa na generacje (np. Fable 2, ktore nie stanowi zadnego wyzwania, przy 3 czesci juz nie dalem rady), ale nie jezeli takie gry sa dostarczane hurtowo jak HR, B2S, Tlou, Unchartedy, Gow, Order itp itd

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Most to korytarz ja nie wiem co te klapy ćpają. :reggie:

A ten typ w to dalej brnie zeby z niego beczeć, weź odpusc.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

uncharted, gow samograj

weź sprawdź czy cie typie nie ma w kocborowie czasem

Opublikowano

chetnie poczytam zatem o tych grach na xboxa i jego exach w jakie grasz, dawaj tytuly ;) 

Opublikowano

A ten typ w to dalej brnie zeby z niego beczeć, weź odposc.

hcmc01.jpg

Most może być korytarzem!

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Fajnie jak ping dostaję z 10 plusów za takie brednie. Wiem kogo ignorować  :fsg:

Opublikowano

Ryse pewno.  :obama:

no jestem przygotowany do odpowiedzi tego hipokryty ze nagle kazdy ex i flagowa seria od microsoft czy jakakolwiek gra zapowiedziana na xone jest inna i ma gleboki hiper gameplay i nie jest samograjowa wg jego teorii tego slowa

Opublikowano

[miodek]No kurcze popelniles blad ortograficzny, prosze go znalezc i poprawic![/miodek]

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A propos, byla dyskusja nt segi? Ucinaja 300 miejsc pracy i beda sie skupiac na PC i mobile free2guwnach

@Ludwes

Ale ja tak po e-kolezensku to robie

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

[miodek]No kurcze popelniles blad ortograficzny, prosze go znalezc i poprawic![/miodek]

Fak!

Dzieki kolezko

Opublikowano

Uwaga podaję tytuły Ficuś:

Halo

Gears of War

Sunset Overdrive

:kaz: 

Ten ból d.upy klapków spowodowany trollem Pinga bezcenny  :fsg:

Opublikowano

w ogole jak mozna do jednego wora wsadzac samograjowego heavy rain i np tlou, albo jeszcze lepiej - szydzic z samograjowego heavy rain/beyond czy until down ale juz w innych tematach jarac sie grami od telltalle czy tym nowym life is strange

Opublikowano

shemnue HD remaster na komórki i STEMa, segunia :banderas:.

Opublikowano

Nie wiem kogo bardziej Ping trolowal, klapkow którzy z niego bekę robili bo pi.erdoli głupoty czy boty ktore wlepili mu plusy bo myślały ze pisał na powaznie.

Opublikowano

jak kiedys bede rzadzic tym krajem to bede kazdego bota sterylizowac by sie plaga nie szerzyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

Nie wiem kogo bardziej Ping trolowal, klapkow którzy z niego bekę robili bo pi.erdoli głupoty czy boty ktore wlepili mu plusy bo myślały ze pisał na powaznie.

On jest podwojnym agentem zboczkolandii i trollowal obie grupy!

Opublikowano

To Sony wam juz tak wyplukalo mozgi, ze gracie tylko w pseudo gry akcji w ktorych co 5 minut jest qte albo traci sie kontrole nad postacia, ewentualnie, zeby przejsc gre trzeba wciskac w kolko 2 przyciski. Takie cos jest OK jezeli zagra sie raz czy dwa na generacje ale nie jezeli takie gry sa dostarczane hurtowo jak HR, B2S, Tlou, Unchartedy, Gow, Order itp itd

HR czy B2S celuje w zupełnie inne rzeczy niż złożoność gameplayu - komuś to się podoba lub nie. Dla jednego śmieć, dla drugiego skarb.

Ile zakończeń masz w Mario poza ukończeniem gry lub game over ? Girsach ? Halo ? No właśnie, tylko jedno, ale w zamian masz dopracowane inne elementy.

Spójrzmy na taką Danganropę - jedna z lepszych gier, a fizycznego, zręcznościowego wyzwania nie stawia. I 

Te gry, które wymieniłeś, to jest może max 0.5 % gier na PS w ogóle. Nie musisz kupować exów od Sony jak ich nie lubisz. Ale jeśli drażni cię taki gatunek gier, to mam złe wieści - będzie ich więcej niż mniej, i to na każdej platformie. Gry od Telltalle, Life is Strange w odcinkach itp.

Kwestia tego, co to jest wyzwanie w grach - to rzecz całkowicie subiektywna. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja plusuje każdy dobry trolling, dlatego też często plusuje Yetiego 

Niestety w Console Wars boty charakteryzują się lepszym trollingiem, luzem i inteligencją 

Klapom przydałoby się parę transferów od botów aby zmniejszyć wasz ogólny dupościsk :kaz:

Opublikowano

Prosze mi nawet nie stawiac Danganronpy pośród tego całego mainstreamowego szmelcu, dziekuje.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale nie chce mi się sprawdzać 40 stron z ostatnich 2 dni.

Netflix

Podczas tegorocznego Consumer Electronics Show, Neil Hunt z Netfliksa powiedział, że Sony obiecało jego firmie dodać obsługę wideo w 4K w następnym modelu PlayStation 4. Teraz potwierdzili te doniesienia, dodając, że dotyczy to również Xboksa One.

Sony, rzecz jasna, milczy na ten temat – niektórzy posiadacze PS4 raczej nie będą zadowoleni z takiego obrotu spraw. W celu potwierdzenia tej wiadomości, z Netfliksem skontaktował się Forbes. Przedstawiciel firmy odpowiedział, że oczywiście nie zależy to od nich, ale owszem – zarówno odświeżony model PS4, jak i XBO otrzymać ma taką możliwość

http://www.cdaction.pl/news-40788/kolejne-wersje-ps4-i-xbo-beda-obslugiwacrozdzielczosc4k-tak-mowi-netflix.html

Pewnie chodzi o slimy, ale ciekwi mnie jak to będzie wyglądać w przypadku softu na starszych maszynach i jaki to da komfort odtwarzania (płynność przewijania itd).

Opublikowano

najlepszy okres trollingu pawła to jak robił za blacharza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.