Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ty to w ogole masz smutne zycie do teraz :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem o czym mówicie, ja wtedy miałem konsolę i rozkoszowałem się w chłodniutkim mieszkaniu grą w Sonic The Hedgehog.

Gdy inni uczyli sie chodzic, ping uczyl sie trzymac pada.

Gdy inni grali w pilke, ping gral w sonic the hedgehog

Gdy inni jarali sie daimosem, ping jaral sie final fantasy II

Gdy inni zaczeli interesowac sie dziewczynami, ping zaczal interesowac sie nintendo 64

Gdy inni tanczyli na studniowce, ping tanczyl w dance dance revolution

Gdy inni imprezowali na studiach, ping relaksowal sie lowiac ryby w sega bass fishing

Gdy inni zaczeli zakladac rodziny, ping zaczal grac na ps4.

Byles (pipi)a bogiem czlowieku, BOGIEM. A skonczyles jako klap :frog:

HAAAAAAAAARG, TFU!

Opublikowano

Popołudnie z RTL 7 było kozackie, pamiętam jak jeszcze potem opowieści z krypty leciały. Bałem się jak sk.urwysyn. Obejrzałem odcinek o tym jak ktoś szedł do jakiegoś tam celu a się okazywało, że jest zupełnie gdzieindziej. Bałem się potem iść do sklepu, bo tak naprawdę znajdę się w jakimś lesie xd

Opublikowano

A strzał jastrzębia ktoś pamięta?Z uniesionymi rękoma niczym skrzydła

Opublikowano

Pamietam jak z kolega chcielismy zrobic PODWÓJNY SUPER PODKRĘCONY strzal równieczesnie kopiac piłke jak Tsubasa i Misaki ale cos nie wychodzilo :frog:

Nie byliscie jedyni :D

Dokładnie heh :)

Ja biegalem z kumplem po dwukilometrowej ulicy, podawalismy sobie pilke jak tsubasa i misaki xDDDDDDDDDDDDDD

Bo boisko w tsubasie bylo takie dlugie, c'nie.

Opublikowano

Rayos ziom, przecież jesteśmy w tym samym wieku, rocznik 92

Nie gadaj, że nie oglądałeś Tsubasy na TV4 pokemonów o 15 na Polsacie, nie grałeś w gałe na trzepaku, nie kradłeś jabłek z sadu sąsiada, nie nadziałeś się na płot, nie zrywałeś śliwek z jakiegoś przydrożnego drzewa i nie jedliście ich razem z kumplami aż do porzygu, cudowne czasy ;D  Jasne, że były również gierki i czasem się znerdziło 1 czy 2 dni na kolanach przed TV ale to był tylko dodatek do zarąbistego dzieciństwa. 

Opublikowano

(pipi)a, w '92 to sie wlasnie jaralo tsubasa.

Opublikowano

Ja biegalem z kumplem po dwukilometrowej ulicy, podawalismy sobie pilke jak tsubasa i misaki xDDDDDDDDDDDDDD

Bo boisko w tsubasie bylo takie dlugie, c'nie.

Było nawet krzywiznę Ziemi widać jak się obrońcy zza horyzontu wyłaniali xD

Opublikowano

Captains-Tsubasa-PEGASUS-NES.jpg

grał ktoś na pegazusie? Ja nigdy nie przebrnąłem przez krzacki, ale mój kuzyn rok młodszy wyuczył się na pamięć komend metodom prób i błędów

i oglądało się za(pipi)iście jak grał 

Opublikowano

Ja grałem metodą prób i błedów ;) Tez pozniej na pamiec wszystko znałem. Dobra giera chyba najlepsza ze wszystkich o Tsubasie.

Opublikowano

Rayos ziom, przecież jesteśmy w tym samym wieku, rocznik 92

Nie gadaj, że nie oglądałeś Tsubasy na TV4 pokemonów o 15 na Polsacie, nie grałeś w gałe na trzepaku, nie kradłeś jabłek z sadu sąsiada, nie nadziałeś się na płot, nie zrywałeś śliwek z jakiegoś przydrożnego drzewa i nie jedliście ich razem z kumplami aż do porzygu, cudowne czasy ;D  Jasne, że były również gierki i czasem się znerdziło 1 czy 2 dni na kolanach przed TV ale to był tylko dodatek do zarąbistego dzieciństwa. 

Rocznik '94 i cholera czuję wszystko co piszecie, po prostu nie oglądałem tsubasy tylko co innego, a tak to mam podobne wspomnienia. Współczuję jak ktoś spędził dzieciństwo przy konsoli.

Opublikowano

ja na ps2 mialem tsubase

Opublikowano

Jak się tak zaczynacie zwierzać z roczników urodzenia, to widzę, że tutaj szlachta foruma to w sumie gówniarzeria, z którą się na podwórku nie chciało nawet grać w gałę, bo po co ma taki mały leszczyk biegać pod nogami.

Bajka dzieciństwa, jedna z kilku

daimos-o.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ta muzyka, ten styl :obama:

musze zagrać w tego Tsubase na ps2

Edytowane przez asax

Opublikowano

Captains-Tsubasa-PEGASUS-NES.jpg

grał ktoś na pegazusie? Ja nigdy nie przebrnąłem przez krzacki, ale mój kuzyn rok młodszy wyuczył się na pamięć komend metodom prób i błędów

i oglądało się za(pipi)iście jak grał

Ile razy ja sie wy.je.balem chcąc złożyć sie do oddania strzału jak on.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

85 rocznik po pierwsze maszkety to jo z fatrem lazil do pevexu i kupowolem za marki

Opublikowano

Jak się tak zaczynacie zwierzać z roczników urodzenia, to widzę, że tutaj szlachta foruma to w sumie gówniarzeria, z którą się na podwórku nie chciało nawet grać w gałę, bo po co ma taki mały leszczyk biegać pod nogami.

daimos-o.gif

Voltron jak dobrze pamietam :D

Z bajek dziecinstwa to kocham do tej pory rycerzy zodiaku, alez tam byly emocje.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ile to siniaków się nabawiłem próbując odbijać się od słupka bramki...

Opublikowano

przeciez to jest daimos a nie voltron!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A kto co tydzień z mamą chodził do wypożyczalni kaset i brał różne arcydzielka? Król Lew czy jakieś Transformersy, chlip.

Nie miałem RTLów i dragon balle mnie ominęły. Ale Tsubase czy program growy Rubika się oglądało.

Opublikowano

daimos-o.gif

Z bajek dziecinstwa to kocham do tej pory rycerzy zodiaku, alez tam byly emocje.

Przecież to Daimos!

Ficus pierwszy

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale wtopa :(

masz szczescie ze szanujesz vite bo juz bym raportowal!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

daimos-o.gif

O (pipi)a....pomylic Daimosa z Voltronem. Ale kompromitacja :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.