Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

U Lama na uczelni musza zmienic plan nauczania xDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ok tak byc nie moze, trzeba rozpoczac defensywe...

I gdzie jest to wasze GDDR5 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gdzie sa wasze exy? :Coolface:

Na polce i dysku, na xboksie mozna grac zamiast czekac :reggie:

Opublikowano

kubson jaki bul dópy, że na ps4 powstają jakieś gry.

Macie jeszcze jakiś miesiąc, żeby zamienić xbone na ps4, bo potem już dopłacicie z 500zł

Opublikowano

Beczunia z Uncharted ze 30fps, grafika nagle ma znaczenie XD, jakie te nasze botki sa pocieszne to to sie w głowie nie mieści.

Cos czuje ze jak kiedys jakiś dev da sprzątaczce zrobić multiplatforme bo PS4 ma tyle mocy ze nawet nie optymalizując nic i tak to pociągnie a jakimś cudem bedzie 2klatki mniej niz na Xbox One to sie obe.sra.cie z radości.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W tej grze TYLKO grafika ma znaczenie :reggie:

Opublikowano

No czymś się trzeba podniecać, skoro całą resztę o kant dupska można obić...

Nie martwcie się klapki, tak to bywa z tech demami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ten miesiac zapowiada sie wspaniale w CW.

-YETI przegra zaklad i spakuje bagaze

-Order bedzie (pipi) obesranym z nedzna fabula,korytarzyk i samograj over 9000000 4/10

-Klapy wreszcie beda on the knees with full mouth.

-Klapy staca nadzieje w nadkonsoli, ale nadal beda propsowac tego szrota

-Mendrka nadal nie stac na konsole xD

-Xbox rzondzi

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

-Xbox rzondzi

wreszcie? Klapy zawsze są na kolanach :kaz:

Opublikowano

Tylko nie wiedzą o tym... :frog:

Biedaki zaślepieni kałem serwowanym przez Sony

sony_bullshit_anim4.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

-Xbox rzondzi

I życzę wam rowniez padania na kolana i kłanianie sie twórcom takich pereł jak DriveClub, Bloodborne.
Opublikowano

Klapy zaraz po "real time" trailerze z U4 zaprezentowanym podczas E3  :yao:

Jakiś random 

ten pierwszy kadr z twarzą w piasku - myślę sobie "eee użyli materiału z jakimś aktorem" ....i w momencie kiedy się poruszył to prawie zmiotło mnie z krzesła

NIEREALNA grafika, dalej nie wierzę   :woot: dobrze to określali przed pokazem jako 'stupidly good', to jest za mocne, Naughties jak wsiadają to na pełnej

Figaro 

Geoff Keighley.

Ok, ściągnąłem na dysk wysoką jakość i jestem zniszczony. I to jeszcze w 60 fpsach. O jezusie chrystusie. Next gen.

Moldar

Po trailerze można wywnioskować, że klimat będzie mniej głupkowaty, a więcej powagi jak w TLOU. Graficznie to jakiś obłęd, na to właśnie czekałem  :)Wiadomo, że jest to scenka liczona przez PS4 i podczas gry będzie gorzej, ale ND nigdy mocno nie odstawało od swoich filmików, będzie mega.

Mysza

ściągnąłem ten filmik od figaro... (pipi)a to tak wygląda że aż mi się laptop ścina haha 

więcej szukać mi się nie chce. :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul, juz wystarczajaco robiłeś z siebie błazna wczoraj.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przezabawnie czyta się zielonych robaków, którzy śmieją się z poziomu technicznego Uncharted 4. To tak jakby Kowalski śmiał się, że jego sąsiad posiada Ferrari, a sam jeździ Tico. Taka to logika botów, posiadają konsole, która w 2015 roku nie radzi sobie z rozdzielczością 1080p, przez pół roku będą siedzieć o suchym pysku... a przepraszam w maju ograją Wiedzmina z gorszymi teksturami w 900p i pewnie bez trawy. Serio, żeby być tak żałosnym, to trzeba miec jakiś ciężki uraz głowy.

Także botki, wracajcie to titanfail w 792p, do Mordoru bez trawy czy do składanki Magdy gessler, gdzie w oczekiwaniu na znalezienie graczy do jednego meczu szlachta pogra w najlepszy multiplayer na konsolach, czy tytuły, które wyglądają w pełni na next genowe gry.

Tak więc nowa generacja u Sony wygląda tak
http://static.gamespot.com/uploads/original/78/787786/2477574-infamous_secondson_world.gif

http://giant.gfycat.com/HarshSoupyAmericanbadger.gif

http://a.pomf.se/ahcbuh.gif

Nowa generacja według Microsyfu
http://static2.gamespot.com/uploads/original/1535/15355518/2652015-forza-horizon-2-hands7eypi.gif

gta-v-ps4-xbox-one-foliage-comparison.pn

Na końcu dodam, że ten złom NIKOGO, kompletnie NIKOGO w Europie, wszyscy grają na PS4, bo ludzi chorych na głowę, którzy biegają na wolności zamiast siedzieć w czterech ścianach bez klamek, jest znacznie mniej, niż tych normalnych i trzeźwo myślących. Wszyscy moi znajomi, mają PS4, co w poprzedniej generacji wyglądało różnie, znów wróciły osiedlowe turnieje, normalnie dominacja jak za czasów PS2. Nawet Knur Spencer nie wierzy, że ten złom coś zdziała i w samych Niemczech zamiast 250tyś frajerów znajdą kolejne tyle. Więc Knur postanowił wydawać gry również na pc, pierwszy krok robi Fable, kolejne zapowiedzi już na GDC. Była nawet trzepanie do brylów nie związanych z grami, to tak jakby klapy w CW spuszczali się nad nową ofertą ubezpieczeniową Sony. DX12, kolejna wywrotka beka w tym ich zielonym chlewie, miało być 4K i 120fps, ale Knur zniszczył marzenia, podobno teraz DX12 według Macia nadaje się tylko do leczenie raka. Macio, kolejny nawiedzony, który idealnie wpasowuje się w to całe towarzystwo oderwanych od rzeczywistości żyjących w Matriksie. W ogóle popatrzcie co te boty sobą prezentują, przecież to nawet nie jest trolling, to tak jak to nawet nie jest grafika na tych ich gierkach.
Jeden nie potrafi czytać ze zrozumieniem i nie wie za co się założył, gra w samograje od Telltale, ale Order to już chvjnia i samograj, a BB to najwyżej 75%. Drugi widząc poziom techniczny gier na x-guwno kupuje tytana, aby jego oczy nie krwawiły przy rozdzielczości, której nie spotkamy nawet w smartfonach. trzeci z braku gier po umyciu talerzy w robocie jeździ i robi zdjęcia budynkom ekip developerskich, które robią gry na najszybciej sprzedającą się konsole w historii, bo chcą żyć jak królowie życia, a nie jak żebracy wydający gry na konsole, która nikogo (sprzedaż SO lol). No i na końcu został rodzynek daddy, który opanował w swoim życiu tylko dwa zdania, a do którego aby się przyznawać, trzeba mieć IQ na poziomie dżdżownicy.

Jedyny, który jeszcze jest jako takim przeciwnikiem, to Mazzeo, który potrafi skleić fajny filmik. Niestety ostatnio go coraz mniej w CW, pewnie dotarła do niego w pełni obecna rzeczywistość, że xbon przegrał generacje już pierwszym roku.

Także po jednej stronie mamy nową generacje, graczy, dużą ilość zapowiedzi, a po drugiej garstkę psycho fanów, grających w 2015 roku na tv hd ready.

W sumie obecna generacje można opisać tak.

10858034_417217501758831_703297014968221

226309_435967719775767_1138710149_n.jpg?

To idealnie opisuje sytuacje Nadkonsoli i podkosnoli w Polsce, Europie i na świecie.

Opublikowano

Każdy czasami musi...

Spójrz wyżej, teraz YETI błaznuje. Matko, niczym Mendrkowe ściany tekstu, tyle, że tamten zaślepiony, a ten za bardziej jadowity i trollowaty...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W tej grze TYLKO grafika ma znaczenie :reggie:

Ojojoj pajgi cichaczem, ale spuszcza największa bombe prawdy dzisiejszego dnia. 

Dude, ty zrobiłeś z siebie większą liczbe razy i jakoś nadal tutaj jesteś więc odbij od prawilnej mordeczki 

Opublikowano

Soul, juz wystarczajaco robiłeś z siebie błazna wczoraj

Most to nie korytarz handluj z tym  :sir:

i tak jestem lata świetlne za twoją błazenadą  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

-Xbox rzondzi

I życzę wam rowniez padania na kolana i kłanianie sie twórcom takich pereł jak DriveClub, Bloodborne.

Przepraszam, wy od poczatku jestescie na kolanach #Sonytakiedobre xDDDDDDDDDDDDDD

DriveClub ? Nigga please. Kupilem tego crapa w promocji i wykorzystalem -10% kodzik( Sony takie dobre), powiem tylko tyle ze ta gra nie ma startu do FH2. Oprocz grafiki i zmiennej pogody to gra nic ciekawego nie oferuje. DC [*] 8===D

Opublikowano

Yeti jak się rozpisał :dynia:

99124221did_not_read.gif

Opublikowano

no lipna gra, mi tez przeszkadza bardzo brak mozliwosci cofania czasu

Opublikowano

Ładny try hard YETIego.

please-be-excited-square-enix.jpg

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja przescrollowałem post śniegu. :dynia:

Opublikowano

Ich niekończąca się krucjata każe pisać ciągle te same słowa i używać ciągle te same argumenty... Ile można to czytać? :sir:

Już lepiej toczyć bekę z CZEGOKOLWIEK innego.

Lub wspominać stare dobre czasy...:frog:

.1258803296_by_DarekZG_600.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ich niekończąca się krucjata każe pisać ciągle te same słowa i używać ciągle te same argumenty... Ile można to czytać? :sir:

Już lepiej toczyć bekę z CZEGOKOLWIEK innego.

Lub wspominać stare dobre czasy... :frog:

.1258803296_by_DarekZG_600.jpg

8ku0xL9.jpg

:daddy: :daddy: :shotgun::daddy: :daddy:

yl9vMap.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja przescrollowałem post śniegu. :dynia:

To jest obligatoryjne jeżeli nie chcesz mieć raka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.