Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niktcieniekochaniktcienielubi

:obama:

Opublikowano

:fsg:

Są gry i jest TLoU. :daddy:

potwierdzam, całkiem przyjemny zombie-shooter

Opublikowano

Ja nie wiem komu mam w(pipi)ic za to ze Dying Light w pudelku ma premiere UK 27/02 -_-

Opublikowano

I JUŻ NA PCHLIM TARGU XD

Opublikowano

Są gry i jest TLoU. :daddy:

dziękuje dobranoc

Opublikowano

I JUŻ NA PCHLIM TARGU XD

GRY KOLEKCJONUJĄ CHORZY LUDZIE 

XDDDDDDDDDDDDDDDD

300zł za gierke mario na nintnedo64? 

HAHAHHA NAWET MI WAS NIE ŻAL

Opublikowano

tommo kur.wa nie rób siary

gotg a już gonisz do żyda :/

Opublikowano

Heroes 3 to najlepsza gra ever. Jakos w wakacje bylem u kolegi i na playliscie trafil sie caly soundtrack - nikt nie odwazyl sie przelaczyc, lecial ponad godzine.

Opublikowano

Zapewne bardzo dużo czasu w 1996 r. traciłeś na te loadingi i musiało Ciebie to irytować jako miłośnika speed runów i gierek retro, a nie gó.wna obsranego z mainstreamu, a nie czekaj 2 latkowi to raczej nie przeszkadzało  :kaz:

Też mi jest przykro, że w wraz z premierą PS2 wszystkie psxy się zdematerializowały i nie miałem okazji na nim zagrać. :(

A skąd 7-8 latek miał na taką drogą konsole w okolicach premiery? A nie czekaj chyba wiem wraz z premierą PS3 nie zdematerializowały się wszystkie PS2 !  Już chyba wiem, skąd ta miłość do retro. Bo masz kilku generacyjnego backlaga i w 2020 będziesz się jarał grami z PS360.

Opublikowano

Gratulacje z okazji 7200 postów. 

Opublikowano

Heroes 3 to najlepsza gra ever. Jakos w wakacje bylem u kolegi i na playliscie trafil sie caly soundtrack - nikt nie odwazyl sie przelaczyc, lecial ponad godzine.

Opublikowano

Gratulacje z okazji 7200 postów.

Podziękował. Korzystając z konwencji CW mam jeszcze jedno wspaniałe przemyślenie dla naszych nastoletnich fanów retro i true gamingu, etamów i innych ragsusów. Muszę was zmartwić ale te gierki jak był świeże to smakowały znacznie, znacznie inaczej i wy niestety nigdy nie doświadczycie tego uczucia, szczerze współczuję :frog:

Opublikowano

Jeśli mowa o soundtrackach z GOTY gier to nie można zapomnieć o tym Mesjaszu

https://www.youtube.com/watch?v=7MSFW8pZ-_4

Opublikowano

Wlasnie, chetnie obejrzalbym jakies screeny z samochodami.

Opublikowano

Jeśli mowa o soundtrackach z GOTY gier to nie można zapomnieć o tym Mesjaszu

Cała seria Unreal ma świetny ost.Mam nadzieję,że wraz z nadchodzącym UT seria znów wróci w pełni chwały.

Szykuje się też jakiś nowy retro szuter. Już sama jego promocja jest genialna:

Opublikowano

Paliodior wrzucalem to jakis czas temu jaranko over 9000

Opublikowano

Już widzę oczyma wyobraźni zdziwionych widzów zastawiających się: To ten w zielonym to nie Zelda ? (oj będzie Beka, Zelda to jedna z ostatnich gier do produkcji Live-Action)

Opublikowano

Paliodior wrzucalem to jakis czas temu jaranko over 9000

Nie mam czasu by przeglądać każdą stronę CW :/

Ale hype rzeczywiście spory bo brakuje mi pif pafów z mechaniką z tamtych lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.