Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Rockstar - najlepsza firma na rynku, a już kombinują nad GTA VI. :banderas:

A pewnie za rok RDR 2. :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w temacie Vice City wkleiłem dzisiaj materiał od ARHN :) Można powspominać

arhn sledze na biezaco wiec juz dawno obejrzane

pamietam jaka mialem podjarke jak sie na ten pusty plan filmowy wbilem pierwszy raz

ciary za guwniarza niesamowite

Albo otwarty grób ze szkieletem w środku na wschodniej zachodniej (to było przecież w little haiti - voodoo c'nie) wyspie, albo easter egg z piłą mechaniczną, albo te godziny spędzone na lotnisku motorem i wbijanie się na dach budynku tego lotniska, albo ten sanchezowy etap na stadionie. Ach, co giera. San Andreas to już nie było to.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Kolejni wojownicy playstation odpuscili guilty geara i czekaja na orderka  :dog:

Ja pyerdole, co to jest za konsola, co za baza graczy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog:

Opublikowano

Napisał koleś co się odbił od mario kart xd

Opublikowano

Napisał koleś co się odbił od mario kart xd

Mając  do wyboru coś tak wspaniałego jak Forza Horizon 2 też byś odbił ;)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Odbilem sie po 80 godzinach i najwyzszym miejscu w polsce.

A ty sie odbiles od guilty gear na PIERWSZYM LEVELU.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale przynajmniej sprobowales, yeti to tylko umie pyerdolic i wycofywac sie z zakladow.

No, ale jak to on nie bedzie w SF5 napyerdalal, czuooooowiekuuuu!  

Juz cwiczy combosy na sucho na sticku!

Opublikowano

Ale najlepsza część to jednak IV. A to jest najlepszy trailer:

#bomba_prawdy

Ohh ravenku, znowu napier.dalamy bombamy prawdy? Oki. :cool::lapka:

Wiadomix, że czwórka najlepsza część. Ten klimat, te dialogi, te model jazdy. Pamiętam jak w jednej misji szło się w wysokim bloku po schodach w Bohan, no i wyciągnąłem tego shotguna (inb4 każda misja to pojechanie do celu i zastrzelenia typa) i szedłem powoli po schodach, npc patrzyli się na Bellica, część uciekała, potem soczysty śrut w brzuch ofiary i (pipi)nie przed policją z tym pięknym modelem jazdy.

Opublikowano

Ale najlepsza część to jednak IV. A to jest najlepszy trailer:

#bomba_prawdy

skok graficzny między IV a V jest większy niż Małysza z najlepszych lat  :banderas:  wyobraźcie sobie teraz  RDR 2 

Opublikowano

Dobra, darujcie sobie te autoaimy.

Ciekawe czy bedzie mozna sterowac postacia w gta6, bo niestety w takim to idzie kierunku :dog:

Bedzie shooter na szynach z autoaimem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Odbilem sie po 80 godzinach i najwyzszym miejscu w polsce.

A ty sie odbiles od guilty gear na PIERWSZYM LEVELU.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale przynajmniej sprobowales, yeti to tylko umie pyerdolic i wycofywac sie z zakladow.

No, ale jak to on nie bedzie w SF5 napyerdalal, czuooooowiekuuuu!  

Juz cwiczy combosy na sucho na sticku!

Wiadomo czy Yeti skończył już Dark Souls II ? Premiera BB już za momęcik :D

Opublikowano

GTA 3 szanujecie czy nie? Bo z perspektywy czasu to chyba najslabsza czesc 3d, wszystko jest gorsze niz w nastepnikach. Nigdy mnie nie wciagnela a pierwszy raz ja w ogole ukonczylem z dwa lata temu.

Opublikowano

Czemu miałby kończyć DS 2? Obiecał skończyć Demonsy i słowa dotrzymał.

Opublikowano

Dziś chwilę pograłem w czwóreczke ten model jazdy jest tak bardzo goty, czemu musieli go zmieniać  :frog:

Opublikowano

W remasterze V wydaje mi sie, ze jest troche inny - trudniejszy.

Opublikowano

Czemu miałby kończyć DS 2? Obiecał skończyć Demonsy i słowa dotrzymał.

na 100 procent pisał o DS II

Opublikowano

W remasterze V wydaje mi sie, ze jest troche inny - trudniejszy.

No zeby po maszowaniu R2 pokrecic chociaz troche galka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

GTA 3 szanujecie czy nie? Bo z perspektywy czasu to chyba najslabsza czesc 3d, wszystko jest gorsze niz w nastepnikach. Nigdy mnie nie wciagnela a pierwszy raz ja w ogole ukonczylem z dwa lata temu.

w swoich czasach też było GOTY. No ale przy swoich następcach faktycznie wypada blado. Niemowa na pewno dzisiaj  by nie przeszedł :P

Opublikowano

Ciekawe czy w gta6 bedzie mozna wsiasc do pociagu, czy znowu to przerosnie ekipe z rockstar.

Opublikowano

Dziś chwilę pograłem w czwóreczke ten model jazdy jest tak bardzo goty, czemu musieli go zmieniać  :frog:

Bo wymagal troche umiejetnosci a rockstar nie moze sobie na to pozwolic :<

Rockstar niestety idzie coraz bardziej w strone januszy i taka jest brudna prawda, auto aim, skipowanie trudnych fragmentow, prostsze misje, cala seria z czesci na czesc staje sie coraz latwiejsza, wyobrazcie sobie co by bylo gdyby do vtki wsadzili misje typu Esspresso-2-go z 3jki, Wrong Side of the tracks z SA czy chocby demolition man z VC, przeciez janusze by sie obsraly w kazdym odcieniu brazu z lamentu na forach pewnie.

Vteczka jest genialnym GTA, ale wkurza mnie ze coraz wieksze wspomagacze wrzucaja do serii.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A ja się zastanawiam czy dodadza jakaś nową mechanike gameplayu w szóstce. W piątce w zasadzie robisz to samo i tak samo co w trójce.

Opublikowano

Czezki jest idealnym przykładem co się dzieje z człowiekiem po dłuższym obcowaniu z xboxem. 

good guy Xbox - zabrał kinecta,dodał zaburzenia psychiczne i uwielbienie dla samograjów

Opublikowano

Widzę, że czezky z racji pobytu na forum nie dłuższego niż 2 tygodnie już atakuje wszystko byleby zaistnieć. Nawet mesjasza GTA xD

Opublikowano

czerstwy - jeden ze słabszych trollingów w całej twojej karierze 1+/10

plus za chęci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.