Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Forumkowy Guilty Gear ma szanse zostac wlasnoscia 3 osoby w ciagu tygodnia!!! #progaming #madskillz #hcgamer #4theplayers 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Soban tego nie sprzeda, bo wszyscy czekają na SFV :reggie:

PS. Mogłeś mu dać trochę fory, a ty pewnie robiłeś perfect, za perfectem i chłopak się zniechęcił.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETI blagam cie miej odrobine godnosci i nie pisz nic o bijatykach bo nawet mnie jest za ciebie wstyd ostatnimi czasy  :dafuq:

Opublikowano

panowie a jak u was z GTA 1 i 2?

GTA 1 najlepsze. Tylko ten system sejwowania ;/ Dwojka to juz cukierki jakies, nie podobal mi sie zupelnie ten styl. Tak samo jak kocham tylko pierwsze Wormsy a dwojka to juz kolorwanka dla dzieci.

RDR ma swietny klimat, najlepszy symulator kowboja, prerii, i ogolnie dzikiego zachodu. Plus widoki i zmiana pogody. Cala reszta to nudny balas i jezdzenie wozem przez pol mapy zeby zastrzelic pieciu kolesi.

Opublikowano

YETI blagam cie miej odrobine godnosci i nie pisz nic o bijatykach bo nawet mnie jest za ciebie wstyd ostatnimi czasy  :dafuq:

Żebyś się nie zdziwił jak będę cię lał, już ćwiczę na osiedlu hadukeny na blacharzach i innych niedorajdach życiowych, niestety brak bota w promieniu kilku km :/

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Boty to gatunek zagrożony nie możesz ich bić yeti.

Opublikowano

Jak chcesz to mogę się w USF4 o(pipi)ac do 0 po pół roku nie odpaleniu tej gry nawet raz

Opublikowano

Jak mój znajomy miał pub, to rozgrywaliśmy w nim turnieje w dwie gry, PES i SFIV. Jako że graliśmy na x360, to najpierw musiałem wypić minimum 3 piwa, aby coś ugrać na tym chvjowym padzie. Także Will, nie bądź taki pewny siebie, bo wiem jak zrobić blok w SFIV ;) heheh.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dostalem raka od postow kobika. Oba pierwsze maxy to arcydziela i jezeli ktos tych gier nie szanuje to jest chory na glowe. Te gry nie zestarzaly sie do dzisiaj ani troche, daja taka sama przyjemnosc jak te 10 lat temu, wszystko w nich jest ponadczasowe. MP3 jest ok ale nie ma startu do nich i nie chodzi tu o zaden sentyment. Jednak przyznam, ze spodziewalem sie kupsztala, ale R* dal nawet rade.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

No z tym zestarzeniem to beka, grałem rok temu i wciąż jest goty.

Opublikowano

Soban tego nie sprzeda, bo wszyscy czekają na SFV :reggie:

PS. Mogłeś mu dać trochę fory, a ty pewnie robiłeś perfect, za perfectem i chłopak się zniechęcił.

XD Pewnie w zadnego SF nie grales,jakby MS oglosil ze SF wyjdzie only on X to zaraz bys zaczal hejtowac ze to g.owno obesrane.

Opublikowano

Jak ja grałem w SF na automatach, to ty jeszcze pływałeś w jajkach u taty.

Opublikowano

Aha jeszcze jezeli chodzi o dobrze wykreowane postacie, to Max swieci przykladem. Taki Alex ma (pipi)a w grze 3 linijki tekstu a pamietam go caly czas. Remedy dozywotni szacunek. Jakie te gry sa dobre :banderas:

Opublikowano

Mroku ten sam poziom co daddy, typowy bot bez gustu :/

Opublikowano

Aha jeszcze jezeli chodzi o dobrze wykreowane postacie, to Max swieci przykladem. Taki Alex ma (pipi) w grze 3 linijki tekstu a pamietam go caly czas. Remedy dozywotni szacunek. Jakie te gry sa dobre :banderas:

Wyjdzie mesjasz QB to wszystkie klapy beda mialy mokro :reggie:

http://i.minus.com/ibjSbBqpe09SEW.gif

Mroku ten sam poziom co daddy, typowy bot bez gustu :/

Jak tam 3DS w 240p ?

Edytowane przez Square

Opublikowano

Pierwszy MP zrobił ogromne wrażenie i był rewolucją, choć w tamtym czasie wyżej oceniałem RE3, czy Dino Crisis. Za to z drugiego MP beka od zawsze na zawsze. Jezu jaka to kupa na PS2 była. Przy ogrywaniu MP i RE3 założyłem się, że RE4 będzie lepszą kontynuacją niż MP2. No i cóż zakład wygrać było banalnie łatwo. RE4 najlepsza strzelanina tpp tamtego okresu czasu. Idąc dalej, uwielbiam RDR, ale lepiej bawiło mnie Ni No Kuni. Wiem porównanie nie na miejscu, ale jednak.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Działa mp2 na padzie od ps4, teraz tylko muszę jakoś ogarnąć jak zmienić ratio obrazu i wywalić czarne pasy. Ale będzie granie :banderas:

Opublikowano

Aż sam sobie pogram w pierwszego maxa na padzie od xbona jak mój lapek da radę. :o

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Wiedziałem, że Kobik to bezguście, ale nie sądziłem, że aż takie. :obama:

Hejtować Maxa 1 i 2 to trzema mieć porobione pod banią. No, ale posiadacz plejstejszyn więc jakoś mnie to zbytnio nie dziwi.

Mam nadzieję tylko, że po kupnie tego guwna obesranego 4 nie poprzestawia mi się w bani jak niektórym.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Skoro 4 to dla Ciebie guwno obesrane to po co kupujesz i jeszcze gadasz o niektórych, że nie mają gustu? xDDDDDDDD

Opublikowano

Skoro 4 to dla Ciebie guwno obesrane to po co kupujesz i jeszcze gadasz o niektórych, że nie mają gustu? xDDDDDDDD

To wlasnie robi plejstejszyn z ludzmi

Opublikowano

Bo to jedyna konsola nowej generacji.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Sony zapowie niedługo jakąś grę - chciałbym się dowiedzieć których gier Yeti jest mega fanem, a których nigdy wcześniej nie tykał  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.