Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy MP zrobił ogromne wrażenie i był rewolucją, choć w tamtym czasie wyżej oceniałem RE3, czy Dino Crisis. Za to z drugiego MP beka od zawsze na zawsze. Jezu jaka to kupa na PS2 była. Przy ogrywaniu MP i RE3 założyłem się, że RE4 będzie lepszą kontynuacją niż MP2. No i cóż zakład wygrać było banalnie łatwo. RE4 najlepsza strzelanina tpp tamtego okresu czasu. Idąc dalej, uwielbiam RDR, ale lepiej bawiło mnie Ni No Kuni. Wiem porównanie nie na miejscu, ale jednak.

Max Payne na PS2 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd czyż może być większe upośledzenie? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gex :banderas:

Sony jest głupie. Nie wiem kto ma prawa do marki, ale pewnie odkupiliby je za grosze.
A potencjał jest niesamowity, bo to gra bazująca na motywie "świata telewizji"

Teraz wyobraźcie sobie HUB world nowego Gexa, w którym każdy z telewizorów przenosi nas do levelu wzorowanego na jakimś popularnym serialu :banderas: To + genialne komentarze jaszczura i takie goty by było. A i pewnie z racji bycia parodią popularnych tytułów dobrze by się sprzedało, bo kto by nie chciał zobaczyć sparodiowanego Breaking Bad w konwencji kolorowej platoformówki? 

MS ma to samo z Conkerem, który parodiuje filmy. Przecież tę grę tak łatwo można by było sprzedać reklamując ją jako parodie najnowszych kinowych hiciorów.

EDIT
w sumie nie wiem czemu mowie o Sony - ktokolwiek i na cokolwiek moglby to zrobic

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Trolle ze Square-Enix mają Gexa , zresztą jakoś w zeszłym roku (albo wcześniej), udostępnili to IP (i kilka innych jak Fear Effect, Anachronox) niezależnym twórcom, którzy chcą współpracować z S-E w ich programie Collective.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

dobra, a tak wracając do gta, to kupiłbym gta IV remastered. Jeszcze żadnego remastera nie kupiłem, ale zrobiłbym wyjątek. ta gra jak żaden z do tej pory wydanych remasterów zasługuje na odnowienie, nie dałbym rady w 2015 roku grać w to na ps3/360, a na pc nie chcę. ten model jazdy, ten klimacik...

jest jakakolwiek szansa, czy prędzej zrobią remaster rdr?

Opublikowano

Co do Jedi Academy to miało świetne skilowe multi i dość prężną scene. 

http://youtu.be/lpRRMadkrEI

Pamietam jak wbiłem i mnie kumpel tak jechał jak szmate i ja myślałem, że w to się łatwo gra hehe

Opublikowano

dobra, a tak wracając do gta, to kupiłbym gta IV remastered. Jeszcze żadnego remastera nie kupiłem, ale zrobiłbym wyjątek. ta gra jak żaden z do tej pory wydanych remasterów zasługuje na odnowienie, nie dałbym rady w 2015 roku grać w to na ps3/360, a na pc nie chcę. ten model jazdy, ten klimacik...

jest jakakolwiek szansa, czy prędzej zrobią remaster rdr?

Czemu na PC nie chcesz? Na Ienchancerze wygląda lepiej niż 90% gier na next geny.

Dobra starczy trola. Max Payne 1 i 2 ogrywalem do bolu. Miod wylewajacy sie z ekranu. :banderas:

:dafuq:

Opublikowano

Kobik jak był użytkownikiem xboxa był całkiem spoko, szanowanym użytkownikiem, od momentu kupna ps4 stał sie Januszem

Przypadek ? Nie sądzę.

Jazz Jackrabbit 2 to jedna z moich ulubionych gier platformowych <3 masakra

Jeszcze miło wspominam heart of darkness

Opublikowano

E5JgBMy.jpg

toWo5JD.jpg

wiecie co to?

Opublikowano

Twój problem, ja ostatnio sobie pomykam w 1080p/60fps po Liberty City i gram w kręgle z moim kuzynem Romanem :cool:

Opublikowano

E5JgBMy.jpg

toWo5JD.jpg

wiecie co to?

GTA IV

Opublikowano

jakoś tak mam, że nie lubię grać na modach stworzonych przez graczy. jeszcze jeśli są to jakieś drobne poprawki, ale zupełnie zmieniające oryginalny kształt/setting gry... nie bardzo. głupie, no ale cóż.

taki remaster na pewno zawierałby jakieś dodatkowe ficzery, misje poboczne itp., nie wierzę, że gdyby wypuścili remaster to byłby on 1:1 portem z pc.

na pc mogę sobie pojeździć we free roamie, ale fabułę przyjemniej przechodzi się z acziwmentami. chociaż ogólnie mi na nich jakoś bardzo nie zależy, jest to idealny dodatek do sandboksowej gry, tym bardziej, że fabułę dobrze pamietam i nie czuję jako takiej potrzeby odświeżania jej sobie

brak nowych gier na neksdżeny to remastery sobie wymyślam :reggie:

Opublikowano

Twój problem, ja ostatnio sobie pomykam w 1080p/60fps po Liberty City i gram w kręgle z moim kuzynem Romanem :cool:

I znowu byliby w szoku jakbyś jeszcze napisał, że na padzie. :lapka:

Opublikowano

Dobra starczy trola. Max Payne 1 i 2 ogrywalem do bolu. Miod wylewajacy sie z ekranu. :banderas:

:notsure:

Opublikowano

:banderas: a na konsolach podnieta trawą na ps4 :dynia:

i takie widoczki 

GTA-V1.jpg

Opublikowano

Dlaczego z tymi wszystkimi modami zawsze wklejacie screeny a nie gameplaye? No właśnie :oh_you:

Opublikowano

To tak jak z DriveClubem. 

Opublikowano

To tak jak z DriveClubem. 

:daddy:

Opublikowano

Ostatnio zrobilem sobie przerwe w FH2 i pogrywalem w tego szrota DC i troche lepszego NFS Rivals. Powiem tylko jedno juz nigdy wiecej nie wracam do tych g.owi.en obesranych. Dzisiaj wlazylem plytke z  FH2 i gra jest tak za.(pipi)ista ze sie zagrywalem z 2h. W FH2 nie potrzebuje ''cofania czasu'', ale w DC to jest must have ze wzgledu ze AI JEST Z(pipi).ANE W CHUY i samochody sie w(pipi)oja pod kola, wtedy restart bo nie da rady ponownie wbic na podium.

Prawdziwe mesjasze tylko na xbox

----

A ci dalej mnie minusuja, bomby prawdy sie sypia :reggie: :reggie:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

10984287_855181447858759_490001567994636

sony takie dobre

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.