Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przegrywam z Sony PlayStation 4, tak nieopatrznie nabytym. Konsolę udaje mi się podłączyć do telewizora i sprzętu grającego. Ten mały sukces zwiastuje wielkie niepowodzenie. Ta przychodzi wraz z próbą uruchomienia jakiejś gry. Konsola domaga się aktualizacji, następnie aktualizacji tej aktualizacji, tylko po to, by aktualizacja aktualizacji również została zaktualizowana. Tymczasem internet rwie się jak film, a czas ściągania waha się pomiędzy dwiema godzinami a pełną dobą. Nie wiem, jak zalogować się do swojego konta na PlayStation Network, gdyż po prostu nie mogę znaleźć takiej możliwości w menu zaprojektowanym pionowo, podług wrażliwości Japończyków. Szaleję na kanapie. Pad miga mi w dłoni. W końcu część przeszkód zostaje zwalczona, część uznaję za nieważną, udaję, że jej nie ma, i próbuję zagrać w grę. Gra okazuje się (pipi)owa. W trzecią część nocy wkraczam zasmucony. Przemawia do mnie mój własny pad. Zasypiam owładnięty lękiem.

http://orbitowski.pl/2015/02/tydzien-z-glowy-333/

To uczucie, kiedy dobry polski pisarz musi się wkur.wiać na Sony.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z tematu Batmana.

Ja to pisałem 10 tego stycznie, zanim wypowiedziałem się w temacie BB, po za tym mnie tamten temat nie męczy w przeciwieństwie do Ciebie.

A Batman zapowiada się 100 lepiej niż BB  :reggie:  ogromny ból dupy widzę. 

:mog:

Opublikowano

Ale to jest wku.rwiające że Bloodborne wychodzi na ps4, gów.no obes.rane, z obes.ranym padem,grami i płatnym online. :/ Gdyby nie Bloodborne to bym sobie kupił WiiU, które ma masę świetnych gier, a tak to kupię Ps4 z jedną grą.

Opublikowano

Yhm. Kupiłem nowe akumulatory GP 2500 i jadę na jednym ładowaniu już 25h, a w systemie pokazuje mi, że są wyładowane dopiero w 30-40%.

20h to mi trzyma na 7 letnich dojechanych GP 2100.

Wiem, że dla klapka to może być szok bo w tym samym czasie DS4 będzie z 7x ładował  :reggie:

Tam od razu 7. Z 4-5 :banderas:

Co nie zmienia faktu,że mi duracele padły po ~20h w Dead Rising 3. Akumulatory > bateria 5h w kwestii wygody,ale jak padną bateryjki to nie pograsz na łoniaku awaryjnie na kablu :reggie:

Oczywiście bzdura. W padzie od Xone po podłączeniu kabla sygnał idzie po kablu, a nie radiowo...

Opublikowano

Yhm. Kupiłem nowe akumulatory GP 2500 i jadę na jednym ładowaniu już 25h, a w systemie pokazuje mi, że są wyładowane dopiero w 30-40%.

Wiem, że dla klapka to może być szok bo w tym samym czasie DS4 będzie z 7x ładował  :reggie:

Tam od razu 7. Z 4-5 :banderas:

Co nie zmienia faktu,że mi duracele padły po ~20h w Dead Rising 3. Akumulatory > bateria 5h w kwestii wygody,ale jak padną bateryjki to nie pograsz na łoniaku awaryjnie na kablu :reggie:

Oczywiście bzdura. W padzie od Xone po podłączeniu kabla sygnał idzie po kablu, a nie radiowo...

To jakim cudem gram na XOne bez baterii w padzie, który jest podpięty do laptopa?

Opublikowano

Bo z laptopem Ci się nie komunikuje tylko "ładuje" w tym samym czasie.

Fakt jest taki, że jak nie masz baterii/akumulatorów, to możesz normalnie grać na kablu w przeciwieństwie do tego co pisze Soban.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na tym gó.wnie nie da się?

64354acd-be00-49d3-a3d5-99a9e1b4a5cb.jpg

Już lecę kupować pierdyliard dodatkowych gówien po 100zł za sztukę żeby obesrany xbone nadawał się do użytku. Szanujmy się.

Opublikowano

No tak, ale napisałeś, że po podłączeniu kabla sygnał nie idzie radiowo, co sugeruje, że musiałbym podpiąć kabel do konsoli.

Opublikowano

Propo DriveCluba

Tak sie wygrywa PlayStation Vite w tej grze bez cofania czasu.

Gratulacje! 

A teraz sprowadzenie na ziemie, nie ma deszczu = równa się średnia grafa. 

Opublikowano

No tak, ale napisałeś, że po podłączeniu kabla sygnał nie idzie radiowo, co sugeruje, że musiałbym podpiąć kabel do konsoli.

Może działa tak tylko przy podłączeniu do Xone, a jak podpinasz pod inne źródło energii, to dalej radiowo. Nie zmienia to faktu, że można grać bez baterii za pomocą zwykłego kabla USB.

Opublikowano

Soul, ta srednia grafika jak widac od 1,5r wciaz jest nie osigalna dla Ona. 

Co do padow - akumulatorki i ladowarka tez troche kosztuja, o wiele bardziej wole Play and Charge, ktory na kablu laduje sie bardzo szybko, niz sie pieprzyc z ladowaniem baterii.

Wystarczylo by DS4 mial wiekszy akumplator i nikt by nie narzekal.

Dziwne, ze do tej pory nikt ze skosnookich nie wpadl, by wydac nowa wersje pada...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co racja to racja w dniu i bez warunków atmosferycznych nie robi to żadnego wrażenia. 

Opublikowano

Gratulacje! 

A teraz sprowadzenie na ziemie, nie ma deszczu = równa się średnia grafa. 

11514%20-%20animated_gif%20charlton_hest

Życzę posiadaczom xzłoma takiej grafiki w przyszłości.

:obama:

A teraz niech boty wyobrażą to sobie na 55HX850, a nie na skompresowanym guwnie yt.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gdyby w filmiku exacta nie było napisane DriveClub to pomyślałbym, że gra w jakiegoś grida.

Chociaż nie wiem czy to nie jest obraza dla GRIDA.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co racja to racja w dniu i bez warunków atmosferycznych nie robi to żadnego wrażenia. 

Oczywiscie ze robi, tyle ze nie wszystkie trasy sa rowne, jak w kazdych wyscigach.

Samochody to tez najlepiej wygladajace modele ever.

Opublikowano

Pięknie się czyta to wasze wymioty. Nie ma to jak kłócić się, który kloc lepiej się zakręcił. 

Dobrze, że dokupiłem Wii U bo ta generacja (1080PR Box iFordejeti4) to jedno wielkie dno. 

PS. 70H i Wii U Pro Controller nadal bez ładowania <3

Opublikowano

Co do padow - akumulatorki i ladowarka tez troche kosztuja, o wiele bardziej wole Play and Charge, ktory na kablu laduje sie bardzo szybko.

Ale chyba akumulatory za 50 zł ładowane co 50-70h wytrzymają trochę lepiej niż wbudowany w DS4 ładowany co 7h.

Opublikowano

no tak, ale zamiast tych akumulatorow i dodatkowej ladowarki za kolejne 80 zl wole Play and Charge nawet jak starcza na 30-40, zwlaszcza ze kabel laduje go naprawde mega szybko

W DS akumulator na 15-20h zdecydowanie by wystarczyl, bo te 4h gry to niezly zart.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gdyby w filmiku exacta nie było napisane DriveClub to pomyślałbym, że gra w jakiegoś grida.

Chociaż nie wiem czy to nie jest obraza dla GRIDA.

Grid jedyneczka to akurat duzo lepsza gra od DC, metacritic potwierdzi.

Opublikowano

no tak, ale zamiast tych akumulatorow i dodatkowej ladowarki za kolejne 80 zl wole Play and Charge nawet jak starcza na 30-40, zwlaszcza ze kabel laduje go naprawde mega szybko

W DS akumulator na 15-20h zdecydowanie by wystarczyl. 

ładowarka z 4 akumulatorami wychodzi taniej niż P&CH. I nigdy nie musisz grać po kablu mając taki zestaw.

Opublikowano

Nie wiem jak pad od XO, ale pad od X360 na tych lepszych bateriał trzymał mi ok. 1,5 miesiąca, a grałem ok. 3h dziennie.

Tru gamer, 1.5 miesiaca? Czlowieku, na najlepszych bateriach, starcia w Girsy z hs bez wibracji to bylo max 3 dni. Jestescie ogolnie daremni i lykacie co sie napisze. Beczke mam konkretna boty bez gier.

Opublikowano

O kolejny, który tlumaczy się trollingiem  :isee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kobik jakie bomby prawdy, siedział w tym guwnie i szambie, to wie, że boty uczyli się propagandy od tego pana
z13657128Q.jpg

Patrzcie, przecież to boty, zielone robaki.

PS. Kaziu, kolejny który zarzucam bombami i piszę jak wygląda sytuacja z xbonem, a wygląda tak samo jak w Korei Pół. bieda, smród, ubóstwo i sprane mózgi.

Opublikowano

A kobik jaki klapers się zrobił xD wbija do tematu xbox one i pisze, że zamiast baterii lepiej jest grac na kablu ahaha co te plejstejszon robi z ludzmi :obama:

:dynia:

I jeszcze twierdzi, że to "komfortowe" granie :P Ja tam wolę jednak bez kabla i ładowania pada do Xone przez ~60-70h.

Z tym 60h to też odleciałeś do innej galaktyki :dynia: 60-70h to chyba leżenia w szufladzie wytrzymuje.

Ze 20h to trzyma na tych najmocniekszych duracelach ze sklepu.

Wiem, że dla klapka to może być szok bo w tym samym czasie DS4 będzie z 7x ładował :reggie:

Co za Janusz, akumulatory GP, największy syf na rynku.

Eneloopy synu.

Opublikowano

Ale exact weź się nauczyć cytować. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.