Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale exact weź się nauczyć cytować.

Nie chce mi sie edytować cytatów na telefonie w pracy, nie kazdy ma ciepłe biurko jak ty :-(
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To jest takie coś jak "@nickosoby" bez potrzeby cytowania.

Opublikowano

Nintendo jest dla zboków. Pad nie wygodny,jakieś monstery i zeldy w 240p na 3ds,Mario over 9000, zboczone japońskie gry itd. Nie wiem co jest gorsze Nintendo czy Sony :obama:

grasz na gownie rozmazanym, od kiedy rozdzielczosc ma znaczenie
Opublikowano

Nie chce mi sie edytować cytatów na telefonie w pracy, nie kazdy ma ciepłe biurko jak ty :-(

to kopiuj wypowiedź do której się odnosisz i wrzucają do [ quote] [/ quote]

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na ja mam porownanie, inni maja "podobno lepszy jest Grid" nie wnikam. Brandzlujcie dalej do gownianej konsoli jaka jest xone. 360tka przy tym to arcydzielo.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Soul, ta srednia grafika jak widac od 1,5r wciaz jest nie osigalna dla Ona. 

Co do padow - akumulatorki i ladowarka tez troche kosztuja, o wiele bardziej wole Play and Charge, ktory na kablu laduje sie bardzo szybko, niz sie pieprzyc z ladowaniem baterii.

Wystarczylo by DS4 mial wiekszy akumplator i nikt by nie narzekal.

Dziwne, ze do tej pory nikt ze skosnookich nie wpadl, by wydac nowa wersje pada...

Jestem nie co innego zdania i dalej twierdzę, że FH2 nie ma się czego wstydzić przy DC jak na grę z otwartym światem a i pozdrawiam na koniec tą o to fotką i IMO w dzień FH 2 prezentuje się lepiej, zaś deszcz faktycznie w DC robi robotę i tyle.

10967946_309516939243382_1515056081_n.jp

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Widze tam jedna mega konsole i dwa buble :reggie:

p.s. Grasz na Dreamcascie na LCDku?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

plazma na kablu VGA :kaz:

Opublikowano

DC i PS4 na tym samym poziomie ? Weź zdejmij to gófno obesrane 4 na najniższą półkę. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale to jest wku.rwiające że Bloodborne wychodzi na ps4, gów.no obes.rane, z obes.ranym padem,grami i płatnym online. :/ Gdyby nie Bloodborne to bym sobie kupił WiiU, które ma masę świetnych gier, a tak to kupię Ps4 z jedną grą.

gdyby wychodził na inną konsole wyglądałby jak g.obesrane

Opublikowano

Nie miałem gdzie postawić :(

Opublikowano

Ale to jest wku.rwiające że Bloodborne wychodzi na ps4, gów.no obes.rane, z obes.ranym padem,grami i płatnym online. :/ Gdyby nie Bloodborne to bym sobie kupił WiiU, które ma masę świetnych gier, a tak to kupię Ps4 z jedną grą.

gdyby wychodził na inną konsole wyglądałby jak g.obesrane

Ledwo wszedł w temat i od razu Haubica :banderas:

Opublikowano

Kazde soulsy wygladaja jak (pipi) obesrane, grales Fanek w nie w ogole?

Opublikowano

Z żywotnością padów nadkonsoli XO i gówna obesranego ps4 to jest ru.chaniem.

Pad od XO (30-50h) to długi, cudowny, namiętny seks w apartamentowcu, przy świecach, dobrym winie, nastrojowej muzyce z piękną młodą dziewczyną.

Pad od ps4 (5h) to szybki lodzik na wylotówce od 40letniej tirówki przy hałasie samochodów i -5 na na zewnątrz gdzie istnieje ryzyko zranienia członka i złapanie syfa.

Opublikowano

Fanek plakal, że Lords of the Fallen najtrudniejsza gra w jaką grał w życiu.

także tego :reggie:

Opublikowano

w żadną część nie grałem

Opublikowano

W końcu jesteś januszem.

Opublikowano

Pad od XO (30-50h) to długi, cudowny, namiętny seks w apartamentowcu, przy świecach, dobrym winie

Z urządzeniem na baterie paluszki.

Opublikowano

Guwno z was nie gracze, ja nie mam czasu kurewa ograć wszystkiego bo tyle gier na PS4, a Ci kurewa kolekcjonerzy pirdola ze nie ma w co grać.

Opublikowano

Guwno z was nie gracze, ja nie mam czasu kurewa ograć wszystkiego bo tyle gier na PS4, a Ci kurewa kolekcjonerzy pirdola ze nie ma w co grać.

Jakoś klapersom nie przeszkadzało tego pisać w latach 2011-2014 w kontekscie xboxa360 a gier było więcej czy to multiplatform, exów czy arcade/indie niż teraz jest na ps4.

Opublikowano

No jak się gra ciągle w Driveklapa to się potem jojczy w necie, że się nie ma czasu ograć tych wszystkich 5(?) fajnych gier.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ano to tak jakby grać w fife/coda przez cały rok do następnej odsłony i mówić, że ma się w co grać hehe

Opublikowano

Nie poradzę ze ani Forza 5 ani Hotizon 2 nie dostarczają zabawy na poziomie zbliżonym do tego w DC.

Opublikowano

Fanek plakal, że Lords of the Fallen najtrudniejsza gra w jaką grał w życiu.

także tego :reggie:

xddd

Czy raczej: :(

Jak to się skończy jeśli takie Fanki wpływają na rynek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.