Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

RE REmake REmaster to najlepiej sprzedajacy się cyfrowy tytuł Capcomu w historii. Fajnie. Niech widzą czego chcą gracze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

RE REmake REmaster to najlepiej sprzedajacy się cyfrowy tytuł Capcomu w historii. Fajnie. Niech widzą czego chcą gracze.

A. Remasterów

B. Dobrych horrorów

Pewnie wybiorą tylko jedną opcję (nie obie) i już chyba nawet wiem którą  :Coolface:

Opublikowano

Przecież napisałem że skierowana do 13-letnich sebixów, dla których "mięsiste strzelania i finishery" są ważniejsze od fabuły, tak jak napierdalanie ludzi pod klatką lepsze od przeczytania książki. Dorośniesz to zrozumiesz, jakie to głupie.

Jak rozumiem znasz już całą fabułę Zamówienia 1886? XDDD

Sorry, ale jak mam wybierać to wolę gameplay ze słabą fabułą bo wtedy gra się bardziej wybroni niż gra dla niepełnosprawnych z QTE z dobrą fabułą.

W grze bez fabuły z dobrym gameplayem możesz sobie gadać ze znajomymi, słuchać muzyki czy jakiegoś podcastu, jak masz dobrą fabułę ze zyebanym gameplayem to nie masz żadnego wyboru.

Chociaż znając życie fabuła w Order będzie w stylu "ojej zdradzili nas, musimy pokonać zło, do boju!!!!!". :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No Remake dwójki byłby fajny, nawet jeśli to trochę przereklamowana odsłona, hehe.

Opublikowano

Bijatyka bez systemu na 7, wykastrowana Forza 4 i 10-letni kotlet z niedziałającym multi w must-have'ach :dynia: :dynia: :dynia:

z 6 zawodnikami na krzyz. xD

Poza tym, dla mnie DC ze srednia 70%>>>>>>FORZA 5.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gearsy to przede wszystkim gra z mięsistym strzelaniem i finiszerami

Przecież napisałem że skierowana do 13-letnich sebixów, dla których "mięsiste strzelania i finishery" są ważniejsze od fabuły, tak jak napierdalanie ludzi pod klatką lepsze od przeczytania książki. Dorośniesz to zrozumiesz, jakie to głupie.

zgadza się, Order zdefiniuje na nowo medium gier, zrozumiałe, że  Sony i Ready at Dawn stać było na  ten odważny i rewolucyjny krok.

Dzięki czemu po ukończeniu The Order 188, śmiało będzie można postawić na półce obok takich klasyków kinemantografi jak Spiderman 2, Incepcja czy Batman: Dark Knight  

Opublikowano

No Remake dwójki byłby fajny, nawet jeśli to trochę przereklamowana odsłona, hehe.

Niestety oni nie robią rimejków a remastery po linii najmniejszego oporu.

Jakby to były rimejki jak Halo 2 to bym przyklasnął.

Opublikowano

Tak patrzę na profil donsterydo, i z ciekawości aprawdziłem jego psn id i wpisałem w psnprofiles.

I wychodzi na to, źe...

DonSterydo.png

... PS3 to u kolegi widział, a ten nawet pada mu na chwilę dał potrzymać.

PS. Co nie przeszkodziło mu pisać o grach z PS3:

Rozczarowania: God of War: Wstąpienie - spodziewałem się rozmachu starć z bossami rodem z God of War 3 w trochę ciekawszej stylistyce i niestety oczekiwania te produkcja spełniła jedynie na początku i pod koniec gry.

To jak donsterydo, youtube czy na standach w Mediamarkt?

Opublikowano

Mendrek, to jest mój drugi profil na którym nie gram  :reggie:

Podstawowy jest ukryty, żeby klapiszony mi przypadkiem zaproszeń nie wysyłały. Kto ma znać, ten zna.

Opublikowano

jezu mendrek jak mu pojechałeś uuuuuuuuuuuuuuuuuu

zajrze na twojego gamertaga a nie czekaj nie masz go, co nie przeszkodziło ci pisać o gierkach na 360 czy nawet pisania na blogu o halo i master chiefie, w uncharted nie grałeś, ale mówisz, że to najlepsza gra na playstation bo tak mówią recenzje no to może donsterydo przeczytał recenzje i takie wnioski wysnuł 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak patrzę na profil donsterydo, i z ciekawości aprawdziłem jego psn id i wpisałem w psnprofiles.

I wychodzi na to, źe...

DonSterydo.png

... PS3 to u kolegi widział, a ten nawet pada mu na chwilę dał potrzymać.

PS. Co nie przeszkodziło mu pisać o grach z PS3:

Rozczarowania: God of War: Wstąpienie - spodziewałem się rozmachu starć z bossami rodem z God of War 3 w trochę ciekawszej stylistyce i niestety oczekiwania te produkcja spełniła jedynie na początku i pod koniec gry.

To jak donsterydo, youtube czy na standach w Mediamarkt?

Ja walę Sony, a jak widzisz jestem lepszym fanem marki niż Ty czy Fanek. Zobacz po pucharkach, no zobacz!

Opublikowano

Podstawowy jest ukryty, żeby klapiszony mi przypadkiem zaproszeń nie wysyłały. Kto ma znać, ten zna.

To tak się sprawa ma. Swego czasu wysłałem zaproszenie do plejstejszonowych znajomych, zaglądam na profil, a tu niezłe zdziwienie XD

Opublikowano

Donsterydo: Aaaaa ukryyytyy, woooa. Tak, oczywišcie, kto by przypuszczał?

Bartoszu vel bluberze: i w tym sedno! Nikt donowi niczego nie wypomniał, a nawet go teraz bronisz, a mnie za kierowanie się ogólnodostępnymi źródłami jechano.

Podwójne standardy botów i hejterów.

Opublikowano

Mendrek, ale nie oceniaj innych po sobie, heh. Ja piszę prawdę i mam drugi profil, na którym gram :) Jak nie wierzysz na słowo, to spytaj się Kyo.

Ty za to nie grasz, a gadasz XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Powiem wam tak, ta grafika nie może sie mylić

A9d1P9O230Q0c1g4V2G330x631O4G1J9.jpg

Opublikowano

Oj don bo będziesz jak kidnappa xD pokaz mu fotkę bo nie da ci spokoju. 

Powiem wam tak, ta grafika nie może sie mylić

A9d1P9O230Q0c1g4V2G330x631O4G1J9.jpg

Fajne patelnie fanek, można na nich smażyć świnie. 

Opublikowano

Az mi sie pierwsza robota w UK u Mustafy na kuchni przypomniala  :fsg:

Opublikowano

Oj don bo będziesz jak kidnappa xD pokaz mu fotkę bo nie da ci spokoju. 

Po co? Niech się tasuje :D i myśli, że gram na jutubie jak on  :yao:

Opublikowano

też lubie bekon :kaz:

Opublikowano

Mustafa po przeczytaniu newsa o screenach na Xbox, nadal z lekkim niedowierzaniem jak szybko sie uwineli

Mustafa-Abu-al-Yazid-006.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chce fabuly to czytam książke a nie jakieś gierki lol 

Opublikowano

chce fabuły to właczam The Order, a nie jakieś książki :kaz:

Opublikowano

KI Must Have xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Don ja cie (pipi)a blagam :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.