Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli w KI gra wiecej niz 150 osob to spokojnie mozna giere wrzucic do wora z napisem ''kluczowy ex''  :oh_you:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No botki z forumka mają po kilkadziesiąt godzin nabitych. Nie to co GG i wycieczka jednej kopii gry po całej Polsce  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ostatnim codem w jakiego grałem to był BOII, w dodatku wszystkie pożyczone.

worlds_biggest_onion_5561062763.jpg

Opublikowano

Oj don bo będziesz jak kidnappa xD pokaz mu fotkę bo nie da ci spokoju.

Po co? Niech się tasuje :D i myśli, że gram na jutubie jak on  :yao:

Wiesz, były redaktorze fanowskiego serwisu o xboxie, dla mnie to Ty nie byłeś ani wiarygodny ani obiektywny nigdy, więc kolejna skaza specjalnie Ci już nie zaszkodzi. Nie będę drążył czy dociekal, bo mnie to ryra czy grasz na yt czy u kolegi, więc przy okazji nie sil się na kombinacje nad rozlanym mlekiem.

W tym wszystkim mi chodziło o reakcję takich osób jak bluber, czy też innych botów/hejterów, którzy mi mają czelność jedno uncharted wypominać, a w przypadku gdy kolega kanci na potęgę, to milczą....

Opublikowano

DonTurusPL

Opublikowano

Mendrek, w tej chwili to Ty się silisz na kij wie co, heh. Wszyscy wiedzą, że mam PS3 i gram  :sir:

Opublikowano

Dobrze że masz, byłby wstyd jakbyś nie posiadał tej wspaniałej konsoli.

O ile posiadasz.

Dla mnie eod, efekt zamierzony osiągnięty...

Opublikowano

Znaczy kolejny raz chciałeś wyjść na pośmiewisko? :dog:

Dziwne masz cele, no ale co kto lubi.

Opublikowano

Dobrze że masz, byłby wstyd jakbyś nie posiadał tej wspanialej, ukochanej mojej konsoleczki, którą kocham mocniej, niż jakąkolwiek przedstawicielkę płci przeciwnej, do której fapuję mocniej, niż do jakiegokolwiek filmu z redtuba... Kocham zapach jej przygrzanego plastiku, kocham zapach kurzu zalegającego na jej kablach... :buziak:  :isee:  :fsg:  :pawel:  :s159:  

Fix'd  :reggie:

Opublikowano

Znaczy kolejny raz chciałeś wyjść na pośmiewisko? :dog:

Dziwne masz cele, no ale co kto lubi.

Miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle.

2mgnj1g.jpg

Opublikowano

A ten nadal kombinuje XD

Wiesz, że też kiedyś dla beki wrzuciłem fotkę swoją, z geforcem w tle (przykrytym Final Fantasy Tactics, moją "ulubioną" grą). Pora wyjawić sekret. Psst! Nie były moje ;)

Opublikowano

Ciekawe kogo, pewnie wiesławy.

Opublikowano

Tak patrzę na profil donsterydo, i z ciekawości aprawdziłem jego psn id i wpisałem w psnprofiles.

I wychodzi na to, źe...DonSterydo.png

... PS3 to u kolegi widział, a ten nawet pada mu na chwilę dał potrzymać.

PS. Co nie przeszkodziło mu pisać o grach z PS3:

Rozczarowania: God of War: Wstąpienie - spodziewałem się rozmachu starć z bossami rodem z God of War 3 w trochę ciekawszej stylistyce i niestety oczekiwania te produkcja spełniła jedynie na początku i pod koniec gry.

To jak donsterydo, youtube czy na standach w Mediamarkt?
Mendrek jak ciśnie XD Biedaczyna gra w gry z plusa na PS3 i nie stać na PS4.. Tak mi przykro czytać jak propsujesz tą konsolę nawet jij nie mając :reggie:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Po co chwalić się na forum pustym profilem i chować się za drugim ukrytym?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Po co chwalić się na forum pustym profilem i chować się za drugim ukrytym?

Po co komu miała by być potrzebna konsola Sony, gdy na 360tce były takie gry do ogrywania?

62.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mendrek zenada w ch.uj. Zreszta nie pamietam zeby don zle sie wypowiadał o grach na ps3, ale widze ze boldupy o ten serwis promieniuje jak wybuch w czarnobylu

Opublikowano

O k*rwa jaki selfie headshot Humulina XD

Same Halo i Gearsy praktycznie, podsumowanie polityki MS w pełnej krasie.

Opublikowano

Mmmm, mów mi tak więcej. :ohboy:

Opublikowano

Po co komu miała by być potrzebna konsola Sony, gdy na 360tce były takie gry do ogrywania?

62.jpg

no właśnie dlatego była potrzebna.  :notsure:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No patrz Ty się. A ja zawsze uważałem, że Sony przestało być potrzebne od czasu, gdy na rynku pojawił się Xbox i GCN. 

Bynajmniej do dziś wcale się to nie zmieniło... ale to tylko moje zdanie.

@Soban: uważaj bo złośliwy i troluje.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bynajmniej do dziś wcale się to nie zmieniło... ale to tylko moje zdanie.

I dobrze, bo byśmy już tylko w pif pafy i inne action gierki nawalali :/

Opublikowano

Patrząc na tą zróżnicowaną bibliotekę eksów na xboxa dziękuję sony i nintendo,że są.

Zabrakło brum brumów do tej tony pif pafów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.