Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzę sobie do Saturna, uradowany, że se pogram w Fifę 15 (najleprzy tytół na barońskiej konsoli), a tu oba pady bez gumek i przyciskami x bez jakiejkolwiek sprężyny. The best experience ever. Za to padzik odpsone dalej działa perfekcyjnie po tylu latach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przechodzenie gier w marketach.

That hardcore gaming. :obama:

Opublikowano

Nigdy tego nie robię. Nie chcę się czuć niczym janusz z gimnazjum.

Opublikowano

@Figaro

To smutne

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Dzisiaj nastąpi konserwacja sieci PlayStation Network, w godzinach od 18:00 do 21:30.

xdddddddddddddddddddddd

Opublikowano

No cóż, każdy ma swoje sposoby na poczucie się dorośle i męsko.

Opublikowano

Ja to zawsze jak grałem na takich stendach, czy to w MM czy Pępiku, to dzieciaki podchodziły i WOOW, dobry jesteś itp. Ale i tak najlepsze są typowe Seby, co pół dnia zamiast w szkole to siedzi w markecie i gra w to demo fify albo innego nfs'a

Opublikowano

Wchodzę sobie do Saturna, uradowany, że se pogram w Fifę 15 (najleprzy tytół na barońskiej konsoli), a tu oba pady bez gumek i przyciskami x bez jakiejkolwiek sprężyny. The best experience ever. Za to padzik odpsone dalej działa perfekcyjnie po tylu latach.

i dobrze, niech wszyscy widzą jakie to Sony badziewie teraz produkuje

Opublikowano

No cóż, każdy ma swoje sposoby na poczucie się dorośle i męsko.

I sposobem na to na pewno nie jest pokazywanie randomom w markecie jak to ogarniam gierkowe piłkarzyki.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Evolve to faktycznie kasztan na 6/10? Co z tom branzom.

Opublikowano

Czyli teraz pykanie na standzie to gimbaza i buractwo. Nie nadążam za trendami.

Opublikowano

To z tom branszom, że wydajom takie a nie inne gry. Ale i tak mają tupet, że najpierw śpiewają sobie 60 euro za gierkę, a potem 3812038021831903813 w środku dodatkowego contentu za kolejne pieniądze. Niestety stare czasy wydawania gierek już nie wrócą. Ta gra nawet nie ma singla. 

Opublikowano

Figaro to nie jest trend. To jest pierwsza i odwieczna zasada hardcore gejmingu.

Opublikowano

Ja bym się brzydził wziąć do rąk takiego pada z marketu. Fuj. Swoją drogą chwytanie się poręczy w autobusach i tak dalej również odpada - ludzie to syfiarze, potem trzeba szybko szukać miejscówki z kranem i mydłem co by ręce umyć, bo aż swędzi na samą myśl o brudzie.

Opublikowano

Ja bym się brzydził wziąć do rąk takiego pada z marketu. Fuj. Swoją drogą chwytanie się poręczy w autobusach i tak dalej również odpada - ludzie to syfiarze, potem trzeba szybko szukać miejscówki z kranem i mydłem co by ręce umyć, bo aż swędzi na samą myśl o brudzie.

Też bym pielęgnował tak masywne dłonie.

Opublikowano

Tu nawet nie chodzi o higienę - syndrom sebastiana i janusza jest zaraźliwy. Lepiej nie prowokować zarażenia i nie dotykać ich padów.

E: Sebastian gejmingu. :obama:

E2: Figaro Sebastianem gejmingu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

>Ograc Gearsy na low na lapku

>grac w Fife na standach

>czytac Gafa

>nie obejrzec Star Wars

Jakie to musi byc smutne zycie  :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pamiętam jak na fundayu 2010 bydło po pierwszym dniu rozpi,erdoliło perksuję do World Tour. Talerze wieczorem znikły xD.

Opublikowano

jak widze ludzi garajacych na standach w marketach to robi mi sie jakos tak smutno, myslalem ze to aktywnosc jedynie dzieciakow po szkole albo dresow "ej seba pa nowy plej" - jak widac, nie tylko :reggie: 

Opublikowano

To z tom branszom, że wydajom takie a nie inne gry. Ale i tak mają tupet, że najpierw śpiewają sobie 60 euro za gierkę, a potem 3812038021831903813 w środku dodatkowego contentu za kolejne pieniądze. Niestety stare czasy wydawania gierek już nie wrócą. Ta gra nawet nie ma singla. 

A musi miec singla? Dawniej bylo lepiej ale Q3 tez singla nie mial ani UT. L4D mial singiel?

Wciaz tak bardzo aktualne:

2700022-5465447228-lFfIO.jpg

Opublikowano

Padbar działa normalnie z tego co wiem tylko nie ma konsol Sony chyba. Pamiętam, że jak to otwierali spodziewałem się czegoś bardziej przyjaznego organizacji turniejów a to nie do końca tak wygląda chociaż turnieje w Mortala były dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.