Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do Ordera to coś czuję że 300 tys to jest samych preorderów w USA. Nie chcę nic mówić ale ostatnio na PS4 prawie wsio się dobrze sprzedaje. Nawet takie "tuzy" jak The Crew w kilkanaście tyg od premiery sprzedały się w granicach 600 tys - 1 mln.

No i teraz jest doskonały okres bo bardzo duża posucha na rynku premier. Obstawiam w 1 tygodniu ok 500-800 tys Ordera.

Edytowane przez balon

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dawno mnie nie było,coś mnie ominęło ?

Opublikowano

Moj minus :Coolface:

Opublikowano

Nic, o Twoje kanto założyli sie tylko.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Moj minus :Coolface:

I moj  :isee:

Opublikowano

Ja też, ja też. :colin: :ohboy:

Opublikowano

order i jego qte jest przypalowe, jest to benchmark jak swego czasu lair czy heavenly sword ale to jest wlasnie roznorodnosc sony - sa ludzie ktorzy wrecz czekaja na takie gry i sony ma taki tytul na wylacznosc, jakby na ps4 byly tylko takie produkcje i zapowiedzi to mozna bylo sie martwic ale tak nie ma - zaraz bloodborne, nastepnie jrpg jak persona5, guearilla ponoc robi rpg, uncharted4 ma byc dosc sandboxowy, ratchet jak zwykle pewnie zaoferuje rozgrywke na 10-20h, no men sky ponoc ma by na 50h. Do tego multum multiplatform. RÓŻNORODNOŚĆ, fan kazdego gatunku, nawet takiego jak oferuje kontrowersyjny order znajdzie tu cos dla siebie, to odroznia ta konsole od innych

Ficuś, Figaro nigdy bym się nie spodziewał że właśnie wy ośmieszycie tak RÓŻNORODNOŚĆ exów Sony.  :dog:

A TO trzeba hejtować, bo to najpopularniejszy typ masowej rozgrywki, którego potencjalny, finansowy sukces może faktycznie przełożyć się na wygląd przyszłych gier akcji 1st party Sony, gdzie nie trzeba przejmować się zawartością realnej gry w grze, czy dodatkowym contentem, w postaci np. trybu hordy, a liczy się przede wszystkim filmowe strzelanie

Jak wyglądały gry 1st party devów na ps1-3? Medievil, Alundra, Wild Arms, Crash, ICO, GOW1&2, Shadow Of the Colossus, Jak & Dexter, TLoU, Wipeout HD, Siren Blood Curse, Motorstorm.

Jak wygląda to na ps4? Knack, Killzone SF, The Order, interaktywny film Until Down, konwersja z vity w postaci Tearaway.

No zaraz się kurfa porzygam. 

Gdyby nie zaklepana wyłączność marek tworzonych przez zewnętrznych, głównie japońskich devów miałbym wyebane w tę konsolę do czasu MGS V TPP.

Opublikowano

Ok yeti, to jak? Moze jednak?

Zobacz, wyglada na to ze order to niemaly hicior.

Jaczes, ja naprawdę cię lubię, nawet szanuje, mam cię w znajomych w profilu na forumie i wierze, że w przyszłości zagramy na serwerach TLoU2. Poza tym jesteś ten sam rocznik co ja, wiec wiesz, że lata 90 były najlepsze, chodzisz na pakernie i w ogóle, nie niszczmy tej wirtualnej przyjaźni.

Opublikowano

Bansai, weź tego Snike usuń z avatara bo można raka dostać,po przygodzie z demkiem,mogę śmiało stwierdzić że MGS już się skończył na 4 części.

Opublikowano

Ale mnie zapieklo, hurry, rush me to the burn center.

Opublikowano

Mroku dziś zbiera minusy, niczym ksiądz na tace w niedziele. :fsg:

Ma za swoje, snejka trzeba szanować. :shotgun:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

And my Axe!

And my Kołczan!

może padnie jakiś rekord

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dzisiaj ciekawe posty żeście natrzaskali. Godzinę przez was straciłem, hehe. Przechwałki Czezkiego i Soula bardzo ciekawe. Ale nagrodę za najlepszy foruming przyznałbym Mejmowi - za zabawną i trafną analizę branży.

Chłopaki, wiem już że Wojnar wymyślił OKEMI, ale nie wiem gdzie i kiedy to padło, da ktoś bezpośredni link?

Opublikowano

Ale mnie zapieklo, hurry, rush me to the burn center.

Bansai jaki się cyniczny zrobił odkąd zdobył władzę. :ohboy:

Opublikowano

Nie długo się wypowiem o orderze,obejrzałem już tego paszteta i wstępne wrażenia negatywne. Sony robi Was w chuya, z BB będzie gorzej przeciw to mod do Soulsów xDD Uncharted do premiery zaliczy jeszcze downgorady wiec będzie nie lepiej. My dostajemy takie smakołyki że macie ból intymnych miejsc ; )))

Opublikowano

@Aux

Okemi pierwszy raz padło w CW jako część forumowego memu o chińskim psie kopiącym marchewki rzodkiewki. Od siebie dodałem że było to jego imię.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Że niby jakie smakołyki? Kto? Gdzie? Bez urazy, ale

not-sure-if-troll_87222.png

Opublikowano

Jakie smakołyki ? Najpierw powiem jakie Wy dostajecie pyry od Sony :reggie:

Za to wy zawsze na kolanach xD Killzonk,knack,symulator drabin&palet remastered, pedaul w rurkach i emo z(pipi)y, LBP3 z DLC za 350 zł :obama:, drajfklap i teraz order guwnem obesranym skryptem z "fabuła" na 5,5h i połowa gry to przerywniki a reszta to korytarzyk :daddy: :daddy:

Opublikowano

nie wytrzymałem i obejrzałem The Order na youtubie, te zakończenie co to miało być

UWAGA SPOILER !!!!

nie czytaj jeśli chcesz obejrzeć gre

następny spoiler to finał, wiec sie dobrze zastanów

pies nie przeżyje

WTF? jakbym chciał obejrzeć dobry film poszedłbym na 50 Twarzy Greya do kina, i'm disappointed son :frog:

Opublikowano

killzonk, lekko śmiechłem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.