Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po niemiecku pisze się der backlaga, niestety uczyłem się języka kakenszaft jak inni szlifowali skilla w angielskim:(

Ojej ojej mam backloga, ojej ojej zaraz kupkę zrobię z tego powodu ojej ojej będę ogrywał go do 2043 ojej.

Kto w ogole pisał o backlogu, ze sie tak zacząłe ekscytowac herr balonie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę prawilne chłopaki ogrywają goty jRPG na xboxie w końcu :banderas:

Wrzucam na złagodzenie raka w temacie

Opublikowano

A kto pisał w tym temacie np o DriveClub i nagle z czapy daje się o nim gify. Szujo przecież to CW, twoje królestwo. 90% postów w tym temacie jest z pupoczapy i nie ma sensu.

Co tak się rzucasz, masz backlaga czy co?

Opublikowano

balooooooooooooooooooon  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Nikogo na forum nie boli dupa z taką częstotliwością jak Ciebie.

Opublikowano

The Last Odyssey było chyba głównym powodem dla którego kupiłem X'a (razem z Talesami). Bardzo dobra gra, byłaby świetna, gdyby troszkę lepszy pacing historia miała, nie mniej 100 godzin poszło na TLO i kompletnie nie żałowałem zakupu X360. Później MS olał starania o rynek japoński i cóż, nigdy już nie kupię konsoli od nich.

Nie zmienia to faktu, że SONY nie wypuściło lepszego jRPGa od tamtego czasu (proszę o darowanie sobie tej suchości - Ni No Kuni) i jedynie Niny potrafiło przebić w ostatnich latach.

Niny to sobie wyhodowało bandę fapujących się do kiepskich gier debili. Xenoblade to MMORPG tylko offline, a oceny zbiera jakby była to gra wybitna.

Opublikowano

Sobanku daje 20 zł za GG

ale ciebie piecze dupa uaaa ale piecze ciebie dupa bo nie umiesz grać w GG xD xd xd ikonki aż mi dię skończyły xd

Opublikowano

Dobra to wezmę gamecuba od ciebie za 50 zł <wstaw milion modnych ikonek>

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

Opublikowano

Chyba trzeba zagrac w to Lost Odyssey, w koncu ex na Xboxa :banderas:

@up

Dead Rising 3 dostawal srednie oceny bo 720p, bo 15fps, bo gra na bonera, a w coopie z kermitem jakie rzeczy wyprawialismy to glowa mala :obama:

Risen na 360 wyglada jak gra z ps2 ale dla fanow Gothica to pozycja obowiazkowa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kane & Lynch 1 GOTY co-op

Szkoda,że 2 to takie mega obesraństwo nawet w co-op.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Polski Eurogamer ocenił gre na 7

W mojej ocenie ocena 7 oznacza gre warta zagrania ale nie trzymania na półce.

Opublikowano

The Last Odyssey było chyba głównym powodem dla którego kupiłem X'a (razem z Talesami). Bardzo dobra gra, byłaby świetna, gdyby troszkę lepszy pacing historia miała, nie mniej 100 godzin poszło na TLO i kompletnie nie żałowałem zakupu X360. Później MS olał starania o rynek japoński i cóż, nigdy już nie kupię konsoli od nich.

Nie zmienia to faktu, że SONY nie wypuściło lepszego jRPGa od tamtego czasu (proszę o darowanie sobie tej suchości - Ni No Kuni) i jedynie Niny potrafiło przebić w ostatnich latach.

Niny to sobie wyhodowało bandę fapujących się do kiepskich gier debili. Xenoblade to MMORPG tylko offline, a oceny zbiera jakby była to gra wybitna.

Acha,  w takim razie GTA to MMO tylko offilne i nie może być wybitne.

Grubo eX4cT, lecę do sklepu.

Opublikowano

to i tak mniej od soula

Opublikowano

Postanowilem ze nie bede gral przynajmniej na razie w 1886 ( lol do czego doszlo ze chyba pogardze darmowa gierka ) i bede koncentrowal sie na przejsciu Lost Odyssey ktore jest najlepszym RPG od czasow FFX. Mialem ta gre chyba 3 czy 4 lata i nigdy w nia nie gralem dluzej niz 15 min bo pierwsza walka byla odpychajaca... Ale bylem glupi! 14h w 2dni poszlo i dopiero jestem na drugiem dysku :(

beka
Opublikowano

Dead Rising 3 jest bardzo dobry. Problemem jest tylko poziom trudności(bossowie na 2 hity),mega przepakowane bronie,które można craftować raz za razem oraz olanie charakterystycznego dla serii rozkładu godzinowego(niby jest deadline zadań,ale jest on absurdalnie długi w porównaniu z poprzednikami).

Opublikowano

Kumpel napisał właśnie na facebooku, że Order skończył gre w 5h 19min na najwyższym poziomie z platyną, napisał że tak sie spiął ostatnio przy bosie z ninja gaiden 2 :obama:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

lords of the fallen, kane and lynch 1, wet, viking battle of asgard

Opublikowano

Acha,  w takim razie GTA to MMO tylko offilne i nie może być wybitne.

Jeśli w GTA są nudne grind questy, wieje nuda na kilometr, a zadania poboczne nie wpływają na świat gry to tak.

Opublikowano

Guantanamo z czego?

chyba nie grales w nic od premiery ff x
Opublikowano

Dead Rising 3 jest bardzo dobry. Problemem jest tylko poziom trudności(bossowie na 2 hity),mega przepakowane bronie,które można craftować raz za razem oraz olanie charakterystycznego dla serii rozkładu godzinowego(niby jest deadline zadań,ale jest on absurdalnie długi w porównaniu z poprzednikami).

Dla mnie brak limitu czasowego to plus. Marzy mi sie nastepna czesc z coopem dla 4 graczy i totalna anihilacja tysiaca zombii przy pomocy odjechanych bronii :banderas:

Tylko zeby Capcom nie zrobil Dead Rising Online, f2p z modem 4vs1 :frog:

Opublikowano

Guantanamo z czego?

chyba nie grales w nic od premiery ff x

Wymien mi te dobre RPG od czasow FFX

Opublikowano

Nigdzie ne stwierdziłem, że ukazał się lepszy i nigdzie zresztą też nie stwierdziłem, że jest najlepszy ( bawiłem się lepiej przy Xilli, Nier, serii Atelier czy oczywiście Soulsach). The Last Story za to w ogóle nie przypadło mi do gustu i gorzej spędziłem czas niż przy Ni No Kuni.

Opublikowano

Polski Eurogamer ocenił gre na 7

W mojej ocenie ocena 7 oznacza gre warta zagrania ale nie trzymania na półce.

lol czemu wystawli temu ocene jak mieli rezygnować?

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.