Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O prosze, link to yt.

Kolo mial 10 wygranych z rzedu. Wasz mozg od razu przyjalby do wiadomosci porazke, ale nie mozg Czezkiego. Czezky to zwycieza. Raz gra w mordor, a zaraz rozgramia w mordobiciach. 

To combo w pierwszej rundzie :banderas:

Rzecz nieosiagalna dla pzrecietnego klapa order 9/10 :reggie:

Te chlodne reversale na koniec walki :obama:

Wszedlem kolesiowi w glowe.

Przeciez taki expert czy fanek, to nawet kurfa nie wiedza co sie dzieje xDDDD

Zalosne :reggie:

Piknie gościa rozpykałeś.

DoA5 to mega miodna gierka :fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzieki, ale i tak duzo whiffow mialem, dawno nie gralem i sobie dopiero przypominam ;f

W kazdym razie polecam wszystkim - gra jest teraz free to play! Jest przyjazna noobom (sporo prostych postaci), ale posiada tez niemala glebie dla starych wyjadaczy, a same walki wygladaja epicko.

Nowe rozwiazania w systemie sprawdzaja sie znakomicie.

Warto dac szanse.

No i te CYCE <3

Opublikowano

Hmm...pozwole sobie wrzucic offtop'a na temat Ordera (tak znowu). Wlasnie znajomy (a dokladniej xlukk, ten nr 1 z trofeami i byly mistrzu xbox i agree with lukk PL itp) ogral Orderka i sie zachwyca ze cudna gra na 8/10, prawie 9/10 :banderas:

"porzadna gra tpp, dobry system walki, fajne wykonczenia
[00:16:00].: o grafice nawet nie mowie bo to liga
[00:16:10] .: nawet nie wiem jaka, ale dla mnie prawie fotorealizm
[00:16:14] : nie potrzebuje nic wiecej"

:frog: :frog: :frog:

Opublikowano

System walki? Moze on w guilty geara gra od sobana?

Opublikowano

Lokomotywa: nie gram w ki, wole bijatyki 3d.

Opublikowano

Dzieki, ale i tak duzo whiffow mialem, dawno nie gralem i sobie dopiero przypominam ;f

W kazdym razie polecam wszystkim - gra jest teraz free to play! Jest przyjazna noobom (sporo prostych postaci), ale posiada tez niemala glebie dla starych wyjadaczy, a same walki wygladaja epicko.

Warto dac szanse.

No i te CYCE <3

Możesz napisać o jakie nowe rozwiązania w systemie Ci chodzi? Grałem i dla mnie wszystko raczej po staremu...
Opublikowano

tytuł filmiku mógłby również brzmieć "urwałem walke typowi który rozgromił mnie 10 razy z rzędu" ale pewnie to kwestia interpretacji 

nie znam sie na doa, ale typ z którym grałeś połknął wszystkie te latające nogi od jana lee. przecież to jest w huy wolne, widoczne, na high, łatwe do obejścia. no i chyba mało bloku i holdów, jak na doa (i guess). to na pewno high level play ?  

Możesz napisać o jakie nowe rozwiązania w systemie Ci chodzi? Grałem i dla mnie wszystko raczej po staremu... 

no choćby holdy rozbudowali, to chyba każdy zauważy....

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Szkoda, że nie mam już tej samej formy, co kiedyś w doa2. Wtedy wiedziałbym co się dzieje, bo ewidentnie dużo zmian w walce nie ma. Nawet animacje bliźniaczo podobne.

Opublikowano

Poscigajmy sie Dave w DriveCluba, tez nie będziesz wiedział co sie dzieje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nobody-cares-spongebob.jpg

Opublikowano

jesu to na xbonie jest już DOA? z ziomkami gralismy w to czasem po 5h dziennie, jak dobrze ze mam 2 pady

tylko xbox <3

czezky - jakie ograniczenia ma wersja f2p?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nobody-cares-spongebob.jpg
Tak jak o Doa
Opublikowano

Wprawdzie bardzo mnie to boli, ale muszę się zgodzić

Opublikowano

drives.raka :dynia:

Opublikowano

n_Jrq5EDFU.png

a_Jrq5EDFU.png

Zdobyłeś już?

Opublikowano

"Zmywając naczynia zmywakiem"

A ja myślałem ze w Irlandii analfabetyzm to norma.

Opublikowano

W Irlandii brak rozumienia trollingu to norma.

Braki w rozumieniu to jeden z powodów przez które zostałeś Klapkiem.

Opublikowano

jesu to na xbonie jest już DOA? z ziomkami gralismy w to czasem po 5h dziennie, jak dobrze ze mam 2 pady

tylko xbox <3

Już po materiale Czezkyego widać, ze animacja trochę rwie, nie to co na nadkonsoli z dobrym krzyżykiem! xD
Opublikowano

a co ma trolling do twojego analfabetyzmu?

Analfabetyzm rozumiem bo z Łecznej jestes, ale co ma z tym trolling wspólnego to nie wiem.

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o błędy w pisaniu to Ty jesteś mistrzem świata i okolic.

Exact nic dziwnego, że lubisz gierki samochodowe. Przynajmniej tam na Ciebie nie trąbią - jak w całej lubelszczyźnie inni kierowcy widzący rejestrację LSW. Na krajówce, gdzie dozwoloną prędkość jazdy, to np. 90km/h wlecze się taki próg zwalniający jadący 60km/h. Będą w naszym województwie 90% takich zawalidróg to kumple exacta ze Świdnika. Cała lubelszczyzna Was z tego zna i kline pod nosem w trakcie powolnej jazdy za Wami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cała lubelszczyzna Was z tego i kline pod nosem w trakcie jazdy.

:dafuq:

Opublikowano

Kolejni z brakami w rozumowaniu.

Opublikowano

Exact nic dziwnego, że lubisz gierki samochodowe. Przynajmniej tam na Ciebie nie trąbią - jak w całej lubelszczyźnie inni kierowcy widzący rejestrację LSW. Na krajówce, gdzie dozwoloną prędkość jazdy, to np. 90km/h wlecze się taki próg zwalniający jadący z prędkością 60km/h. Będą w naszym województwie 90% takich niedzielnych progów to kumple exacta ze Świdnika. Cała lubelszczyzna Was z tego i kline pod nosem w trakcie jazdy.

Wiem ze robie błędy, takie uroki 6 roku zycia w Irlandii.

Co do kierowców, problemem nie jest LSW na rejestracji samochodu, problemem jest L, a czy pisze SW czy LE trąbienie w Polsce na nich jest takie samo. Wiem co mowię bo spędziłem troche czasu w Krakowie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Warto dac szanse.

No i te CYCE <3

No nie bardzo:

- critical burst w combosach

- nowe wlasciwosci critical stun

- mozna teraz zrobic ladnego juggle z normal hita

- nowy reversal na mid kick (czyli teraz sa 4, nie 3)

- power blow

- zmienione grappling game

- power launcher

Juz 2 pierwsze rzeczy zmienily cala serie i cala strategie walki, setupy.

tytuł filmiku mógłby również brzmieć "urwałem walke typowi który rozgromił mnie 10 razy z rzędu" ale pewnie to kwestia interpretacji 

Niestety nie ma tu miejsca na interpretacje, bo to jest ranked match :facepalmz:

Raz grasz z danym gosciem, a potem losujesz nastepnego.

I kto napisal, ze to high level play? Koles mial po prostu 10 wygranych z roznymi ludzmi z rzedu. Nie znal widocznie tego kicka janka i nie wiedzial, ze to jest nieblokowany, wiec zlykal. Ja nie gralem w to od dawna, dopiero sobie przypominam.

tylko xbox <3

4 postacie. Jak chcesz wiecej to trzeba wykupic wersje core (15 pln i kolejne 2), a potem kazda postac po 15.

Ehe, na pewno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.