Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O prosze, link to yt.

Kolo mial 10 wygranych z rzedu. Wasz mozg od razu przyjalby do wiadomosci porazke, ale nie mozg Czezkiego. Czezky to zwycieza. Raz gra w mordor, a zaraz rozgramia w mordobiciach. 

To combo w pierwszej rundzie :banderas:

Rzecz nieosiagalna dla pzrecietnego klapa order 9/10 :reggie:

Te chlodne reversale na koniec walki :obama:

Wszedlem kolesiowi w glowe.

Przeciez taki expert czy fanek, to nawet kurfa nie wiedza co sie dzieje xDDDD

Zalosne :reggie:

Piknie gościa rozpykałeś.

DoA5 to mega miodna gierka :fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzieki, ale i tak duzo whiffow mialem, dawno nie gralem i sobie dopiero przypominam ;f

W kazdym razie polecam wszystkim - gra jest teraz free to play! Jest przyjazna noobom (sporo prostych postaci), ale posiada tez niemala glebie dla starych wyjadaczy, a same walki wygladaja epicko.

Nowe rozwiazania w systemie sprawdzaja sie znakomicie.

Warto dac szanse.

No i te CYCE <3

Opublikowano

Hmm...pozwole sobie wrzucic offtop'a na temat Ordera (tak znowu). Wlasnie znajomy (a dokladniej xlukk, ten nr 1 z trofeami i byly mistrzu xbox i agree with lukk PL itp) ogral Orderka i sie zachwyca ze cudna gra na 8/10, prawie 9/10 :banderas:

"porzadna gra tpp, dobry system walki, fajne wykonczenia
[00:16:00].: o grafice nawet nie mowie bo to liga
[00:16:10] .: nawet nie wiem jaka, ale dla mnie prawie fotorealizm
[00:16:14] : nie potrzebuje nic wiecej"

:frog: :frog: :frog:

Opublikowano

System walki? Moze on w guilty geara gra od sobana?

Opublikowano

Lokomotywa: nie gram w ki, wole bijatyki 3d.

Opublikowano

Dzieki, ale i tak duzo whiffow mialem, dawno nie gralem i sobie dopiero przypominam ;f

W kazdym razie polecam wszystkim - gra jest teraz free to play! Jest przyjazna noobom (sporo prostych postaci), ale posiada tez niemala glebie dla starych wyjadaczy, a same walki wygladaja epicko.

Warto dac szanse.

No i te CYCE <3

Możesz napisać o jakie nowe rozwiązania w systemie Ci chodzi? Grałem i dla mnie wszystko raczej po staremu...
Opublikowano

tytuł filmiku mógłby również brzmieć "urwałem walke typowi który rozgromił mnie 10 razy z rzędu" ale pewnie to kwestia interpretacji 

nie znam sie na doa, ale typ z którym grałeś połknął wszystkie te latające nogi od jana lee. przecież to jest w huy wolne, widoczne, na high, łatwe do obejścia. no i chyba mało bloku i holdów, jak na doa (i guess). to na pewno high level play ?  

Możesz napisać o jakie nowe rozwiązania w systemie Ci chodzi? Grałem i dla mnie wszystko raczej po staremu... 

no choćby holdy rozbudowali, to chyba każdy zauważy....

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Szkoda, że nie mam już tej samej formy, co kiedyś w doa2. Wtedy wiedziałbym co się dzieje, bo ewidentnie dużo zmian w walce nie ma. Nawet animacje bliźniaczo podobne.

Opublikowano

Poscigajmy sie Dave w DriveCluba, tez nie będziesz wiedział co sie dzieje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nobody-cares-spongebob.jpg

Opublikowano

jesu to na xbonie jest już DOA? z ziomkami gralismy w to czasem po 5h dziennie, jak dobrze ze mam 2 pady

tylko xbox <3

czezky - jakie ograniczenia ma wersja f2p?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nobody-cares-spongebob.jpg
Tak jak o Doa
Opublikowano

Wprawdzie bardzo mnie to boli, ale muszę się zgodzić

Opublikowano

drives.raka :dynia:

Opublikowano

n_Jrq5EDFU.png

a_Jrq5EDFU.png

Zdobyłeś już?

Opublikowano

"Zmywając naczynia zmywakiem"

A ja myślałem ze w Irlandii analfabetyzm to norma.

Opublikowano

W Irlandii brak rozumienia trollingu to norma.

Braki w rozumieniu to jeden z powodów przez które zostałeś Klapkiem.

Opublikowano

jesu to na xbonie jest już DOA? z ziomkami gralismy w to czasem po 5h dziennie, jak dobrze ze mam 2 pady

tylko xbox <3

Już po materiale Czezkyego widać, ze animacja trochę rwie, nie to co na nadkonsoli z dobrym krzyżykiem! xD
Opublikowano

a co ma trolling do twojego analfabetyzmu?

Analfabetyzm rozumiem bo z Łecznej jestes, ale co ma z tym trolling wspólnego to nie wiem.

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o błędy w pisaniu to Ty jesteś mistrzem świata i okolic.

Exact nic dziwnego, że lubisz gierki samochodowe. Przynajmniej tam na Ciebie nie trąbią - jak w całej lubelszczyźnie inni kierowcy widzący rejestrację LSW. Na krajówce, gdzie dozwoloną prędkość jazdy, to np. 90km/h wlecze się taki próg zwalniający jadący 60km/h. Będą w naszym województwie 90% takich zawalidróg to kumple exacta ze Świdnika. Cała lubelszczyzna Was z tego zna i kline pod nosem w trakcie powolnej jazdy za Wami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cała lubelszczyzna Was z tego i kline pod nosem w trakcie jazdy.

:dafuq:

Opublikowano

Kolejni z brakami w rozumowaniu.

Opublikowano

Exact nic dziwnego, że lubisz gierki samochodowe. Przynajmniej tam na Ciebie nie trąbią - jak w całej lubelszczyźnie inni kierowcy widzący rejestrację LSW. Na krajówce, gdzie dozwoloną prędkość jazdy, to np. 90km/h wlecze się taki próg zwalniający jadący z prędkością 60km/h. Będą w naszym województwie 90% takich niedzielnych progów to kumple exacta ze Świdnika. Cała lubelszczyzna Was z tego i kline pod nosem w trakcie jazdy.

Wiem ze robie błędy, takie uroki 6 roku zycia w Irlandii.

Co do kierowców, problemem nie jest LSW na rejestracji samochodu, problemem jest L, a czy pisze SW czy LE trąbienie w Polsce na nich jest takie samo. Wiem co mowię bo spędziłem troche czasu w Krakowie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Warto dac szanse.

No i te CYCE <3

No nie bardzo:

- critical burst w combosach

- nowe wlasciwosci critical stun

- mozna teraz zrobic ladnego juggle z normal hita

- nowy reversal na mid kick (czyli teraz sa 4, nie 3)

- power blow

- zmienione grappling game

- power launcher

Juz 2 pierwsze rzeczy zmienily cala serie i cala strategie walki, setupy.

tytuł filmiku mógłby również brzmieć "urwałem walke typowi który rozgromił mnie 10 razy z rzędu" ale pewnie to kwestia interpretacji 

Niestety nie ma tu miejsca na interpretacje, bo to jest ranked match :facepalmz:

Raz grasz z danym gosciem, a potem losujesz nastepnego.

I kto napisal, ze to high level play? Koles mial po prostu 10 wygranych z roznymi ludzmi z rzedu. Nie znal widocznie tego kicka janka i nie wiedzial, ze to jest nieblokowany, wiec zlykal. Ja nie gralem w to od dawna, dopiero sobie przypominam.

tylko xbox <3

4 postacie. Jak chcesz wiecej to trzeba wykupic wersje core (15 pln i kolejne 2), a potem kazda postac po 15.

Ehe, na pewno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.