Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To jak działa ta teleportacja / niewidzialność i najpierw widać tylko mięśnie i dopiero potem przenosi się / uwidacznia skóra. :fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież ten wiesiek to będzie jakieś bezpłicowe gow,no przy jedynym mesjaszu tego roku. Milion nagród, gra roku wg CDA, a wyjdzie gra na 8+. Jeden jest tylko mesjasz w tym roku. A imię jego V.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To już w piątym MGSie wynaleziono teleportację? Myślałem, że strzelający pszczołami Pain, to była ostateczność :/

Opublikowano

Przecież ten wiesiek to będzie jakieś bezpłicowe gow,no przy jedynym mesjaszu tego roku. Milion nagród, gra roku wg CDA, a wyjdzie gra na 8+. Jeden jest tylko mesjasz w tym roku. A imię jego V.

Taa wszyscy wiemy że GTA V wychodzi w tym roku na PC ale to forumek konsolowy wiec dajmy na luz,wiadomo że 3 raz gra roku będzie  :banderas:

Opublikowano

Wiadomo że mesjasz V to najlepsze co spotka te obesrane konsole w tym roku no ale wieśka to ty też szanuj raguseł  :[

Opublikowano

No wlasnie, wiecej szacunku dla Wieslawa, co tu sie kierwa wyprawia. Za kare rozpierdziele wam motherbase jak bedziecie offline :Coolface:

Opublikowano

Szanuję ale spustów nie rozumiem. No ale to może dlatego że dwójkę rownież uważam za przereklamowany tytuł.

Opublikowano

To już w piątym MGSie wynaleziono teleportację? Myślałem, że strzelający pszczołami Pain, to była ostateczność :/

...  :[

pierwsza, oraz 26-ta minuta.

I nie wiem o co Ci chodzi. Snake Eater był cudowny, ale nie sądziłem, że się aż tak pchają w fantastyczne rzeczy.

Opublikowano

GTA V, wiadomo, 3 rok z rzędu. :banderas:

Bo chyba nie pisałeś o jakimś MGS, który się skończył na jedynce, PRAWDA? 

Opublikowano

@rozi

Nie chodziło mi abyś poprzestał na słuchaniu wypowiedzi z pojedynczych minut, ale całości tematyki, o które zahaczają. Na powyższej video analizie masz opisane wszystkie twoje zarzuty n.t. uzasadnionej obecności groteskowych bad guyów, których geneza umiejętności, oraz profil psychologiczny praktycznie nie istnieją. Zresztą w każdej części występowali bossowie o nadprzyrodzonych umiejętnościach.  

Opublikowano

jak trzeci Wiesiek będzie miał motywy fabularne wpływające na gameplay jak w jedynce, to niestety imołszons  i uproszczenia w nowym MGSie mogą się bić z co najwyżej nowym Batmanem i Bloodbornem o drugie miejsce w tym roku

Opublikowano

Batman gra roku

:rotfl:

Opublikowano

M$ (pipi) Knura rozmazane dyskutujmy 

^_^

Opublikowano

Dobra Sony (pipi) M$ Krul dyskutujmy

Ktory bot Ci to sprzedał?
Opublikowano

Dobra Sony (pipi) M$ Krul dyskutujmy 

ktoś cie nabrał i zabawił sie twoim kosztem

Opublikowano

xbl > psn

co wy na to, klapy?

Opublikowano

Niestety nawet nie skończyłem Ordera - gdzieś w XV chapterze siedzę.

:dynia:

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.