Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mi w szkole kiedyś też nie pozwalali tyle na telefonie siedzieć i pisać. Jedynie na lekcjach przyry się udawało.

Dodatkowo Klapy nic nie piszą, bo rezerwują siły na smuteczek i ból dupeczek, gdy nastąpi premiera ich ostatniego mesjasza.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tez chcialem grac w gry ale przypomnialem sobie ze mam Xboxa :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Popieram. MS juz wydaje najpopularniejsza gre na PS4 wiec co im szkodzi wydac Ori, zeby dodac troche koloru tej szaro burej jak gufno syna exacta liscie exow na PS4?

Mozesz mi powiedzieć jak dziecko ktore pije tylko białe mleko ma zrobic szaro bure gufno?

Powiedz następnym razem swojemu partnerowi zeby spuszczał wodę jak wychodzi z łazienki bo jakies głupie skojarzenia Ci przychodzą do głowy.

Opublikowano

Bawiły się boty klockami, przyszedł Exact i spuścił wodę....

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Myslalem ze ktos cos powiedzial ale to tylko plusk wody przy wchodzeniu czyjegos starego do wanny w Irlandii.

No nic, dyskutujemy dalej.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Powiem wam ze odkad sprzedalem ps3 gierki nie daja mi takiej frajdy. Na pc sie po prostu chvjowo gra.

Konsole to jednak jest jedyna opcja jesli chodzi o granie.

W dodatku acziki/trofiki to fajna sprawa, znajomi z ktorymi sie za(pipi)iscie gralo w tlou(pozdro yeti i jaczes), wiekszy wybor gierek do multi, zdecydowanie MNIEJ gimbazy, ogolnie lepsze gry no i Rockstar nie leci w uja.

Oh jak dobrze ze oprzytomnialem i juz niedlugo uwolnie sie z tego pecetowego bagna.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tylko gier nie mamy, a jak już są, to multi nie działa.

Opublikowano

suteq bierz xbąka, community jest silne w Polsce wbrew temu co mówią klapersy.

Czy widzisz fana GTA grającego w GTA bez trawy?

edyta

O, jest i kuzyn dresa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Akurat wybor konsoli jest prosty. Wiadomo, ze TYLKO XBOX.

@Exact

Gralem na ps3 bez trawy wiec dam rade. :kaz:

Bede mial do ogrania sunseta, godrizon 2, do tego gta v oraz pewnie jakis rak branzy. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale cie będę kocił w gta online :fsg:

Opublikowano

Akurat wybor konsoli jest prosty. Wiadomo, ze TYLKO XBOX.

@Exact

Gralem na ps3 bez trawy wiec dam rade. :kaz:

Bede mial do ogrania sunseta, godrizon 2, do tego gta v oraz pewnie jakis rak branzy. :banderas:

272.gif

Opublikowano

Chyba bedzie trzeba odpalic to GTA Online jak ktos w Polsce w to gra xDD.

Opublikowano

Choćby to, że nie będę się zastanawiał, czy aby wystarczy mi ramu i karty graficznej, by gra poszła na maksymalnych/przyzwoitych ustawieniach.

Tego steam/xbox app nie zniweluje.

Jak sie buduje pc z glowa to sie nie musisz zastanawiac. No chyba,ze kochasz gry ubi. Ale w sumie to z gram uni to zadna roznica gdzie grasz i tak bedzie (pipi)owo chodzic.

Opublikowano

Nie przekonałeś mnie. :kaz:

Opublikowano

Po co mam traci czas? Przekonywanie bota do pc,klapka do pc,klapka do xbox i bota do ps4 ma taki sam sens jak przekonywanie Yana do religi przez glownych katolikow forum czy przekonywaniego do ios.

Po co mam traci czas? Przekonywanie bota do pc,klapka do pc,klapka do xbox i bota do ps4 ma taki sam sens jak przekonywanie Yana do religi przez glownych katolikow forum czy przekonywaniego go do ios.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nikt nikogo nie musi przekonywac Zaqair, sytuacja na rynku konsol i to co na nie wychodzi samo przekona co bardziej otwarte osoby ze jest lepszy wybór.

Opublikowano

ale cie będę kocił w gta online :fsg:

Jedyne co bedziesz robil to mnie expil. :pawel:

A na jesieni kolekcja gearsow. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzisiaj jedyne sensowne combo to PC + Xone dla najlepszych konsolowych exów, a PS4 za 3 stówki w 2020, jak wyjdą te cztery exy warte uwagi. 

ps4brick.jpg

Gdyby Sony sprzedawało takie PS4 to i tak ludzie by to kupowali. A sorry, w sumie już sprzedaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.