Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki Fanek za info o grze z 2010r, dobrze wiedziec ze Sony jest przyszloscia tej branzy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dave, jak tak czytasz moje posty i wklejasz minusy to napisz nam jak sie czujesz z myślą ze będziesz grał w najgorsza wersje gry która tak mocno sie jarales.

W DOA? Mam to na XB1.

A jak sie ty bedziesz czul grajac w batmana, wiedzmina, project cars i dziesiatki innych niedoyebanych wersji, dodatkowo 2,5 raza drozszych?

To je expert tego nie ogarniesz xd, on woli płacić haracz za grę po online, grać w gorszę wersje multiplatform, płacić więcej za te gorsze wersje, mieć pada na 6h, do tego jara się gierką early access, gra w same raki branży i ma bóldupki jak ktoś powie prawde.

:teehee:

Nie ma to jak wypominanie komuś raków branzy mając samemu ograna kolekcje Assasynow, beeeka! :dynia:
Opublikowano

Dave, jak tak czytasz moje posty i wklejasz minusy to napisz nam jak sie czujesz z myślą ze będziesz grał w najgorsza wersje gry która tak mocno sie jarales.

W DOA? Mam to na XB1.

A jak sie ty bedziesz czul grajac w batmana, wiedzmina, project cars i dziesiatki innych niedoyebanych wersji, dodatkowo 2,5 raza drozszych?

To je expert tego nie ogarniesz xd, on woli płacić haracz za grę po online, grać w gorszę wersje multiplatform, płacić więcej za te gorsze wersje, mieć pada na 6h, do tego jara się gierką early access, gra w same raki branży i ma bóldupki jak ktoś powie prawde.

pysznie sie to czyta jak bolduper jeszcze w zeszlym tygodniu sie bronil i tlumaczyl czemu woli wydac 1,5tys na ps4 dla jednej gry by placic haracz za gre online, grac w gorsze multiplatformy, placic wiecej za gorsze wersje i miec pada na 6h zamiast wydac te 1,5tys na bebechy do swojego kompa, na ktorym ogrywa indory

ty masz synek rozdwojenie jazni umyslowe - zarzucasz komus i masz beke, ze ktos w ogole cieszy sie z ps4, ze ktos chce w ogole ps4, a i tak za chwile kupujesz ps4 wbrew temu co piszesz

:bolduper:  :bolduper:  :bolduper:

No wlasnie wydaje 1,5 dla jednej gry i co cie boli? Że ty musisz cebulić i tego wiiu nigdy nie kupisz?

W DOA? Mam to na XB1.

Nie ma to jak wypominanie komuś raków branzy mając samemu ograna kolekcje Assasynow, beeeka! :dynia:

Jakbym nie zagrał i mówił źle to by balon krzyczał, że nie ograłem i mam ból dupy biedaka bo mnie nie stac na gierkę dlatego hejtuje.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dzieki Fanek za info o grze z 2010r, dobrze wiedziec ze Sony jest przyszloscia tej branzy.

ja też pisze to w ramach ironii przyjacielu :)

Opublikowano

po prostu smieszy mnie to ze kupujac ps4 bedziesz placic haracz za gre online, grac w gorsze multiplatformy, placic wiecej za gorsze wersje, miec pada n 6h i grac w same raki branzy i wytykasz to kazdemu od 1,5roku w CW no ale kuujesz ps4 dla jednej gry wiec nagle dla ciebie to nie problem pomimo tego dalej innym to wytykasz

Opublikowano

Pojawiły się jakieś plotki o remasterze God of War: Wstąpienie.

Sony :reggie:

God of War 3 Remastered was officially announced by Sony yesterday during an event celebrating the 10th anniversary of the series.

This announcement came as a surprise as earlier rumors had suggested a God of War: Ascension Remaster for the PS4, but that rumor has yet to be confirmed.

Industry Insider Shinobi602, who had leaked the God of War: Ascension rumor, clarified that God of War: Ascension is still happening for the PS4, and that he was not aware that Sony was planning to remaster God of War 3 as well.

Shinobi added that the Remaster took more work than anti(pipi)ted, and as a result, they couldn’t do both at the same time.

The person I spoke to about that works at a Sony studio, however I no longer have contact with him unfortunately. In a metrics listing, “GOW: A – PS4″ was listed, so I was a bit surprised GOW3 was remastered first. I spoke to another individual earlier today after the announcement to do some fact checking and it turns out Ascension remaster is supposedly still a thing but coming separately later.

Yea no problem, and I agree as I said the same thing. Apparently remastering them was a bit more intensive than initially planned so couldn’t do them at the same time.

This is still a rumor as for now so take it with a grain of salt. Such a remaster shouldn’t be surprising though, given the track record of Sony remastering PS3 games for the PS4.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bartoszku jestem dumny że mam aż taki wpływ na ciebie i jedno moje zdanie powoduje że ogrywasz 20 h gry ktôrymi gardzisz.

Opublikowano

po prostu smieszy mnie to ze kupujac ps4 bedziesz placic haracz za gre online, grac w gorsze multiplatformy, placic wiecej za gorsze wersje, miec pada n 6h i grac w same raki branzy i wytykasz to kazdemu od 1,5roku w CW no ale kuujesz ps4 dla jednej gry wiec nagle dla ciebie to nie problem pomimo tego dalej innym to wytykasz

ja kupilem vite dla Hotline Miami 

wiec rozumiem blubera ze jak jest zajawka to warto kupic konsole chocby dla tej jednej gry, pozniej mozna spokojnie sprzedac przeciez nikt nie podpisuje cyrografu xD

Opublikowano

20h w kazde czesci assasyna, ktorymi gardzi -> ok dla bartoszka

5h w ordera > bartoszek ma bol dupy, ze ktos w o gra i gre przechodzi mimo ze slaba

gracz X kupuje ps4 -> bol dupy bartoszka, gorsze multiplatformy, slaby pad, nie ma gier, platne online

bartoszek kupuje ps4 -> ok dla bartoszka

a hejtowales dziennie po milion postow ten sprzet przed zakupem? szydziles z niego? pisales rozprawki jaka vita jest zj.ebana?miales beke i bol dupy, ze ktos napisal, ze vita jest ok i sie cieszy ze ja ma? bo ja sobie nie przypominam

Opublikowano

20h w kazde czesci assasyna, ktorymi gardzi -> ok dla bartoszka

5h w ordera > bartoszek ma bol dupy, ze ktos w o gra i gre przechodzi mimo ze slaba

gracz X kupuje ps4 -> bol dupy bartoszka, gorsze multiplatformy, slaby pad, nie ma gier, platne online

bartoszek kupuje ps4 -> ok dla bartoszka

a hejtowales dziennie po milion postow ten sprzet przed zakupem? szydziles z niego? pisales rozprawki jaka vita jest zj.ebana?miales beke i bol dupy, ze ktos napisal, ze vita jest ok i sie cieszy ze ja ma? bo ja sobie nie przypominam
I dlatego trzeba jeść tez mięso.
Opublikowano

Temat Driveclub znowu dostarcza :dynia:

do deszczu jeszcze nie doszedlem

Janusze, wszedzie Janusze
Opublikowano

A jak miał dojść jak cofania czasu nie ma?
Opublikowano

A jak miał dojść jak cofania czasu nie ma?

Czytasz czasem swoje posty ?

Opublikowano

$ony ostro wypierdala ludzi z evolution, ciekawe czy garstka osób która tam zostanie będzie klepać DLC do DC przed oficjalnym zamknięciem studia :)

bloodborne wygląda ładnie jak na ps3, nic więcej.

Pełno gier z ID@xbox!

Ori najlepsza gra która wyszła w tym roku.

Oddworld wychodzi za kilka dni na nadkonsole, (pipi) obesrane traci najlepszego exa, nice! ;)

a już poniedziałek sonybciarnia na kolanach z pełnymi ustami, to już tradycja:

UnselfishFluffyIndiancow.gif

:ninja:

klapy zaorane

Opublikowano

Ori grałem

PS4 user

Opublikowano

wiec rozumiem blubera ze jak jest zajawka to warto kupic konsole chocby dla tej jednej gry, pozniej mozna spokojnie sprzedac przeciez nikt nie podpisuje cyrografu xD

To jeszcze ok, ale mam bekę z typów, co kupują konsolę, po tygodniu sprzedają,  kupują inną, sprzedają, potem znowu kupują tę pierwszą, potem znowu sprzedają i tak w koło macieju, to tak jak bym skupował używaną bieliznę, chodził w niej trochę i puszczał dalej xD

Opublikowano

Ale nie śmiej się z jaczesa, ok?

Opublikowano

Kto pogra na PSN w poniedziałek o 17:30? A sorry - przerwa techniczna.

Opublikowano

Kto pogra na PSN w poniedziałek o 17:30? A sorry - przerwa techniczna.

Ja, zaloguje sie o 16:00

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To jeszcze ok, ale mam bekę z typów, co kupują konsolę, po tygodniu sprzedają,  kupują inną, sprzedają, potem znowu kupują tę pierwszą, potem znowu sprzedają i tak w koło macieju, to tak jak bym skupował używaną bieliznę, chodził w niej trochę i puszczał dalej xD

czezki jeszcze zateskni za konsolami
Opublikowano

Przeciez Czezky teraz ma najlepsze kombo Xbox One + PC nie ma lepszego rozwiązania dla prawdziwego gracza, chociaz z drugiej strony mógłby dokupić Xbox 360 i wtedy ma ultimate combo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

klapy zaorane

Troszke poprawilem tego gifa :cool::lapka:

MHl9uuA.gif

Opublikowano

Ale nie śmiej się z jaczesa, ok?

Wczoraj go szanował i pochwalał decyzje a dziś po nim jedzie, hipokryzja i dwulicowość, botom nie jest to obce.

klapy zaorane

Troszke poprawilem tego gifa :cool::lapka:

MHl9uuA.gif

Bansai?

Zawsze szanowałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.