Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Limonczello drugi Yeti. Jeden przyjął zakład, a później twierdził, że nie, a drugi nie przyjął zakładu, ale nagle go przywołuje XD

PS. Trochę śmiesznie się teraz czyta posty Ficusia mając w pamięci co pisał, gdy mu powiedziałem żeby sobie odskocznię od PS na rok zrobił z Xone. W DC się zagrywa, ale Forza 5 go nie interesuje, bo sim. Ale to, że go BB w ogóle nie interesowało to nic :P Ale taki jest power PS4, od premiery wypuszczą jedną dobrą grę, to trzeba kupić nawet jak gatunek w ogóle nie leży ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Obok Bloodborne nie można przejść obojętnie, żaden prawilny konsolomaniak nie śmie nawet złego słowa powiedzieć na to cudo.

Opublikowano

DC 1.57 mln

FH2 0.86

Według jedynej prawilnej stronki z wynikami sprzedaży.

Forzy poszło 1.41 mln kłamczuszku.

Hahah najwieksza to beka z ficusia który otwarcie pisał ze go BB nie interesuje, a chodzi i kozaczy od samego rana, normalnie jakby 6 trafił w lotto xD

Zostaw chłopaka dla niego TR to 9/10 więc ma nerwy bo nie pogra w sequel.

Opublikowano

Hahah najwieksza to beka z ficusia który otwarcie pisał ze go BB nie interesuje, a chodzi i kozaczy od samego rana, normalnie jakby 6 trafił w lotto xD

nigdzie tak nie napisalem, od dawna mialem zamowiana kolekcjonerke przeciez

co jest dziwnego w tym, ze podobaja mi sie acade racery, a nudza simy?

Opublikowano

Pisalem, ze BB bedzie marketingowym sukcesem sony i mialem racje, nawet Ficek kupil, mimo deklaracji o braku zainteresowania gra. 2mln pojda jak nic.

Szkoda, ze cala kasa na 2015 poszla na marketing i to ostatnia gra na ps4 w tym roku :lapka:

Opublikowano

Obok Bloodborne nie można przejść obojętnie, żaden prawilny konsolomaniak nie śmie nawet złego słowa powiedzieć na to cudo.

No nie wiem w reckach piszą to co mówiłem od dawna (mazzeo także), że gra spokojnie by wyszła na ps3 gdyby nie to, że muszą trzymać stałe 30 fps

On top of this, the game is as ugly as hell. It looks like a PS3 offering rather than anything that you’ve seen from the likes of The Order: 1886. The easiest way to show this off is to show my character in the buff.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakosc chuyowa no ale musi byc ponizej 10 mb :reggie:

Boty jada po zwyciestwo dzisiaj! Choo choo s(pipi)ysyny!!!!!!!!!!!

H49GhiV.gif

Opublikowano

PS. Trochę śmiesznie się teraz czyta posty Ficusia mając w pamięci co pisał, gdy mu powiedziałem żeby sobie odskocznię od PS na rok zrobił z Xone. W DC się zagrywa, ale Forza 5 go nie interesuje, bo sim. Ale to, że go BB w ogóle nie interesowało to nic :P Ale taki jest power PS4, od premiery wypuszczą jedną dobrą grę, to trzeba kupić nawet jak gatunek w ogóle nie leży ;)

W Forzie 5 by się zesrał z nudów po kilku godzinach. Ciebie też nie porwała, bo jak patrzyłem to miałeś w niej chyba 5 godzin (czas uruchomienia, trzeba sporo odliczyć przez te długie loadingi).

I jeśli Bloodborne jest jedną dobrą grą na PS4 to w takim razie X0 jeszcze takiej nie ma.

Opublikowano

prawde pisze Szczurek, tylko sony, zaraz znowu odpalam bloodborne

Opublikowano

XDDDDDD

Bansai jak kupie PS4 dla BB to bedziesz mnie leczyl?

Opublikowano

Tak sie staram i sie nigdy nie lapie na gifa z innymi botami, przykro mi Bansai :(

Z tego co wiem to bardzo szanujesz japonszczyzne. Nastepnym razem, obiecuje :s159:

@haven

Opublikowano

Forzy poszło 1.41 mln kłamczuszku

Tak, ale na Xone i X360, co jest wynikiem słabym.

Opublikowano

ficus grasz na koncie lema, nie zsynchronizowales trofikow, czy konserwacja psn?

Opublikowano

W Forzie 5 by się zesrał z nudów po kilku godzinach. Ciebie też nie porwała, bo jak patrzyłem to miałeś w niej chyba 5 godzin (czas uruchomienia, trzeba sporo odliczyć przez te długie loadingi).

I jeśli Bloodborne jest jedną dobrą grą na PS4 to w takim razie X0 jeszcze takiej nie ma.

:dynia:

W Forza 5 jeszcze nie zacząłem grać chłopcze. Spokojnie z kilkadziesiąt godzin będzie do premiery Forza 6 i jak ogram większość Horizon 2. Xone to nie PS4, jest więcej niż jedna dobra gra do wyboru  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak sie staram i sie nigdy nie lapie na gifa z innymi botami, przykro mi Bansai :(

i_hug_that_feel.png
Opublikowano

Jak na ledwo 10 mln bąków to i tak dobrze. 

Opublikowano

Szkoda tylko, że na jednym z leaderboards w grze widziałem ~ 1.3 mln na Xone.

Ale Yeti wie lepiej  :sorcerer:

Opublikowano

Ok, nastepnym razem bede pytal kto chce byc na gifie :dog:

Opublikowano

Wlasnie obejrzalem reklame Sony w ktorej Bloodborne jest promowane haslem "niesamowita grafika". Dodam, ze w tej reklamie wystepuja tez Order i nowy bf z podobnymi haslami. I niech ktos powie ze ta konsola nie jest kierowana dla januszy.

Opublikowano

Każda konsola jest między innymi kierowana dla januszy. To właśnie oni przynoszą sukces sprzedażowy. Myślę, że nawet janusze kupią bloodborne ale zaraz sprzedadzą, bo za trudne.

Opublikowano

Wlasnie obejrzalem reklame Sony w ktorej Bloodborne jest promowane haslem "niesamowita grafika". Dodam, ze w tej reklamie wystepuja tez Order i nowy bf z podobnymi haslami. I niech ktos powie ze ta konsola nie jest kierowana dla januszy.

Ale wiesz, że janusze w każdej generacji, to jakieś 3/4 posiadaczy konsoli. To jak mają reklamować? "Mało kto z was ukończy tą grę, tytuł tylko dla prawdziwych hardcorowców".

Boty i ich ta logika, a raczej brak.

Opublikowano

ficus grasz na koncie lema, nie zsynchronizowales trofikow, czy konserwacja psn?

podskoczylem do myslowic i mi mendrek pozyczyl

Opublikowano

Matko Boska, 4 ostrzeżenia, czy to oznacza że niedługo będę musiał założyć konto P4nd3x_PL?

i ja dostałem za któregoś gifa wczoraj

Napisal Ficus ktorego nie interesuje BB ale pojara sie bo dobre oceny xDD Juz nie wspomne ze ostatnia gre jaka skonczyles to byl Tom Rider, podobalo sie? Czekasz na sequel?

dalej mnie nie interesuje zbytnio a tomb raider bardzo mi sie podobal co nie zmienia faktu, ze super sie cisnie dla beki i slucha jak pekaja du.py botom, ktorzy smiertelnie powaznie traktuja ten temat, peace

BB kupiony juz wczoraj - 5h na liczniku

i żadnego postu w temacie BB o tym jak objawiasz nam całą prawde o grze? no nie wierze :D

xddd  a jeszcze pisał, że gra go nie interesuje i nie kupuje :D

Ficuś - wrzucaj foty do zakupów, polecą plusy

oh wait

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Każda konsola jest między innymi kierowana dla januszy. To właśnie oni przynoszą sukces sprzedażowy. Myślę, że nawet janusze kupią bloodborne ale zaraz sprzedadzą, bo za trudne.

Boty powinny wiedzieć o tym najlepiej.

1289385686_family-playing-kinect.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.