Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obes,rany port, w 240p, downgorad względem wersji oryginalnej i co?

DGWCtuy.jpg

I ŚREDNIA DO KTÓREJ PLEJSTEJSZYNOWCY I IKBOKSOWCY BY KLEPALI. EHHHHHHH

Majac w pamieci jak ta gra wyglada na Wii, nie ma opcji zebym gral w to (pipi) rozmazane.

Akurat na małym ekranie może wyglądać lepiej bo wielkość pikseli będzie dopasowana do przekątnej :P

Wyglada slabo. Dodatkow chyba tez zadnych nie ma, wiec ja odpadam.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tymczasem sony oficjalnie informuje, ze bloodborne to tytul ekskluzywny i wersji na pc nie bedzie

Opublikowano

ja tam czekam na dx12 i chmure, bedzie beczunia

9t4gDvw.gif

Soon

1jm0k9.jpg

Opublikowano

hav3n - ale jak dev to ogarnie

po tych ostatnich wydarzeniach można by uznać, że ten czarny kot należy do Spencera

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Soon

1jm0k9.jpg

Klapy są za głupie aby zrozumieć potęgę xbone znajdującą się na tym schemacie więc przygotowałem dla nich graficzną ilustrację 

Chinese-app-marketing-challanges1.jpg

Obraz przedstawia sytuację z E3 2015.Widzimy tutaj wyłaniają się z głębin Potęgę chmury i DX12, natomiast na pierwszym planie możemy dostrzec Phila Spencera rynsztunku bojowym dzierżącego miecz exów . prawej  zaś dłoni trzymającego okrutną głowę raka branży czyli PS4

Opublikowano

asax - wiesz co możesz mieć racje, ten w hełmie to chyba faktycznie Phil?

Ryse_Son_of_Rome__6_.jpg

znalazłem video z tym potworem, zobacz to z tego?

tylko do końca oglądaj bo gdzieś w środku sie pojawia dopiero

https://www.youtube.com/watch?v=kKJRPPA6NBQ

Opublikowano

Klapy są za głupie aby zrozumieć potęgę xbone znajdującą się na tym schemacie więc przygotowałem dla nich graficzną ilustrację 

Obraz przedstawia sytuację z E3 2015.Widzimy tutaj wyłaniają się z głębin Potęgę chmury i DX12, natomiast na pierwszym planie możemy dostrzec Phila Spencera rynsztunku bojowym dzierżącego miecz exów . prawej  zaś dłoni trzymającego okrutną głowę raka branży czyli PS4

Z tego co pamiętam ze starcia Tytanów to była głowa Meduzy, którą Perseusz rozpierdolił na atomy Krakena. Więc bardziej do osoby ją trzymającej pasuje Kaz Hirai, do głowy - narzędzie zniszczenia; ps4, a do potwora z głębin, który rozpadnie się pod jej wpływem - Microsoft podczas E3 2015.  :lapka:

Opublikowano
:frog: nie gralem w God of Wara wiec nie jestem tak wyksztalcony w temacie mitolologii greckiej
Opublikowano

E3 2015 mają być najlepszymi targami od lat.

Już to ku.r.v.a widzę :shotgun: 

Opublikowano

Z tego co pamiętam ze starcia Tytanów to była głowa Meduzy, którą Perseusz rozpierdolił na atomy Krakena. Więc bardziej do osoby ją trzymającej pasuje Kaz Hirai, do głowy - narzędzie zniszczenia; ps4, a do potwora z głębin, który rozpadnie się pod jej wpływem - Microsoft podczas E3 2015.  :lapka:

Niestety, ale podróbka zawsze jest podróbką.

Opublikowano

Ja bym powiedział, że łeb meduzy to Xbox One - bo jest skuteczna ale mimo wszystko uyebana, heros to PS4 bo tylko fajnie wygląda a chuya zdziała, bestia - to nowa konsola Nintendo i line-up Wii U na E3.

:czezky:

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

E3 2015 mają być najlepszymi targami od lat.

Już to ku.r.v.a widzę :shotgun: 

Musi być, a będzie E3 Remastered Edition. :frog:

Opublikowano

Co wy pieprzycie, przecież Kratos zabił krakena w gowie 2.

Tak słyszałem.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Słyszałem, że po tym E3 Kaz rzuci Królowi 10 zeta na klatę.

Opublikowano

Najpierw by musiał mieć te 10zł, Sony na minusie kilka lat z rzędu to każdy grosz się liczy :kaz:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

:daddy:

Opublikowano

Najpierw by musiał mieć te 10zł, Sony na minusie kilka lat z rzędu to każdy grosz się liczy :kaz:

10 jenów?

Opublikowano

Dzienki za spoilery.

Nie no żartuję, przecieź w tej tępej spie,rdolinie nie dzieje się nic innego jak tylko zabijanie wszystkiego.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Apropos blachy. Teraz napisze powaznie. Z blacharskiego, obesranego przez muchy stołu na xbączka chciałbym żeby spadły tylko i wylacznie dwie rzeczy:

1. Oczywiście to:

A jeszcze gdyby był w opcjach suwaczek do zmiany fov...Ehh! :banderas:

2.No i ewentualnie jeszcze to rowniez:

https://www.youtube.com/watch?v=MAmn4x2r-O8#t=228

Oczywiscie nie jako obsraństwo mmorpg/ ftp tylko pelnoprawny singiel/coop. Przyznaje, ze Diabolo 3 przy tym wyglada jak gra flashowa...

Cała reszta taborectwa poćwiartować, oblać kwasem i spalić, a to co zostanie zakopać :shotgun:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Dzienki za spoilery.

Nie no żartuję, przecieź w tej tępej spie,rdolinie nie dzieje się nic innego jak tylko zabijanie wszystkiego.

Czego ty wymagasz od slashera? Ma być pożoga, krew, flaczki na wierzchu i chętne dziewice

Opublikowano

Epickiej filmowej fabuły

Opublikowano

nowy Torment z możliwością rollowania pod prawą gałką by styk

Opublikowano

Szkoda, że usunęli mojego posta z testo i Bloodborne, bo sprawdziło się w 100%.

GOTY

dfmt4JH.gif

Opublikowano

Ragus bule dópki że gowy to epicka przygoda gdzie każdy element gp sprawia radość, nie polecam takich zawistników.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.