Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sunless Sea bardzo fajne z tego co ostatnio wyszlo na PC, ale jednak no nie uznał bym tego za dealbreaker przy kupowaniu PC, Pilarsy już bardziej, nadchodzącego Tormenta to już w ogóle, ale Czezky? Jedna mapa w UT jaranko cały dzień ustawieniami dpi gejmingowej myszki, sciągniecie jakiegoś f2p scierwa dla gimbów po czym skończył na planowaniu weekendowego spotkania z nerdami i grania w jakieś retro gierki.

EPIC SHIT

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ładny kryzys ma chłopak

Opublikowano

ja juz od dawna pisze, ze czezky przejdzie przez kazdy sprzet grajacy (czyli zostal mu tylko pc, oczywiscie obowiazkowo kazdy nowy sprzet = kilku tygodniowa podjarka, ze wreszcie znalazl ziemie obiecana), uswiadomi sobie wreszcie, ze gry go nie bawia i skonczy z hobby tudziez bedzie grac w retro i pisac od czasu do czasu, ze gry to juz nie to co kiedys i robic beke, ze kogos moze jeszcze to jarac

Opublikowano

zawsze to lepsze niż granie na xboxie w zamawianie pizzy

Opublikowano

Bulduper jaka obrona Mroku XD

Ahahahahahahaha

Ty za to plusujesz pokrytegospermą czeza i Lemoniadę :reggie:
No i co z tego, co ty porównujesz w ogóle jakies randoma do nich?

Mroku to jakiś słaby alter którym moderacja nie potrafi sie zając bo przeglądają wielkość gifa w temacie przeznaczonym do trollingu ktory zreszta rządzi sie swoimi prawami.

A juz pomijając tego altera, jak nisko trzeba upaść by go bronić.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zawsze to lepsze niż granie na xboxie w zamawianie pizzy

nie grałeś nie oceniaj

Opublikowano

a lemonka to kto niby? jest tu krotko, random, spadochroniarz z gameonly gdzie z kolegami wyzywa od "ci z glupszego forum", boi sie pokazac psn id, wielbil konsole ktora przez dlugi czas nie posiadal

jak mozna takiego usera bronic, a wytykac mroka?

Opublikowano

ja juz od dawna pisze, ze czezky przejdzie przez kazdy sprzet grajacy (czyli zostal mu tylko pc, oczywiscie obowiazkowo kazdy nowy sprzet = kilku tygodniowa podjarka, ze wreszcie znalazl ziemie obiecana), uswiadomi sobie wreszcie, ze gry go nie bawia i skonczy z hobby tudziez bedzie grac w retro i pisac od czasu do czasu, ze gry to juz nie to co kiedys i robic beke, ze kogos moze jeszcze to jarac

Czezky bohaterem tragicznym :frog:

Opublikowano

Sam miałem tak gdzieś pod koniec panowania ps2. Wypalenie. rok bez gier i zakup x360 z girsami ehhhhhhh miłość wróciła ze zdwojoną siłą. Do teraz robie sobie miesięczne przerwy po dużych premierach.

Opublikowano

a lemonka to kto niby? jest tu krotko, random, spadochroniarz z gameonly gdzie z kolegami wyzywa od "ci z glupszego forum", boi sie pokazac psn id, wielbil konsole ktora przez dlugi czas nie posiadal

Ficuś, zaczynam go lubić  :cool:

Opublikowano

Ficuś, zaczynam go lubić  :cool:

dzieki czezky

Opublikowano

No jesli Ty nie widzisz różnicy pomiędzy nimi to [*] dla Ciebie Ficus.

Dla mnie jest, owszem Lem nie pokazał ID ale jego posty zaorały nie jednego bota, poziom argumentów by odeprzeć atak Lema sprowadzał sie do wycieczek personalnych.

W przypadku postów Mroka to wypada współczuć kompana w obozie i tylko patrzeć jak napisze ze to brat Daddyego.

Opublikowano

troche racji masz ale mroku to czysty troll, lem znowu jest z tego samego worka co iras i juras - psychofani playstation aka zakladam konto na psxextreme bo tu sa jeszcze jakies boty siejacy herezje w internecie i trzeba ich wybic bo nudze sie pisac w czterech na gameonly gdzie kazdy wielbi japonski plastik

Opublikowano

Na moje oko obydwoje mogą stąd spyerdalać  8)

Opublikowano

argumenty lemonki xdddddddddddddddddddddddd jak pisał, że milion deszczklubu poszło w tydzień to z beki nie mogłem się podnieść przez pare chwil

ale nie dziwota, że exact go broni, szkolni outsiderzy też zawsze się trzymali razem

hqdefault.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale proszę się odczepić od Mroka, to dobry troll jest.

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool: nie taki ch.ujowy jak w twoim wydaniu exact, albo bycie poważnym jak lemonidas

Opublikowano

Bulduper jaka obrona Mroku XD

Ahahahahahahaha

Ty za to plusujesz pokrytegospermą czeza i Lemoniadę :reggie:
No i co z tego, co ty porównujesz w ogóle jakies randoma do nich?

Mroku to jakiś słaby alter którym moderacja nie potrafi sie zając bo przeglądają wielkość gifa w temacie przeznaczonym do trollingu ktory zreszta rządzi sie swoimi prawami.

A juz pomijając tego altera, jak nisko trzeba upaść by go bronić.

fry-butthurt.jpg

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool:

ok to teraz trolling z mojej strony

Xbox > PS4

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool: nie taki ch.ujowy jak w twoim wydaniu exact, albo bycie poważnym jak lemonidas

Ja wiem, Ty trolujesz nawet siebie, gardząc użytkownikami PS4, smiejac sie z konsoli bez gier a sam idziesz ja kupić.

Bede czekał na Coebie w DC.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Spotkamy się na serwerach the order

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool:

ok to teraz trolling z mojej strony

Xbox > PS4

Wiedziałem że bloodborne ci psyche zniszczy ale żeby aż tak?;)

Opublikowano

Oglądałem u bansaia tego bloodborna. Troszeczke żałosna ta gierka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.