Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sunless Sea bardzo fajne z tego co ostatnio wyszlo na PC, ale jednak no nie uznał bym tego za dealbreaker przy kupowaniu PC, Pilarsy już bardziej, nadchodzącego Tormenta to już w ogóle, ale Czezky? Jedna mapa w UT jaranko cały dzień ustawieniami dpi gejmingowej myszki, sciągniecie jakiegoś f2p scierwa dla gimbów po czym skończył na planowaniu weekendowego spotkania z nerdami i grania w jakieś retro gierki.

EPIC SHIT

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ładny kryzys ma chłopak

Opublikowano

ja juz od dawna pisze, ze czezky przejdzie przez kazdy sprzet grajacy (czyli zostal mu tylko pc, oczywiscie obowiazkowo kazdy nowy sprzet = kilku tygodniowa podjarka, ze wreszcie znalazl ziemie obiecana), uswiadomi sobie wreszcie, ze gry go nie bawia i skonczy z hobby tudziez bedzie grac w retro i pisac od czasu do czasu, ze gry to juz nie to co kiedys i robic beke, ze kogos moze jeszcze to jarac

Opublikowano

zawsze to lepsze niż granie na xboxie w zamawianie pizzy

Opublikowano

Bulduper jaka obrona Mroku XD

Ahahahahahahaha

Ty za to plusujesz pokrytegospermą czeza i Lemoniadę :reggie:
No i co z tego, co ty porównujesz w ogóle jakies randoma do nich?

Mroku to jakiś słaby alter którym moderacja nie potrafi sie zając bo przeglądają wielkość gifa w temacie przeznaczonym do trollingu ktory zreszta rządzi sie swoimi prawami.

A juz pomijając tego altera, jak nisko trzeba upaść by go bronić.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zawsze to lepsze niż granie na xboxie w zamawianie pizzy

nie grałeś nie oceniaj

Opublikowano

a lemonka to kto niby? jest tu krotko, random, spadochroniarz z gameonly gdzie z kolegami wyzywa od "ci z glupszego forum", boi sie pokazac psn id, wielbil konsole ktora przez dlugi czas nie posiadal

jak mozna takiego usera bronic, a wytykac mroka?

Opublikowano

ja juz od dawna pisze, ze czezky przejdzie przez kazdy sprzet grajacy (czyli zostal mu tylko pc, oczywiscie obowiazkowo kazdy nowy sprzet = kilku tygodniowa podjarka, ze wreszcie znalazl ziemie obiecana), uswiadomi sobie wreszcie, ze gry go nie bawia i skonczy z hobby tudziez bedzie grac w retro i pisac od czasu do czasu, ze gry to juz nie to co kiedys i robic beke, ze kogos moze jeszcze to jarac

Czezky bohaterem tragicznym :frog:

Opublikowano

Sam miałem tak gdzieś pod koniec panowania ps2. Wypalenie. rok bez gier i zakup x360 z girsami ehhhhhhh miłość wróciła ze zdwojoną siłą. Do teraz robie sobie miesięczne przerwy po dużych premierach.

Opublikowano

a lemonka to kto niby? jest tu krotko, random, spadochroniarz z gameonly gdzie z kolegami wyzywa od "ci z glupszego forum", boi sie pokazac psn id, wielbil konsole ktora przez dlugi czas nie posiadal

Ficuś, zaczynam go lubić  :cool:

Opublikowano

Ficuś, zaczynam go lubić  :cool:

dzieki czezky

Opublikowano

No jesli Ty nie widzisz różnicy pomiędzy nimi to [*] dla Ciebie Ficus.

Dla mnie jest, owszem Lem nie pokazał ID ale jego posty zaorały nie jednego bota, poziom argumentów by odeprzeć atak Lema sprowadzał sie do wycieczek personalnych.

W przypadku postów Mroka to wypada współczuć kompana w obozie i tylko patrzeć jak napisze ze to brat Daddyego.

Opublikowano

troche racji masz ale mroku to czysty troll, lem znowu jest z tego samego worka co iras i juras - psychofani playstation aka zakladam konto na psxextreme bo tu sa jeszcze jakies boty siejacy herezje w internecie i trzeba ich wybic bo nudze sie pisac w czterech na gameonly gdzie kazdy wielbi japonski plastik

Opublikowano

Na moje oko obydwoje mogą stąd spyerdalać  8)

Opublikowano

argumenty lemonki xdddddddddddddddddddddddd jak pisał, że milion deszczklubu poszło w tydzień to z beki nie mogłem się podnieść przez pare chwil

ale nie dziwota, że exact go broni, szkolni outsiderzy też zawsze się trzymali razem

hqdefault.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale proszę się odczepić od Mroka, to dobry troll jest.

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool: nie taki ch.ujowy jak w twoim wydaniu exact, albo bycie poważnym jak lemonidas

Opublikowano

Bulduper jaka obrona Mroku XD

Ahahahahahahaha

Ty za to plusujesz pokrytegospermą czeza i Lemoniadę :reggie:
No i co z tego, co ty porównujesz w ogóle jakies randoma do nich?

Mroku to jakiś słaby alter którym moderacja nie potrafi sie zając bo przeglądają wielkość gifa w temacie przeznaczonym do trollingu ktory zreszta rządzi sie swoimi prawami.

A juz pomijając tego altera, jak nisko trzeba upaść by go bronić.

fry-butthurt.jpg

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool:

ok to teraz trolling z mojej strony

Xbox > PS4

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool: nie taki ch.ujowy jak w twoim wydaniu exact, albo bycie poważnym jak lemonidas

Ja wiem, Ty trolujesz nawet siebie, gardząc użytkownikami PS4, smiejac sie z konsoli bez gier a sam idziesz ja kupić.

Bede czekał na Coebie w DC.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Spotkamy się na serwerach the order

Opublikowano

Dobry trolling zawsze szanuje :cool:

ok to teraz trolling z mojej strony

Xbox > PS4

Wiedziałem że bloodborne ci psyche zniszczy ale żeby aż tak?;)

Opublikowano

Oglądałem u bansaia tego bloodborna. Troszeczke żałosna ta gierka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.