Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

2/10 - animacja umierania jest zawsze taka sama. Czezky mial racje !

Skladam peceta!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

argumenty lemonki xdddddddddddddddddddddddd jak pisał, że milion deszczklubu poszło w tydzień to z beki nie mogłem się podnieść przez pare chwil

ale nie dziwota, że exact go broni, szkolni outsiderzy też zawsze się trzymali razem

hqdefault.jpg

Ale Ludwiczka i trzech Melwinów to Ty szanuj! 

Opublikowano

Oglądałem u bansaia tego bloodborna. Troszeczke żałosna ta gierka.

Hardcore gaming nie dla każdego :P

Opublikowano

Gry na ps4 hardkorowe tak bardzo

Mimo to dzieciaki się do tego garną

Opublikowano

Ostatni etap w The Order 1886 mocno zalazł mi za skórę, mimo to nie zraziłem się i ukończyłem ten etap. Opłaciło się bo zakończenie tej produkcji jest naprawdę miodne.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

najmocniejsze 65% w historii!!!!!!!!!

Opublikowano

betonowe 65% niczym światopogląd Mendrka 

Opublikowano

Nie wiem jakim Mendrkiem trzeba być żeby twierdzić, że na PC nie ma w co grać

Opublikowano

Wystarczy być Mendrkiem 3 stopnia z niedowładem kciuka

Opublikowano

Chce człowiek dać szansę szrotowi, którego uruchamia raz na kwartał żeby sprawdzić czy działa, czy już wyzionął ducha, no i oczywiście dostaje w mordę chu.jową usługą

Nie mam słów...

Opublikowano

No ale chiny daleko sa, pewnie dlatego tak wolno.

Opublikowano

Spoko, mi na sześćdziesiątce patcha 1,5GB ściągało 2 h. Przynajmniej nie doznałem niebezpiecznego szoku po przesiadce z 5 serwerów obsługujących darmowy online na ps3 na tysiące obsługujące płatny online na ps4. Sony tak bardzo nie robi ludzi w (pipi)a :wub:

Opublikowano

No jeżeli tak to ma wyglądać, to ta firma mogłaby już ograniczyć się do robienia telewizorów i ewentualnie poprosić wujka Gabena o pozwolenie na robienie STEM MASCHINES sygnowanych logiem złamanego P. Kiedyś to logo lśniło, teraz trąci chińską tandetą z aliexpress.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Od razu piszę, że konsola jest wpięta w sieć po kablu. Zarówno XBONE jak i 360 zapyerdalają, nie mówiąc już o STEMIE.

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo, u mnie na PS4 wszystko w trymiga ściąga. Nawet ostatnio Metro Last Light na PS3 ściągałem to trwało to godzinę, może półtorej, a neta wcale wypaśnego nie mam.

Opublikowano

Kucyki Sony zaorane jak nic.

Games with Gold na kwiecień:

Xbox One: Pool Nation FX

Xbox One: Child of Light

Xbox 360: Gears of War: Judgment (od 1 do 15 kwietnia)

Xbox 360: Terraria (od 1 do 15 kwietnia)

Xbox 360: Assassin's Creed IV: Black Flag (od 15 do 31 kwietnia)

Xbox 360: Army of Two: The Devil's Cartel (od 15 do 31 kwietnia)

Opublikowano

Chmury jednak nie będzie ale zapowiedzieli specjalny dodatek do xboxa dzięki niemu rocket science wyświetli wieśka w 800p

comment_d6KtEdV6U33RxpCtWect5KXobwSP7x0j

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo, u mnie na PS4 wszystko w trymiga ściąga. Nawet ostatnio Metro Last Light na PS3 ściągałem to trwało to godzinę, może półtorej, a neta wcale wypaśnego nie mam.

Znając pinga pewnie hentai na torrentach - w sam raz żeby zabić cały ruch w sieci lokalnej, nagrać głupi filmik z dużą ilością ku*w i zebrać plusiki od botów.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Oferta gwg bardzo spoko, mam wrazenie ze walka usług PS+ vs GwG bedzie wygladała tak ze kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.

MS ma wiecej pieniędzy by ta usługę rozwijać, dokładać gier i wrzucać co raz to lepsze perełki.

Sony patrząc na to co robi na chwile obecna to stara sie ciagnąć marką PlayStation inne departamenty i sytuacja moze sie tak utrzymać do wyrównania sprzedaży obu konsol.

Wtedy moze byc juz jednak troche za późno i moze byc juz nowa generacja w której nie bedzie można od tak odbudować zaufania.

A jestem pewny ze następna konsols MSu bedzie lepsza od PS4.

Opublikowano

Tak jak następna konsola SONY... eeee... no tak... jaka konsola. Nie będzie żadnej konsoli.

PS4 to ostatnia konsola od tej firemki.

7a6016069abb.jpg

Opublikowano

Tak jak następna konsola SONY... eeee... no tak... jaka konsola. Nie będzie żadnej konsoli.

PS4 to ostatnia konsola od tej firemki.

7a6016069abb.jpg

0a473e58a52cb34a0fb5cbd35c938739.gif

Opublikowano

no, dominacja jak za czasow ps2 i ps4 to ostatnia konsola, ja rozumiem ze to cw, ale bez przesady :)

Opublikowano

Jak Sony nie wykaraska się z tych wszystkich długów i nie zaprzestanie zwalniać ludzi ze swoich studiów developerskich, to nie zobaczymy już PS5. 

Może i PS4 dobrze się sprzedaje, ale jak tak dalej pójdzie, to Samsung/Apple/ktokolwiek po prostu kupi Sony i PlayStation i tyle z tego wyjdzie.

Opublikowano

No właśnie klapy to growy odpowiednik fanów apple. Dostają sprzęt z obciętymi funkcjonalnościami, ale klepią się po pleckach i mówią, że przecież tak powinno być. Firma sika im na twarz, a oni się cieszą, że letni deszczyk kropi. Beka :dynia:

Opublikowano

Recenzja The order 1886

Slabe to strasznie. Przeszedlem gre, nie mam ochoty wracac, nawet nie wiem co to jest to całe czaroznawstwo czy jak sie ten tryb właczało.
Przeszedłem cała gre na hardzie. Miałem 1 moment trudniejszy (w magazynie Kompanii)

Nudne to jak flaki z olejem. 65% zasłuzone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.