Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zeratul o ragdolu zwłok - no nie naprawili tego od pierwszej części, słabo

zeratul o rozwalaniu skrzynek - rozwalanie skrzynek, no fajne to było, ale w demonie 15 lat temu (mówiąc to, rozwala skrzynke i nie zauważa gigantycznego przejścia za nią)

zeratul podnosi naboje - po co mi naboje jak nie moge użyć pistoletu, bez sensu

zeratul o bloku - żebym wiedział, jak sie robi blok, to byłoby łatwiej

Polecam końcówkę i reakcję zeratula po swoim noobowskim zgonie:

"jaaaaaa, ale ta gra jest z(pipi)anaaaa..."

xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no tu raczej już trollował świadomie. ogólnie cały filmik niby podszyty trollingiem, niby wszyscy wiedzą, że nie lubi i nie ogarnia. wprost przyznał, że kupił to dla jaj. pytanie tylko po co ? dla smiechu ? pfff, filmiki dla jaj powstaną oczywiście, robione przez community i będą naprawde zabawne (choć przy tekście z chłopaki nie płaczą leciutko śmiechłem). do nabijania wyświetleń, bo gierka jest na fali ? no to nie najlepiej idzie. no ale jak się koniecznie chce być jutubere w internetach, to trzeba coś tam nagrywać, chuy że zaśmieca i tak w huy zaśmiecony serwis. szołszołszoł elo elo to ja wasz didżej na trajhardzie jak sie bawicie ? 

aha i nie chodzi wcale o to, że sie bulwersuje o giereczke dla dzieci, tylko o.............no dobra, chodzi właśnie o to...

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Kurcze tyle stron do nadrobienia, przez bloodborne zapominam wpadac do cw i posmiac sie :dog:

Taka dobra gierka panowie, jesli gra utrzyma taki poziom do konca to bez problemu zdeklasuje soulsy w moim rankingu.

Opublikowano

Boże zeratul..... obejrzałem ten twój gameplay i współczuję xbotom kolegi. Żal i widać że inteligencją to ty już bardziej amerykanin niż polak. Jakbym oglądał gameplay robiony przez 12 latka krzyczacego do headsetu w każdym call of duty. Mam nadzieję że ten film to kiepski trolling inaczej wracaj do destiny bo ta gra nie jest dla ciebie.

BTW

Pograłem wczoraj i w bb i w pillars. Te gry to mokry sen każdego fana długich ciekawych gier z masą gameplayu. ładnie się uzupełniają. Bb wymaga skilla w walce a fabułę podaje szczątkowo. Pillars daje nam ciekawą historie i taktyczna walke z aktywną pauza. Jak zmęcze się walką z bossem w bb odpalam pillars. W ten weekend wiem co będę robić :).

Opublikowano

zayebisty gatunek gier jak rpgi przezywa renesans

da3, bb, pillarsy, wiesiek - wszystko na przeciagu pol roku (a i jeszcze coś na wiiu/3ds ktore nikogo  :Coolface: ) 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ja da3 to jest renesans RPG, to ja nie mam pytań. Ta gierka cierpi w dwóch podstawowych elementach stanowiących o jakości RPG - marna fabuła i marna walka. Oczywiście "odkryłem" to po jakichś, 100h łażenia po krzakach, ale przynajmniej nikt nie powie, że się wypowiadadam po liźnięciu gry ;). W tamtym roku wyszły 2 lepsze RPGi, a już na 100% pod względem warstwy taktycznej.

Opublikowano

Wspominalem juz, ze mialem 100% racje odnosnie marketingu i zmiany nazwy Soulsow na Bloodborne? :reggie: zalew januszow sie zali na blogu plejstejszyn, sony znow wyruchalo godnie swoich fanow :lapka:

Opublikowano

Te komentarze na ps polska sa za mocne, koniecznie trzeba je przeczytac. Cos slabo BB wpisuje sie w target ps4 :reggie:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Wspominalem juz, ze mialem 100% racje odnosnie marketingu i zmiany nazwy Soulsow na Bloodborne? :reggie: zalew januszow sie zali na blogu plejstejszyn, sony znow wyruchalo godnie swoich fanow :lapka:

janusze to są fani ? nie bardzo. zapowiedzi były bardzo jasne, co to będzie za gra. janusze ich nawet czytają. bredzisz z głodu    

Opublikowano

Ja jestem Januszem jeżeli chodzi rpgi, uruchamiając BB można dostać w pysk po 10 minutach gry i wystawić ja na Allegro.

Nie dziwie sie wiec dzieciakom ktore nie ogarniają tego mesjasza.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Te komentarze na ps polska sa za mocne, koniecznie trzeba je przeczytac. Cos slabo BB wpisuje sie w target ps4 :reggie:

Na Xboxie sprzedaliby tyle sztuk ile jest botów na ppe, wiec doszli do wniosku ze lepiej zrobic kolejnego tasiemca albo cos pod target czyli na Kinecta.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

beka z januszy, beka z playstation, #tylkoNintendo #tylkoXbox 

Opublikowano

ciekawe czy na zlocie tez tak bedziesz spiewac

Opublikowano

mazzeo w połowie ori stwierdził, że nie ma się czym jarać. po skończeniu na siłę pisał, że no gra nawet fajna i dał wymuszone 8+, no bo ważny tytuł na xboxa

fajnych macie xbotów

figaro na bank by docenił

wytrzymaj mazzeo do końca roku, będą krasnale 6, będzie strzelanie, będzie się działo  

Opublikowano

janusze to są fani ? nie bardzo. zapowiedzi były bardzo jasne, co to będzie za gra. janusze ich nawet czytają. bredzisz z głodu    

Zgadzam się, że to nie "wina" marketingu SONY, już prędzej fanów pokroju YETIego czy Figaro:

Miałeś w Soulsach bicz i shotguna?

Ok, bicz chyba był. Ale nie było kapeluszu.

No zupełnie nie przypomina Soulsów :D

W sumie mało pokazali, ale z tego co widać to zapowiadają się soulsy w innym klimacie.

Zapowiada się gra na podbudowie Soulsów. Tak samo jak Soulsy były na podbudowie Kings Field.

którzy wypisywali pierdoły jak wyżej, tasując się do gifów 2 na 2 cm. Choćby tutaj na forum duuuużo osób, które zdają sobie sprawę, że Soulsy nie były w ich klimatach (czyli raczej świadomi, choć Janusze w kwestii DSó) poddało się hajpowi. Do tego jeszcze przyczyniła się posucha w kwestii dobrych gier -wbrew budowanemu przez pewne media i użytkowników mitowi o dobrej bibliotece- i zapowiedź, pierwszego "WIELKIEGO" tytułu na PS4 swoje zrobiła. Nie ważne czy lubię, ważne, że w końcu coś dobrego, może mi podejdzie.

Opublikowano

Z Facebooka: 

Grafika klimat miod, ale poziom trudnosci oraz brak tutoriala zabija cala frajde. Gry powinny dawac przyjemnosc, tymczasem w tym wypadku masz ochote rzucic padem w tv.

Sprzedam Bloodborne, jeden raz w napędzie, gra nie zawiera żadnych dodatków do ściągnięcia... 220 zł polskich...
W lords of the fallen można było chociaż kumulowac punkty i nabijać poziomy doświadczenia a tu w śnie tropiciela nie ma takiej opcji... żałuję, że wydałem 250 złotych, to najgorsza inwestycja jak dotychczas.

Cq9BzNV.png

Opublikowano

ciekawe czy na zlocie tez tak bedziesz spiewac

Zawsze powtarzam, że #tylkoNintendo i #tylkoVita :reggie: ps4 ssie, jak to dobrze, że niedługo będę miał X360 a w wakacje X1 :banderas:

Opublikowano

w co bedziesz grac na x1?

Opublikowano

O januszach wypowiedział się gracz hardcorowy i weteran serii.

26a3379e2d9733dc8138deb85e38cc47.png

:lapka:

Opublikowano

poka swoja platyne smyku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ja pier.dole jaki zenujacy jest Lem sprawdzajacy gamertagi i profile psn ludzi z forum, a sam sie boi dac swojego by pokazac w co on gra i jak ogrywa

ja bym lemonce dal bana na CW do czasu ujawnienia profilu

Opublikowano

Zgadzam się, że to nie "wina" marketingu SONY, już prędzej fanów pokroju YETIego czy Figaro

Miałeś w Soulsach bicz i shotguna?

Ok, bicz chyba był. Ale nie było kapeluszu.

No zupełnie nie przypomina Soulsów :D

W sumie mało pokazali, ale z tego co widać to zapowiadają się soulsy w innym klimacie.

Zapowiada się gra na podbudowie Soulsów. Tak samo jak Soulsy były na podbudowie Kings Field.

którzy wypisywali pierdoły jak wyżej, tasując się do gifów 2 na 2 cm. Choćby tutaj na forum duuuużo osób, które zdają sobie sprawę, że Soulsy nie były w ich klimatach (czyli raczej świadomi, choć Janusze w kwestii DSó) poddało się hajpowi. Do tego jeszcze przyczyniła się posucha w kwestii dobrych gier -wbrew budowanemu przez pewne media i użytkowników mitowi o dobrej bibliotece- i zapowiedź, pierwszego "WIELKIEGO" tytułu na PS4 swoje zrobiła. Nie ważne czy lubię, ważne, że w końcu coś dobrego, może mi podejdzie.

Przeczyc sobie samemu w jednym poscie to niezly wyczyn.

Opublikowano

ja pier.dole jaki zenujacy jest Lem sprawdzajacy gamertagi i profile psn ludzi z forum, a sam sie boi dac swojego by pokazac w co on gra i jak ogrywa

ja bym lemonce dal bana na CW do czasu ujawnienia profilu

dostęp do CW powinien być z obowiązkowym xbl gt lub psn id lub nintendo.

ukrywają tylko altery albo dzieciaki które ściemniają że mają konsole jak kidnappa czy jak mu tam było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.