Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno bardziej trafia do mnie yosp, który jest wyluzowany w naturalny sposób, otwarty i przede wszystkim prawdziwy, niż napompowany burger w t-shircie, z przyklejonym na stałe, plastikowym uśmiechem, który jest równie autentyczny, jak zdjęcia kanapek na ulotkach McDonald's. Poza tym do From po [93]Bloodborne[93] nie poszedł Spencer czy Iwata tylko Yoshida, więc... :banderas:

Zresztą wizerunkowo zawsze mogło być gorzej.

12e8097b04107294f13c2c825b6fd049.png

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Była już beczunia z nintendofagów i przesuniecia premiery Zeldy?

Opublikowano

(pipi) prawda - wszystko zalezy od tego kiedy i z jakiego serwera sciagasz.

To tak jak z tym Uncharted 4. Wygląda pięknie, ale musisz patrzeć pod odpowiednim kątem, w nocy, w deszczu, przy pełni księżyca i pamiętaj, żeby za bardzo nie przybliżać. Wtedy jest w porządku.

I tak to bedzie kolejna gra nieosiagalna dla Xbaka, chyba ze w 720p, ze screen teringiem i kulejacym framratem ^^

2 sprawa, ze tylko Pingowi (no poza Mazzeo) zawsze wszystko z PSNu wolno sie pobiera...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Rayos jest juz dosc smutny na co dzien by go jeszcze w CW dobijac

Opublikowano

Fanek ale z ciebie troche taka dziwka na grafe taknieco?

w BB nie jest jakaś kosmiczna, a mi sie podoba, wiec chyba nie, no dobra może troche

Orderek wiadomo :fsg:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

(pipi) prawda - wszystko zalezy od tego kiedy i z jakiego serwera sciagasz.

To tak jak z tym Uncharted 4. Wygląda pięknie, ale musisz patrzeć pod odpowiednim kątem, w nocy, w deszczu, przy pełni księżyca i pamiętaj, żeby za bardzo nie przybliżać. Wtedy jest w porządku.

I tak to bedzie kolejna gra nieosiagalna dla Xbaka, chyba ze w 720p, ze screen teringiem i kulejacym framratem ^^

2 sprawa, ze tylko Pingowi (no poza Mazzeo) zawsze wszystko z PSNu wolno sie pobiera...

Ale (pipi), mi tez sie moze ze 2x cos zdarzylo sciagnac z pelna predkoscia lacza na psn, tak to zawsze sie sciaga 2-3 razy wolniej niz na xboksie. Bansai narzekal, pajgi narzekal, ale tylko 1 osobie sie slabo sciaga, taa. Psn ma slabe serwery do sciagania, pogodzcie sie z tym w koncu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Od lat duża część użytkowników PSN pisze, że jest lipa z transferami, ale przychodzi isi i mówi, że to tylko jednemu botowi  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najwolniej zawsze ściąga się psn botom. Może dlatego, że nie używają do tego Playstation...

Opublikowano

Najwolniej zawsze ściąga się psn botom. Może dlatego, że nie używają do tego Playstation...

Trochę sobie zmienię na potrzeby cw.

Najbardziej w cw dostaje się klapkom. Może dlatego, że nie używają mózgu...

:kaz:

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo :/

Tak to bywa jak knur ładuje fallusa poprzez oczodoły by sięgnąć tego co z mózgu zostało :whistling:

Opublikowano

Od lat duża część użytkowników PSN pisze, że jest lipa z transferami, ale przychodzi isi i mówi, że to tylko jednemu botowi  :yao:

No o Xie nie ma za bardzo kto pisac xD

Stwierdzam tylko fakt, ze czesto transfer jest tak samo (pipi)owy jak na PSNie.

Podobnie jak bezprzewodowa sieciowka, ktora w Xsinskim jest tak samo beznadziejna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo :/

Tak to bywa jak knur ładuje fallusa poprzez oczodoły by sięgnąć tego co z mózgu zostało :whistling:

Zabawnie to brzmi w ustach wytresowanego pieska $ony. :-)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Haha, w Polsacie do wygrania "konsola z czujnikiem".

W kraju Playstation, wstyd widocznie wymawiać nazwę Xbox przed meczem polskiej reprezentacji...

Opublikowano

No o Xie nie ma za bardzo kto pisac xD

Stwierdzam tylko fakt, ze czesto transfer jest tak samo (pipi)owy jak na PSNie.

Podobnie jak bezprzewodowa sieciowka, ktora w Xsinskim jest tak samo beznadziejna.

Kłamstwo. Xboksy zasysają ślicznie, jedynie przedwczoraj miałem problem z X360 ale wystarczy wyłączyć i włączyć ściąganie i wszystko działa*

*to samo piszą klapy, ale na platformach sony to nie pomaga. Jedynie VITA spoko zasysa.

Opublikowano

Mój xbox one naprawdę pięknie zasysał Forzę 5. Tak pięknie, że dłużej mi się gra ściągała, niż w to nudne (pipi) grałem.

Opublikowano

Mój xbox one naprawdę pięknie zasysał Forzę 5. Tak pięknie, że dłużej mi się gra ściągała, niż w to nudne (pipi) grałem.

Sie nie umie to nudna :lapka:

Opublikowano

Klapy ładny ból dupska maja bo nawet dzieci w przedszkolu wiedza ze psn ssie po całości

Opublikowano

Mysle ze dopiero kariera w PCars pokaże jak należy robic tryb kariery w wyścigówce, Gran Turismo im nie wystarczyło.
Opublikowano

Klapy ładny ból dupska maja bo nawet dzieci w przedszkolu wiedza ze psn ssie po całości

Tak, najwiekszy problem z PSNem maja uzytkownicy Xboxa, chociaz od dluzszego czasu mniej tutaj problemow i aktualizacji niz na Live.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, najwiekszy problem z PSNem maja uzytkownicy Xboxa, chociaz od dluzszego czasu mniej tutaj problemow i aktualizacji niz na Live.

:empathy:

Opublikowano

Ciekawe o jakich niby aktualizacjach isi mówi... tych wprowadzających nowe ficzery? XD

Opublikowano

izi jako jedyny miał problemy z Forza więc :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.