Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

granie w fh2 a w snapie twitch i masorz grajacy w BB goty xD

Ja w Snapie oglądam Comedy Central po angielsku gdy gram godzinami w Magic 2015 albo Diablo 3 :D

po angielsku? tylko wiedzmin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gta 5? Ograłem prawilnie na premierę.

Opublikowano

Ufff, dobrze ze ogralem GTA5 na XO zanim wycieli polowe efektow :obama: Ale tak to jest jak sie ma wlasny sklep z grami  :cool:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

downgorad i 30fps? to ja już poczekam 2 tygodnie na ostateczna wersje

GTAV-PC-4K.5-1940x1091.jpgGTAV-PC-4K.13-1940x1091.jpg7_gtavpc_03272015.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Wycięli z GTA połowę efektów, a biedny xbone dalej 24 fps :smutas:

Skoro na xbone nie poprawiło to wydajności to czemu wycieli? Żeby wersja na PS4 nie była gorsza?

Opublikowano

Pecetowcy prawilnie ograją 2 lata po premierze.  :obama:

Opublikowano

Żeby wersja na PS4 mogła być gorsza, to musieliby ją całkowicie skasować :kaz:

Opublikowano

Czekac 2 lata na wersje z ustawieniami high/ultra i wmawiac sobie ze sa master race, szczyt obludy.

Opublikowano

kup remastera na ps4 - baronowie ogrywaja mesjasza

kup remastera na pc - beka z masterrace, ogrywaja dopiero po 2 latach

xD

zeby nie bylo, 17 wrzesnia 2013 o polnocy stalem pod paczkomatem, wersja klaperska

Opublikowano

Czekac 2 lata na wersje z ustawieniami high/ultra i wmawiac sobie ze sa master race, szczyt obludy.

Ej, będzie jeszcze jedna nowa stacja radiowa i opcja zgrania własnych mp3 :kaz:

Opublikowano

@kermiciak

Ja rowniez pod paczkomatem o polnocy warowalem, takze ten, wypraszam sobie c'nie :taknieco:

@Macio

watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme

Opublikowano

Też byłem pod paczkomatem wtedy. Jeszcze prawilnie wersja na PS3 w edycji "Special" :kaz: 

Później kupiona wersja na Xone, a teraz kupię wersję na PC :reggie: No ale gry Rockstara tak ze mną mają.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

fanek a ty gdzie byłeś 17 września 2013 roku?

Opublikowano

w łonie

Opublikowano

w łonie

Xboks jest duzy, ale bez przesady.

ale juz nie obrazaj Fanka, taknieco?

Opublikowano

Fanek swoją przygodę z grami komputerowymi zaczął w listopadzie 2013 roku.

Opublikowano

17 Wrzesnia 2013 pamietam bylem na urlopie w Polsce, niemilosiernie w(pipi)iony ze nie moge obcowac z Mesjaszem  :reggie:

Jednak po powrocie pudelko z gra juz lezalo przy drzwiach bo preoder prawilnie zamowiony, wersja na PS3, pozniej wersja na XO, wersji na PC nie przewiduje poniewaz #yebacpc.

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Też czekam, chce w końcu zobaczyć co można z tego silnika wycisnąć  8)

Tylko 0.2% blacharzy jest w stanie odpalić jakąkolwiek grę w 4K zgodnie ze statystykami, ale i tak marna szansa że na ich kompach w 4K pójdzie im akurat GTAV. Ale tasowanko do bullshotów i filmików  na forach jest, a potem powrót do rzeczywistości i odpalenie na swoim lapku 768p (najpopularniejsza rozdzielczość na PC) w 12fpsach na minimalnych i powtarzanie przez łzy "jestem master rasą, jestem master rasą, jestem master rasą".

Opublikowano

Prawilnie zagladam na profil Ficusia i co widze? Brak pucharka za ostatnia misje w GTAV, wiec nie skonczyl :reggie:

Smiac sie z Fanka to fajnie ale sam pewnie grasz w GTAV z kodem na czolg, duza rozpierducha, a potem 6/10, nuda i ch*jowa generacja.

#bekazficusia

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czekał z ostatnią misją na remaster!

Opublikowano

Stop to wszystkie boty brały 2 lata temu wersje klaperska gta 5 czy ja jedyny grałem na x360 w najlepszą wersje?

Opublikowano

ano nieskonczylem gta5 :) pare misji mi zostalo do konca, cos okolo 30h mialem, przeprowadzalem sie w tamtym okresie, jak mialem chwile w rozjazdach to wolalem zagrac na vicie w killzone mercenary w ktorym nabilem ponad 100h, pozniej pojawilo sie info o wersji na ps4, ps3 powedrowala do chrzestnicy i zdecydowalem ze gierke kupie kiedys na ps4 co wlasnie tydzien temu uczynilem - z tych samych powodow w tamtym okresie nie skonczylem min dmc czy tomb raidera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.