Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I co hejtujesz gsr? chociaż nie ma 2 minutowych lołdingów jak w bloodcrapie. 

Ty lepiej kupuj tego bloodcrapa a nie w jakies killzlomy grasz :Coolface:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PS4 jest 2x więcej od Xone jakbyś nie zauważył.

Co nie zmienia faktu, ze przy 10mln sprzedazy HALO 4 kolekcja wypada tragicznie, i jak pokazuja statystyki, nie jest to az taki dealbraker dla uzytkownikow Xboxa jak piszecie...

2 mln na 10 mln konsol to tragiczny wynik?

Geslerową kupiło ~20% posiadaczy Xone, a GOTG TLoU ~15% posiadaczy PS4. 

Opublikowano

No nie - Raptor najczesciej pisze newsy dotyczace Destiny, nowosci, aktualizacji i tego co przyniosl Xur z nudow.

Farm do niedawna grywal na obu konsolach - teraz juz Xszrota sprzedal, wiec pewne jest to, ze w MCC nie grywa.

Zeratul spedzil chyba przy Destiny 4 razy wiecej godzin niz przy wszystkich czesciach HALO razem wzietych. 

W sumie nie wiem, czy tez tego wyniku niedlugo nie pobije.

Ba - ta multiplatforma na samym Xboxie sprzedala sie ponad w 2,5 mln kopii.

No i tak - ogolnie przesadzam - ale zaloze sie ze bardzo duza czesc fanow kupilo MCC z sentymentu (jak ja i w ogole w to nie gra!), czesc osob, ktorzy sie przesiedli na Ona kupilo ta gre by zapoznac sie z historia i nie wytrwali nawet do konca 1,2 czesci, a prawdziwych fanow, ktorzy w to regularnie graja jest naprawde niewielu - szczegolnie u nas, co doskonale widac nawet po watku na forum...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ Zeratul To dlaczego tak się jaracie Child of Light w kwietniu? Albo dlaczego Wieslawa w 2 dni przeszła Sunset Overdrive jak Microsoft rzucił darmowy weekend? 

Mowisz o grach ktore kupilem na premiere.

Izi tego flawlessa musimy zrobic.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Mozemy - mam juz to osiagniecie, bo wyszlo nam ktoregos wieczora praktycznie za 1 razem, ale zawsze sluze pomoca !

Mozna juz pobierac Child Of Light ? Warto zatem znowu odnowic subskrypcje!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty lepiej kupuj tego bloodcrapa a nie w jakies killzlomy grasz :Coolface:

Pracuje nad tym.  :frog:

Opublikowano

kto kupił mcc i nie wytrwal do kinca drugiej części? Podaj nicki

Ja jeżeli kupię to tylko do multi, single mnie nie interesuje w ogóle.

:kaz:

Opublikowano

kto kupił mcc i nie wytrwal do kinca drugiej części? Podaj nicki

Ja jeżeli kupię to tylko do multi, single mnie nie interesuje w ogóle.

:kaz:

Same here - zwlaszcza ze juz pare razy go ukonczylem na poprzedniej generacji i jeszcze poprzedniej !

Sam sobie Mazzeo poklikaj w GT (nie mowie juz nawet o tych, ktorzy po raz pierwszy stykneli sie z seria)

4 GRY !!! HALO MCC NAJLEPSZE MULTI, 4 GRY w cenie jednej!!!!

I zobacz ile czesci ukonczyli i ile czasu spedzili przy tej pozycji ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Halo 5, FM6, Fable, TR2 spokojnie wystarczy na ten rok. 

Opublikowano

Quantum Break juz oficjalnie w 2016. Nawet bez wstępnej daty.

Wyjdzie w grudniu 2016. Wystarczy sobie przypomnieć ile razy Anal Wake był przekładany.

Opublikowano

potega playstation (pipi)a, zmiana lokacji albo zgon i 2 minuty patrzysz na czarny ekran
Opublikowano

Buggy, które Evolution wczoraj wrzuciło do DriveCluba, pozwala całkowicie bezkarnie latać poboczem i ścinać zakręty. Świąteczny prezent dla botów, które po przesiadce z gówna rozmazanego wdrażają się w najlepsze wyścigi dekady? :dynia:

Dobra wiadomość chętnie sprawdze

Opublikowano

Poza Halo żadna nie ma nawet oficjalnej daty wydania. Z Forzy to chyba nawet jeszcze gameplayu nie było.

Opublikowano

Poza Halo żadna nie ma nawet oficjalnej daty wydania. Z Forzy to chyba nawet jeszcze gameplayu nie było.

Fable ma być na wakacje, powiedzieli o tym podczas prezentacji Win 10, Forza jak zawsze po wakacjach wrzesień, październik ? pierwszy gameplay jak co roku pokazywany jest  dopiero na E3 (dla was dalej to nowość) a TR2 na GC rok temu mówili o okresie świątecznym chodź tu też się boje, że gra może wylecieć. 

Opublikowano

Widzę, że Blooodborn to kolejna gra po Dying Light w której zrujnowano całą grafikę aberracją chromatyczną.

16895296572_c8d7dc34f4_o.jpg

2630716-14904788291_5b989ddaf7_o.png

7s3nqpjxnobg.jpg

IptxAA8.png

Plaga 8 generacji :facepalmz:

Opublikowano

Z tego 1.20m -(61.2%) w Ameryce...

Ba - nawet TLOU go tam prawie przebilo:

Global Total as of 28th Feb 2015 (units): 2.81m

North America: 1.18m 42.0%

PS4 jest 2x więcej od Xone jakbyś nie zauważył.

A na Xboxa nie ma gier wiec na bezrybiu i rak ryba.
Opublikowano

Dobrze ze mi o tym napisales amster bo juz mialem leciec do sklepu. Nie bede przeciez gral w jakas aborcje chromatyczna.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

FM6 spokojnie wystarczy na ten rok. 

Wlasnie do tego pije!

FM6 spokojnie wystarczy - jestem takim fanem Forzy ze w 5tke przegralem cale 20 minut!  

Start Your Engine

Reach Driver Level 1. 

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Forza jest ogólnie nudna, mam nadzieję, że Horizon jest o wiele lepszy. 

Opublikowano

FM6 spokojnie wystarczy na ten rok. 

Wlasnie do tego pije!

FM6 spokojnie wystarczy - jestem takim fanem Forzy ze w 5tke przegralem 1 h ! xD

no a w destiny i bf4 premium grales wiecej h niz fanek zyje na tym swiecie tylko o czym to swiadczy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.