Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lem nie ogarnie. To jak tłumaczenie angielskiego tekstu redaktorom PPE  :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No tak, zapomniałem, 80 <<<<<<<<<<<< (pipi) <<<<<<<<<<<< 81 = 93. Matematyka.

Opublikowano

Matematyka jest taka, że 80<81, niestety tego nie przeskoczysz :kaz: Na renomowanej uczelni tego nie uczą ?

Edytowane przez asax

Opublikowano

sunset overdrive pierwszym deal breakerem tej generacji, klapki dopiero teraz dostaly gre tego kalibru w postaci moda do dark souls - pisze jak jest, dobrze pocislem Lemonce, co nie boty?

Opublikowano

Gimbo-humor>homos w rurkach.

Lem gdzie jestes w BB? Oh wait....

:dafuq:

Opublikowano

Ale bol dupy botow o to ze ktos kupil nadkonsole a nie (pipi) rozmazane bez gier.

Chyba bol brzucha, ze najwiekszy forumkowy wojownik z mainstreamem kupil najbardziej przehajpowana konsole z rownie mainstreamowa gra :reggie:

Opublikowano

Ale bol dupy botow o to ze ktos kupil nadkonsole a nie (pipi) rozmazane bez gier.

Chyba bol brzucha, ze najwiekszy forumkowy wojownik z mainstreamem kupil najbardziej przehajpowana konsole z rownie mainstreamowa gra :reggie:

widziales ty kiedykolwiek Copper gamertag buldupera? polecam, tyle ile on ma skonczonych mainstremowych gier lub innych rakow z praktycznie kazda czescia assasyna na czele to nawet najwieksi userzy na ktorych gada "janusze" nie maja, potem niech nikt sie nie dziwi, ze nazywam go najwiekszym hipokryta cw - on gada byle gadac by wszystko hejtowac

Opublikowano

Nie jestem taki slaby jak niektorzy zeby przy kazdej wymianie postow wyciagac komus gry z gamertaga, Lemon przeciez ze strachu az schowal psn id :reggie:

Opublikowano

Ficek, za ile czasu Kalafiorek ogra Unity? Jak stawiasz?

Ja mu daje miesiac.

Opublikowano

A on kiedyś w ogóle udostępniał ten PSN? Lemon to zapewne alter albo syn Yetiego, brak mu jaj nawet do tego, by to ID pokazać. Ale gdy tylko nadarza się okazja to wyciąga każdą możliwa grę z cudzych profili próbując coś udowodnić. Gardzę takim planktonem nawet w święta.

Opublikowano

Pewnie na plejstejszyn juz sie zreflektowal, zalozyl ukryty profil xjanuszx i ogrywa tam raki w tajemnicy :reggie:

Opublikowano

Beka z waszych dyskusji o wyższości infamousa nad assassinem kiedy Master Rasa gra w GOTY Pillars of Eternity ze STEM. Te tła :banderas: No ale konsolarzom stulejarzom pewnie by się nie spodobało bo nie można cofać czasu ani press X to jason. 

Opublikowano

tła? który mam rok? 1990? xd

Opublikowano

Beka z blacharstwa, gdy musi zamykać uruchomione procesy systemu w menedżerze zadań, bo im gierka za bardzo muli, gdy chcą zagrać z ładną graficzką. Beka, bo musi się zastanawiać czy i jak im dana gra pójdzie.

Konsolomaniak zamiast tego sięga po piwko/lampkę wina/whiskey i kręci bekę z kumplami w grupie na PSN/XLive.

Opublikowano

Beka z beki

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Velius który iPad?

Opublikowano

Ipad 3, kupilem sto lat temu i o dziwo moge jeszcze go uzywac, nie zestarzal sie az tak

Opublikowano

Ok.

:cool:

Opublikowano

Ja (pipi)e, blacharnia wstydu nie ma ze sie takimi gierkami chwali

Jeden screen jest z gry wydanej w 1999, drugi z 2015, na (pipi) im te tytany.
pillars4.jpg

hiver002.gif

Opublikowano

Ipad 3

Możesz jeszcze ku.rwa raz zaznacz, że wysłane z ipada?

Opublikowano

Juz wylaczylem, nie wiedzialem ze mozna tak zrobic na ipad

Wyslane z ipad za pomoca ipad :cool:

Opublikowano

Różnica tkwi w grywalności, skillowości (Jet Set Radio FTW) no i punktach na MC :kaz:

Ciekawsze możliwości przemieszczania się po mieście :dynia:

Punkcie na mc, liczba pojedyncza :reggie:

Opublikowano

user score infamousa 7.9 a sunseta 7.6

:cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.