Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No ale wrzucanie 13-letniego Warcrafta 3 do listy proponowanych nieogranych exów jest legit... No ale trzeba było wrzucić coś jeszcze dobrego z pc-ta, a jak wiadomo tam od dawna posucha.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No tak, gra wymaga myślenia=posucha. Typowy Mendrek. :)

Opublikowano

No ale wrzucanie 13-letniego Warcrafta 3 do listy proponowanych nieogranych exów jest legit... No ale trzeba było wrzucić coś jeszcze dobrego z pc-ta, a jak wiadomo tam od dawna posucha.

No nie wiem czy wiesz, ale robi się remake przez scene moderską na silniku Starcrafta i mimo 13 lat na karku będzie to nadal jedna z najlepszych strategii wszechczasów i chętnie ją ogram ponownie a ty z tym swoim zapierdziałym ps3 to jesteś jak typowy window shopper.

Anyway Medruś Xenoblade, SMG 1&2, Gears of War ogarne? Czy tylko to co udało ci się wycebulić i szybko sprzedać po przejsciu na normalu to warto było ograć :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

beka z blacharzy zawsze i wszedzie, na dwie najlepsze gry ostatnich miesiecy musieli sobie sami zrzute zrobic. 

Opublikowano

Anyway Medruś Xenoblade, SMG 1&2, Gears of War ogarne? Czy tylko to co udało ci się wycebulić i szybko sprzedać po przejsciu na normalu to warto było ograć :yao:

Nic nie ogral, tylko gierki z plusa :yao: :yao: :yao: Beka z typa

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Tylko w tym roku na pc wyszło

-Homeworld kolekcja

-Cities: Skylines

-Pilars of Eternity

-Grey Goo

-Total War Attila

-Grow Home

-Sunless Sea

i wszystkie multiplatformy w najlepszych wersjach, a te gry powyżej mają takie oceny że, klapki by sikały jakby wychodziły takie gry u nich co chwila

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Blubi przecież to nawet nie jest grafika. 

Wystarczy luknąć na profil Mendrka. Świetne Machinarium nie ograne, pewnie proste zagadki przerosły. Limbo też przerosło. Vanquish nawet ja ograłem(świetna gra swoją drogą). Thomas was alone nie ruszone, świetna logiczna gra. Guacamelee! też bieda(Ficek będzie groził palcem). Brothers też nie ruszone. Fez to samo. Monkey Island 2 0/12. :kaz: W jedynce ma jedynego trofika za przełączenie się do oryginalnej grafiki. xD

Deadly Premonition nawet nie jest grafika i też nie ruszone. 

A jednocześnie Valiant Hearts od Ubi ograne. W końcu samograj c'nie. 

:bye2:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeszcze tylko parę dni i łącza w Zatoce Piratów rozgrzeją się do czerwoności. Życzę złodziejskiemu blacharstwu, aby Rockstar przygotował dla nich niemiły numer w postaci wybuchających nie tylko najlepszych furek w trybie online, ale wylatujących w powietrze wszystkich bez wyjątku samochodów w singlu do których wsiądą. Gardzę bardzo intensywnie...

Opublikowano

DAT JAKOSC PADOW SONY, mialem kupic Mortal Kombat X ale ten chuyowy gejowski pad mi sie rozpadnie na kawalki, wiec chyba kupie sobie na XONE, CHRYSTE co za pad, nadaje sie tylko do grania w KORYTARZE pokroju ORder i jakis tam bloodsouls a no i do downgradowego uNCharted 4

2annde.jpg

Wystarczy luknąć na profil Mendrka. Świetne Machinarium nie ograne, pewnie proste zagadki przerosły. Limbo też przerosło. Vanquish nawet ja ograłem(świetna gra swoją drogą). Thomas was alone nie ruszone, świetna logiczna gra. Guacamelee! też bieda(Ficek będzie groził palcem). Brothers też nie ruszone. Fez to samo. Monkey Island 2

Przynajmniej jego profil mozna przejrzec a nie to co u Lemonki :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

to już chyba twój piąty pad w ciągu ostatnich trzech dni, to się nazywa niefart

Opublikowano

w sony czytają forum i wysyłaja ch.ujowe pady za ch.ujowe posty

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

trzeba bylo marke szanowac a nie (pipi)a go.wno rozmazane kupowac

Opublikowano

Tak, tak a na konsolach cie nie dymają, zaplaciłeś już za dynamiczny theme albo nowego avatarka żeby nie miec takiego samego gó.wna w obrazku jak reszta twoich kolegów? A nie zapomniałem, że nie masz ps4.

Ale wiesz synek, że na avatar możesz dowolny obrazek wrzucić? No nie wiesz, hehe.

Opublikowano

beka z blacharzy zawsze i wszedzie, na dwie najlepsze gry ostatnich miesiecy musieli sobie sami zrzute zrobic. 

:banderas:

Opublikowano

Tylko w tym roku na pc wyszło

-Homeworld kolekcja

-Cities: Skylines

-Pilars of Eternity

-Grey Goo

-Total War Attila

-Grow Home

-Sunless Sea

i wszystkie multiplatformy w najlepszych wersjach, a te gry powyżej mają takie oceny, klapki by sikały jakby wychodziły takie gry u nich co chwila

Beta Heores of the Storm, beta dodatku do Starcrafta, dodatek do Hearthstone, nowy sezon w Diablo 3 i patch 2.2.0 (sezony już były, ale każdy kolejny to okazja do beki z konsol bo nigdy tego nie dostaną :lapka:). A to tylko gierki Blizzarda :banderas:. Najlepsze jest to, że jakby policzyć średnią długość każdej z w/w gier to okaże się, że jedna daje 10x więcej zabawy niż The Order 1186 xD.

aha kąsolomaniaki in b4 "haha beta", bo to co się odpier,dala z DriveClubem czy Halo MCC to nic innego jak beta-testy na prawdziwej publiczności i to za Wasze pieniążki

Opublikowano

No właśnie. Sam Blizzard to:

HotS 

Hearthstone 

Starcraft 2

Diablo 3 (bo umówmy się, nazywanie tej pokracznej wersji z konsolek Diablo to to tak jakby nazwać cygana przodownikiem pracy)

Do tego z RPGów (nie dla psa)

Divinity

Wasteland 2 

Pillars (GOTG)

O takich perłach jak Europa Universalis, w której mam przegrane kilkadziesiąt godzin nie wspominam

Opublikowano

No juz juz, teraz idźcie naskładać sobie na kolejna gre.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

dodałbym cities skyline i war of the overlord (premiera 10.04 ale na sztimie już ma oceny 9.5/10)

Opublikowano

No właśnie. Sam Blizzard to:

HotS

Hearthstone

Starcraft 2

Diablo 3 (bo umówmy się, nazywanie tej pokracznej wersji z konsolek Diablo to to tak jakby nazwać cygana przodownikiem pracy)

Do tego z RPGów (nie dla psa)

Divinity

Wasteland 2

Pillars (GOTG)

O takich perłach jak Europa Universalis, w której mam przegrane kilkadziesiąt godzin nie wspominam

giphy.gif

Opublikowano

myślę, że kąsolomaniakom przekręciły się liczniki od takiej ilości gier, PS4 przez dwa lata nie zdołała tyle dostarczyć i pewnie przez kolejne 4 nie nadgoni :reggie:

@up Mendrek chyba próbował nagrać odpowiedź wideo, ale nie wiem, coś Ci chyba nie wyszło, stary, tylko klikasz w myszkę

chyba, że próbujesz włączyć Steam i nie możesz sobie poradzić z dwuklikiem, pamiętaj, musisz kliknąć dwa razy w krótkim odstępie czasu, by uruchomić program. Możesz w opcjach wydłużyć sobie czas kliknięcia, jeśli Ci nie wychodzi bądź przełączyć na uruchamianie tylko jednym kliknięciem :lapka:

Opublikowano

Exact co jest zlego w zlozeniu sie na gre, ktorej faktycznie gracze chca? Lepsze to niz kupowanie ordera czy DC(early access swoja droga i jeden z wiekszych wałków ostatnio) bo NIE MA NIC INNEGO.

Opublikowano

@up Mendrek chyba próbował nagrać odpowiedź wideo, ale nie wiem, coś Ci chyba nie wyszło, stary, tylko klikasz w myszkę

fixed

fat-orangutan_auttg_2.jpg

Opublikowano

Exact co jest zlego w zlozeniu sie na gre, ktorej faktycznie gracze chca? Lepsze to niz kupowanie ordera czy DC(early access swoja droga i jeden z wiekszych wałków ostatnio) bo NIE MA NIC INNEGO.

To nic złego, to jest tylko śmieszne w jak chu.jowych czasach żyjemy.

Czy zeby rano zjeść chleb musiałeś robic składkę z sąsiadem na piekarnie?

Opublikowano

Ch.ujowy przyklad bo chleb nie jest czyms czego nie ma na rynku zeby sie na niego skladac.

Poza tym po tych skladkach doskonale widac jakich gier chca ludzie. Jakby czegos nie chcieli to zwyczajnie zbiorka nie dochodzi do skutku.

Juz wole takiego raka, ktory skutkuje swietnymi, nowymi grami niz kupowanie takich orderow i wszelkiej masci remasterow. O nalogowym kupowaniu gierek ubi, ea czy acti bie wspomne, aczkolwiek jak wczoraj pisalem czasem trzeba nakarmic raka, byle nie za czesto.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.