Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Okazało się, że jest jakiś bug który strasznie zgłupia AI bossów jak się zostawi grę na ponad 10h nawet w Rest mode. Chyba mi się gra zbugowała i zabiłem tak wiedźmę i amelie, bo pokonałem ich za pierwszym razem. Najprostsze walki jak na razie. Jeżeli to przez buga to trochę niefajnie.

Ponoć ma to związek z "zapychaniem" się pamięci konsoli, więc pewnie dzieje się to w rest mode jedynie jak ktoś zastosuje opcje suspend/resume w bloodbornie.

ahhh te gddr5 :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek starales sie kiedys o angaz w sony? widzialbym cie jako glownego zarzadzajacego ich kontem na facebooku

Za słaba psycha. Nie zniósłby tych hejtów.

Opublikowano

Widzę Mendrek jakiś taki niedowartościowany przez te święta.

Opublikowano

Gdy muszę wykorzystać dzienną dawkę minusa na niego lub Stulejarza Lemokę i robię to przez telefon, to zawsze odczekam chwilę dłużej niż zwykle, zanim kliknę. Opera w telefonie ma wredny zwyczaj dopasowania tekstu do ekranu i przesuwa delikatnie widok właśnie podczas zbliżenia na oceny. :dog:

Opublikowano

Beka pograłem wczoraj w Bloodborne i kilka mapek w Tlou i nie dość, że konsola jest głosniejsza od mojej stacjonarki z 2007 roku to musiałem grać na kablu. Ja pier.dole

Opublikowano

Trzeba bylo kupic xbąka, teraz Ciebie kara spotkala. Zycze tobie żeby ten twoj szrot sie roz(pipi)al na kawalki ;) pozdrawiam

Opublikowano

Bambo, czemu nie wziąłeś dwóch dżojstyków, jak Mendrek doradzał?

Serio, gu.wno4 jest takie głośnie? U mnie jest to do niezaakceptowania.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Trzeba bylo kupic xbąka, teraz Ciebie kara spotkala. Zycze tobie żeby ten twoj szrot sie roz(pipi)al na kawalki ;) pozdrawiam

Boli dupa bo friend requesta nie przyjąłem? :lol: Buu - to nie tak, że jest aż tak głośne bo mój pecet w dniu zakupu był super cichy, po 8 latach użytkowania słychać go, ale to co wyprawia ps4 przy The Last of US to jest masakra, trzeba grać wieczorem na słuchawkach bo zagłusza dźwięk z telewizora.

Opublikowano

PS4 jest głośne, mieszkając z rodzicami, mając swój malutki pokoik 2x2 bo większy ma starszy brat, siedząc blisko konsoli - tak, ps4 jest głośne.

Dobrze ze PS4 nie jest kierowane do gimbow tylko ułożonych ludzi z rodzina i praca i z odległości 2m konsoli nie słychać.

Opublikowano

To zależy od modelu, moja chodzi bardzo cicho, praktycznie jej nie słychać, raz na jakiś czas wiatrak wchodzi na większe obroty, ale po chwili wszystko wraca do normy. Kubson coś wspominał, ze pierwszą PS4 miał bardzo głośną, druga pracuje znacznie ciszej.

Opublikowano

bluber a jaka rewizja?

Opublikowano

Wojenka wojenką, ale już bez przesady. Takie teksty świadczą tylko o tym jak bardzo prymitywną chorągwią jesteś. Życzyć komuś, żeby zepsuł mu się nowy sprzęt za wcale małe pieniądze potrafi tylko zazdrosna gimbaza.
Opublikowano

PS4 jest głośne, mieszkając z rodzicami, mając swój malutki pokoik 2x2 bo większy ma starszy brat, siedząc blisko konsoli - tak, ps4 jest głośne.

Dobrze ze PS4 nie jest kierowane do gimbow tylko ułożonych ludzi z rodzina i praca i z odległości 2m konsoli nie słychać.

Girl-getting-chemotherapy-014.jpg

Opublikowano

Nie dziwie sie ze Mroku musi przechodzic Raidy z randomami. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

The Order to też trudna gra, zwłaszcza jak sobie zasłonimy czymś oczy.

Tez nie, bo idziesz wtedy po ścianach.
Opublikowano

bluber a jaka rewizja?

4D.

Opublikowano

Współczujemy kuzynie Soula, ale to nie temat by mieszać w wojny konsolowe swoją rodzine.
Opublikowano

A jeszcze trudniejsza BB, które gdyby pojawiło sie na xbona, to połowa botow by pytała, gdzie cofanie czasu i jak zakłada się pistolet. Na szczęście boty nie mają takich problemów, bo do oglądania twitchu czy yt nawet nie trzeba używać pada.
Opublikowano

Trudno sie nie zgodzic jak zaslonisz oczy klapkami

Opublikowano

Współczujemy kuzynie Soula, ale to nie temat by mieszać w wojny konsolowe swoją rodzine.

:notsure:

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Ich obóz powinien się nazwać ulungi.

Opublikowano

A jeszcze trudniejsza BB, które gdyby pojawiło sie na xbona, to połowa botow by pytała, gdzie cofanie czasu i jak zakłada się pistolet. Na szczęście boty nie mają takich problemów, bo do oglądania twitchu czy yt nawet nie trzeba używać pada.

Yeti to jest wina twórców, że nie ma tutoriala z wyskakującymi planszami z napisem GAMEPLAY TIP - HOW TO EQUIP PISTOL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.