Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zrobiłeś sobie dobrze z tego powodu ? xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I to jest własnie piekne wczoraj z rana odpaliłem sobie inspirowanego 16 bitami Olli-Olli 2, świetny, arcadowo-hardcorowy szpil, pózniej sesja w zaje.bistego mesjasza Bloodborne a na koniec sesja w multi w The Last Of Us z ziomeczkami. Wszystko na jednym systemie, padzie i koncie czyli wszystkie gry, które kupuje nie musze rozpier.dalać po różnych kontach, nie musze się je.bać z podłączaniem laptopa do TV jesli chce pograć w jakąś gierkę "z C64". Rozumiem czym jest 4theplayers. Kruszenie kopii o 3 gierki jest zabawne, ostatnio zobaczyłem w co pykałem na 360 z biblioteki około 160 gier 10% to exy, reszta to multiplatformy, ps3 wziałem sobie ograć exy ale też ich liczba było oscylująca coś koło 16 pozycji. Także moim świadomym wyborem jest gó.wno obesrane 4. Szkoda, że użytkownicy pokroju mendrka, ficusia, lema czy inny ulungów ślepo zapatrzeni w markę albo nie mają ps4 albo nie kupili bloodborne. Nie szanuje was. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zrobiłeś sobie dobrze z tego powodu ? xD

xD

Opublikowano

Zrobił 

Opublikowano

SIEDZIAŁ NA KOLANACH

Opublikowano

Exact jaki ciekawski na trzeciego chciałbyś tam wejść?

Opublikowano

Nobody namierzyłem cię :ogor:

Opublikowano

Exact jaki ciekawski na trzeciego chciałbyś tam wejść?

Nie tyle ciekawski, co wiem ze z Czezkym łazili po sobie, Czezky go zostawił dla blacharza to moze szuka pocieszenia.
Opublikowano

Exactowi widać dawno nikt od wanny nie wszedł. Biedak.

Opublikowano

Olli-Olli 2 z włączanym Spotify, ścieżka z THPS2 :banderas:

:fsg:

Opublikowano

Exactowi widać dawno nikt od wanny nie wszedł. Biedak.

Widze ze Tobie zdecydowanie bardziej to doskwiera skoro o tym myślisz.

Olli-Olli 2 z włączanym Spotify, ścieżka z THPS2 :banderas:

This Is 4 players

Opublikowano

>kupowanie sprzętu za 1500zł

>granie w gry z pegazusa jednocześnie słuchając radia

A mówią, że w Polsce bieda.

Opublikowano

>kupowanie 20 konsol z czego żadna nie jest w stanie kolekcjonerskim

>mówienie o sobie kolekcjoner

Opublikowano

Ja oficjalnie mówię, że zbieram śmieci. Nie moja wina, że forumek przykleja mi łatki :kaz:

Opublikowano

W 2015 cieszę się możliwością jednoczesnego grania i oglądania TV podczas gry, a klapki podniecają się, że mogą wreszcie odpalić inną muzykę niż ta co jest w grze - sooooo 2007  :reggie:

Opublikowano

W 2015 cieszę się możliwością jednoczesnego grania i oglądania TV podczas gry, a klapki podniecają się, że mogą wreszcie odpalić inną muzykę niż ta co jest w grze - sooooo 2007  :reggie:

Ja już w 2007 miałem taką opcję w telewizorze. "Snapowało" się obraz z drugiego wejścia.

Opublikowano

No jeszcze pizze zamów w trakcie, odpal forze horizon z cofaniem czasu i jesteś typowy hamburger. 

Opublikowano

Tak skończył wybawiciel marki xbox, zagrał epizodyczną role w mesjaszu 2015, gdzie został wydymany analnie, zupełnie jak każdy gracz, który kupił x-złom720p bez gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak skończył wybawiciel marki xbox, zagrał epizodyczną role w mesjaszu 2015, gdzie został wydymany analnie, zupełnie jak każdy gracz, który kupił x-złom720p bez gier.

Tylko idiota kupuje konsole i nie kupuje gier...  ja rozumiem, ze na PS4 mozna bylo grac tylko w BF4 przez poltorej roku po starcie systemu bo nic innego nie bylo... ale xbox to najlepsze gry.

Opublikowano

Na chuy oglądać telewizje przy graniu?

Opublikowano

Na chuy oglądać telewizje przy graniu?

No, na PS4 się nie da to "Na chuy" XD

Super opcja do gier, które nie wymagają pełnego skupienia jak Magic 2015 czy Diablo 3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.