Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

microsft z kolei zayebie swoja prezentacje nowym CoDem w WWII :fsg: i nowym Battlefieldem: city guard

Ostatnie donosy wskazują, że to chyba jednak będzie Black Ops 3. :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Expert napisałem o Forzie, która po drugiej części stoi w miejscu i nie wiem co to za jaranko miałoby być jej 6 częscią, zwłaszcza na konsoli, która jest upośledzona więc nic groundbreaking wątpie, że zrobią. A jak nie będzie warunków pogodowych to zejde na zawał ze smiechu. 

Opublikowano

Od level5 to pewnie na Tgs jesli taka gra wogóle sie robi. No i w tym roku napewno Last Guardian :D.

Opublikowano

Ficuś masz brudne skarpetki

Opublikowano

pewnie , moze - bedzie dobrze

Typowy stan klaperstwa

Moze cos pokaza....

Pewnie bedzie...

Na pewno nad czym pracuja..

#thisiswaiting

Opublikowano

Na pewno będzie Last Guardian. :yao:

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Sony to gejmingowe dno dla januszoklapoulungów.

To w takim razie dla kogo jest XO skoro nawet janusze mają świadomość że to takie (pipi) że go nie chcą ? :mocking:

Opublikowano

bedzie nowa gra od level5, pewnie pokaza nad czym grzebie bend studio i guerilla, moze cos od quantic dream albo media molecule, do tego gravity rush2 - bedzie dobrze

A to wszystko juz w 2018 roku wraz z driveclubem w plusie.

Opublikowano

bedzie nowa gra od level5, pewnie pokaza nad czym grzebie bend studio i guerilla, moze cos od quantic dream albo media molecule, do tego gravity rush2 - bedzie dobrze

Nie żeby o Quantum Break nie slyszeliśmy od 5 lat i okazalo się, że wychodzi nie w 2015 a w 2016 :yao: 

Opublikowano

QB został ogłoszony 2 lata temu na E3. :lapka:

Opublikowano

klamiesz wstretny klapie, microsoft nie przeklada premier, nie kasuje gier, oni jak cos zapowiedza to na drugi dzien wychodzi!!!

Opublikowano

Nie żeby o Quantum Break nie slyszeliśmy od 5 lat i okazalo się, że wychodzi nie w 2015 a w 2016 :yao:

Nie zeby sony oglosilo sporo gier na e3 2014 i 20tej rocznicy, a w tym roku wypuscili tylko 2 :lapka:

Opublikowano

Expert napisałem o Forzie, która po drugiej części stoi w miejscu i nie wiem co to za jaranko miałoby być jej 6 częscią, zwłaszcza na konsoli, która jest upośledzona więc nic groundbreaking wątpie, że zrobią. A jak nie będzie warunków pogodowych to zejde na zawał ze smiechu. 

Dla mnie to jest niemal oczywiste, że będą zmienne warunki pogodowe i cykl dnia i nocy. Muszą być. 

No bez jaj, jak tego nie zrobią to zbłaźnią się przed całym światem. Turn10 musi sobie z tego zdawać sprawę, zresztą już Horizon 2 jakiś tam ten deszcz miał ;) 

Śnieg dorzucą, wycieraczki i efekty z DriveCluba i Expert będzie w klapkach biegł po swojego Xboxa. 

Opublikowano

jak ten deszcz i mokry asfalt ma wygladac tak jak w horizon2 to

photo-60694.gif?_r=1421946686

by pogoda w jakiejkolwiek forzie wyglada tak jak w driveclubie to potrzeba innego sprzetu niz magnetowid, na ktory ta gra byla tworzona

Opublikowano

QB został ogłoszony 2 lata temu na E3. :lapka:

:facepalmz: to była parabola synek 

Opublikowano

Zgniotłem Cie jak robaka. :cool:

@Ficek

A bez deszczu to gra z PS2/PS3. :kaz:

Opublikowano
A bez deszczu to gra z PS2/PS3. :kaz:

tez mam takie zdanie o forzie5

Opublikowano

Ej no, któraś z tych gier - Quantum Break/Halo 5/Forza 6/Rise of the Tomb Raider musi zniszczyć graficznie. Tak jak swego czasu zrobiły to pierwsze Gearsy. 

Czekam Microsoft, czekam. 

Ciekaw jestem czy powstanie na konsolach coś ładniejszego od mapy na UE4 w Unrealu :frog:

Opublikowano

Obstawiam, że mają problemy z 1080p w QB dlatego przeniesli na 2016, grafika w Forzie miażdzyć nie będzie bo full HD+60fpsów to sprawi, że ten kalkulator się spali przy pierwszym efekcie pogodowym, TR może mieć ładne widoczki, ale to samograj wieć je.bać, Halo 5 to będzie grafika, ale tylko dlatego, że 343 na tym się skupia a nie na zrobieniu dobrej gry. 

Opublikowano

Bambino przemówił  :frog:

Opublikowano

bluber zmiana nicka i od razu inny człowiek.

Opublikowano

Harvey_Dent_DCAU_001.jpg

Każdego dnia rzucam monetką jaką frakcje przyhejtować

Opublikowano

jeszcze nigdy hejtowanie obojetnie jakiego obozu nie bylo tak latwe, przeciez sony i microsoft dziennie dostarczaja wrecz poklady beki z tych ich chinskich kawalkow plastiku

Opublikowano

nintendo nie lepsze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.