Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Bansai twój Xbox śmiga i ma się bardzo dobrze ;). raz tylko miałem zawieszke przy Mass Effect'cie, ale to powszechny problem i czytałem że prawie każdemu się to przytrafiło. kupiłem głównie dla kilku exów, lepszych multiplatform, shmupów(setki godzin wylatane), rpgów których nie ma na PS3 i innych japońskich dziwactw. w tym ta konsola spisuje się super. mieć w poprzedniej generacji tylko dajmy na to PS3 to niezła c.h.u.j.n.i.a

btw. dzięki za Tales of Vesperia na dysku :D.

sama konsola X360 > PS3

gierki PS3 > X360, ale nie można mówić o jakiejś krytycznej przewadze tak jak to było w czasach PS2 Xboxa i Gamecuba

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A w Szczecinie są PS4, więc na całym świecie nie może brakować egzemplarzy tej konsoli.

Opublikowano

co za temat, właśnie się dowiedziałem, że aby pograć na PC trzeba wiedzieć jaki procesor, jaki socket, jaka płyta główna i do tego jeszcze jaki config aby całość hulała. 

ej a schematy ścieżek na płycie głównej też znacie żeby pyknąć w Tomb Raidera?

Opublikowano

co za temat, właśnie się dowiedziałem, że aby pograć na PC trzeba wiedzieć jaki procesor, jaki socket, jaka płyta główna i do tego jeszcze jaki config aby całość hulała. 

No widzisz, a żeby pograć na PS4 to nawet nie wiadomo co by trzeba było zrobić.

Opublikowano

Dziwne, ja po prostu klikam dwa razy na grę ze steamowej listy, idę wypić kawkę, zrobić kupę (zależy ile gra waży), siadam i gram. Bez żadnych konserwacji PSN, bez żadnych rysujących się płyt, bez szumu dobiegającego z wentylatora konsoli, bez grafiki rodem z 2010 roku.

A za gry płacę często 1/6 tego co na konsoli. I online mam darmowy.

Opublikowano

spoko, patrząc na sygnę to na kompa wydałeś tyle, że ja jeszcze ze 3 generacje konsol za tą kasę obrócę. 

Opublikowano

napisać sobie grę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

w ogóle o czym my tu mówimy - zapamiętajcie raz na zawsze prawdę objawioną i jedyną prawdziwą tutaj na forum, prawdę która jednoczy mnie, MaZZeo, daddyego, Mendrka, Yetiego i każdego tru gamera, który nie jest pi,zdą z komunii - BLACHARZE WYPYERDALAĆ

To jest Console Wars, gdzie Baronii besztają podklasę. Niemniej jednak jak bardzo by XONE nie był zyebany, XONE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PC pinga za grube miliony. 

Opamiętajcie się kuhwa na PC to się w Excelu hajsem obraca a nie gra w gry ja j,ebię tyle lat na karku a oni karty SLI łączą aby blu screena uniknąć, gdzie wy żyjecie? Poszły raporty, mam nadzieję, że zostaniecie ukarani. 

kur.wa grać na PC w XXI wieku, beka Panie i jeszcze ciemnotę cisną, że za gry 1/6 płacą, już to widzę - premiera na konsoli 220zł, premiera na PC - 36zł. NO KUR.WA CIEKAWE 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Ja powiem tyle - prawdziwy fan gier, szlachcic z mocnym komputerem osobistym, siedzi przy stole jak pan, a dłonie spoczywają na klawiaturze niczym na królewskim berle. Konsolowiec leży przed telewizorem, jak trzoda przy pańskim chlewie.

mCBHKV.gif

Edytowane przez ping

Opublikowano

kur.wa grać w XXI wieku, beka Panie

fi'xd

Opublikowano

Ja powiem tyle - prawdziwy fan gier, szlachcic z mocnym komputerem osobistym, siedzi przy stole jak pan, a dłonie spoczywają na klawiaturze niczym na królewskim berle. Konsolowiec leży przed telewizorem, jak trzoda przy pańskim chlewie.

i wtedy konsolowiec krzyczy do prawdziwego fana gier, szlachcica z mocnym komputerem osobistym - SYNU DO SPANIA BO JUŻ DZIEWIĄTA 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Dziwne, ja po prostu klikam dwa razy na grę ze steamowej listy, idę wypić kawkę, zrobić kupę (zależy ile gra waży), siadam i gram. Bez żadnych konserwacji PSN, bez żadnych rysujących się płyt, bez szumu dobiegającego z wentylatora konsoli, bez grafiki rodem z 2010 roku.

A za gry płacę często 1/6 tego co na konsoli. I online mam darmowy.

Musisz kłamać, to nie jest możliwe!

Znowu logika konsolomaniaków. Jeżeli gra na konsolkę się sypie i powoduje wzdęcia, to jest wina gry, a nie konsolki. Jeżeli gra się sypie i powoduje wzdęcia na PC, to znaczy, że PC do pieca.

Ja tak jak Raven (mam ponad 200 gier na Steam) miałem problem z jedną gierką, ale to był problem znany od lat wszystkim konsolomaniakom, którzy próbują PC gamingu, czyli wynikający z oszczędności ( w tym wypadku systemu operacyjnego). I tak od 1,5 rokuz 5 razy wywaliło mnie z gry na pulpit ( nie przypominam sobie konieczności resetu kompa). Konsole poprzedniej generacji przy tym "niestabilnym" piecu zachowywały się jak kurtyzany po 5 litrach cytrynówki Masorza.

Opublikowano

Murdered na PS4 - 219zł.

Murdered na PC - było za 30zł z groszami ostatnio. No i grafa super, wiadomo.

Opublikowano

Bądź jednym z największych casuali tego tematu, nazywaj siebie, najwiekszą cebule forum i janusza gamingu tru gamerami. Nic dziwnego więc, że tak ta cała branża teraz wygląda jak chcą się skupić na takich graczach.

Opublikowano

w ogóle o czym my tu mówimy - zapamiętajcie raz na zawsze prawdę objawioną i jedyną prawdziwą tutaj na forum, prawdę która jednoczy mnie, MaZZeo, daddyego, Mendrka, Yetiego i każdego tru gamera, który nie jest pi,zdą z komunii - BLACHARZE WYPYERDALAĆ

To jest Console Wars, gdzie Baronii besztają podklasę. Niemniej jednak jak bardzo by XONE nie był zyebany, XONE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PC pinga za grube miliony.

Opamiętajcie się kuhwa na PC to się w Excelu hajsem obraca a nie gra w gry ja j,ebię tyle lat na karku a oni karty SLI łączą aby blu screena uniknąć, gdzie wy żyjecie? Poszły raporty, mam nadzieję, że zostaniecie ukarani.

kur.wa grać na PC w XXI wieku, beka Panie i jeszcze ciemnotę cisną, że za gry 1/6 płacą, już to widzę - premiera na konsoli 220zł, premiera na PC - 36zł. NO KUR.WA CIEKAWE

Sam stąd wypie,rdalaj. Django 1001 razy powtarzał, że w temacie mile widziani są użytkownicy każdej platformy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Walduś, tym razem nie wyszło. Przykro mi :(

Opublikowano

no ragus nie styknął xD

pajgi grill grillem, ale chyba kur.wa skisłeś. weź Ty przeczytaj tego posta jeszcze raz, usiądź i zastanów się - "5 razy wywaliło mnie z gry na pulpit " KUR.WA PULPIT? TY MASZ 12 LAT? Na pulpit to mnie wywalało jak z wywieszonym jęzorem odpalałem Road Rasha na Win95 ale szanujmy się - MINĘŁO PRAWIE 20 LAT OD TAMTEGO MOMENTU, dziś Baroni grają na konsolach czyli URZĄDZENIACH DO TEGO DEDYKOWANYCH

są zbyt zajęci życiem aby doktoryzować się co jest nie tak z prockiem, są zbyt zajęci aby sprawdzać jakieś pedalskie, plebsowe strony dla dzieci z komunii stylu www.systemrequirementslab.com CO TO MA BYĆ W OGÓLE i to niby konsole są rakiem gejmingu? Konsole, które odpalasz, w tle jakiś update, szybka instalka i lecisz z tematem? Konsole gdzie nie masz mapowania pada i latania po forach? To niby konsole mają problem, gdzie przez 10 lat nigdy nie sprawdzałem czemu coś nie działa na forach? 

Ja rozumiem 4K i duże monitory na PC bo w tle można od razu skanować fora szukając rozwiązań problemów wynikających czy to z oszczędności (hi pajgi) czy to niewiedzy. Sorry ale w 2014 roku komediowo brzmi argument, że aby grać, trzeba coś wiedzieć o sprzęcie itp.. Na co dzień mam rodzinę, pracę, relaksik i nikt z Baronów Gejmingu nie ma czasu na jakieś nerdowskie pogaduszki, że "wszystkim był znany problem dlaczego wywala do pulpitu" WTF w ogóle co to ma być. PRESS X TO PLAY BITCH - tak się to robi. 

@UberAdi --> widzę jest styk i nagle kapnąłeś się, że to właśnie pod kosnolowców tworzone są tytuły i to dla nas pchane jeszcze wszystko do przodu, Jedyne co pcha branża PC to analnie swoich klientów za pomocą producentów hardware'u

@ragus --> JAKI POCISK XDDDDDD widzę, że o jeden temat za daleko kliknąłeś. Ty tak na serio to wszytko? - masz teraz uczucie, że uratowałeś forum i PC MASTER RACE pokazało co nie co?

Opublikowano

Panie Kozbinio, użyłem retoryki takiej, jaka została zawarta w pana poprzednim poście (tylko orkoiłem to ze zbędnych słów, których trochę napłodziłeś). Każdy jest tu mile widziany, także wracam do robienia śmiesznych gifów i jednolinijkowców, a Pan nadal może produkować się na pół strony i pisać o nowych fajnych strzelankach.

Ciepło pozdrawiam i dziękuję za minusy.

Opublikowano

Rownież uszanowanie z mojej strony, potwierdzam także, iż każdy jest tutaj mile widziany, szczególnie blacharstwo, gdyż z nikogo innego tak łatwo sie nie szydzi

Z poważaniem

Opublikowano

Jak pod budka z piwem :negative:

Opublikowano

spoko, patrząc na sygnę to na kompa wydałeś tyle, że ja jeszcze ze 3 generacje konsol za tą kasę obrócę.

Biorac pod uwage,ze od premiery ps4 kupiles cale 2 gry(bf4+premium i killzone)to zaden wyczyn.

I jeszcze placisz za to,ze sony ci laskawie pozwala korzystac psn*

*Zakladajac,ze psn bedzie dziala tego dnia kiedy bedziesz mial czas grac :D

Opublikowano

*Zakladajac,ze psn bedzie dziala tego dnia kiedy bedziesz mial czas grac :D

Z tym bywa rożnie. Wtedy trzeba pić alkohol i uprawiać seks.

Sony dba o zrównoważony rozwój mężczyzny

#4theplayers

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.