Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
lista jest prawdziwa, poparta wieloma analizami stron internetowych wersji plytowych gier na wiiu min digital foundry

Można prosić o źródło tej listy/link do strony z której pochodzi? Chętnie zapoznam się bliżej i odszczekam mit o 1080/60 jeśli faktycznie jest miarodajna.

Wii U to jedna z najlepszych konsol w dziejach branży, ale cholernie niedoceniona

fixed

Najzabawniejsze, ze wolaja za czarna konsole z 32gb pamieci prawie tyle co kosztuje ps4 czy xbone.

A co w tym dziwnego skoro oferuje dużo więcej niż tylko zbieracz kurzu i przycisk do papieru?

Nie, nie jestem fanbojem Nintendo, mam też wiele konsol konkurencji w tym PS4.

Edytowane przez Dobos

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pośmiane niedzielnym wieczorem.

Z drugiej strony w końcu mamy zaślepionego fanboya 3 strony konfliktu.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Nie mieszajcie mnie w swoje fanbojskie wojenki. Stanąłem w obronie Wii U bo żadna konsola nie zaoferowała mi tyle zabawy co ona mimo że mam/miałem niemal każdy sprzęt od 3 generacji wzwyż, a PS4 uważam za najgorszy mój zakup od lat. Tylko tyle, daleko mi do oddawania życia za Nintendo i grania tylko w Mariany.

Opublikowano

Można sobie narzekać na Soniacza i MS ale Nintendo również tak samo rucha swoich klientów.

- nagłe uśmiercanie swoich starych konsol w momencie premiery nowych, n64, gc i wii leżały i kwiczały z nowymi grami po premierze nowych systemów. Pierwszy X też, teraz 360 jest dalej ładnie wspierana a co z wii i 100mln konsol zalegających w piwnicach ?

- akcje w stylu expansion pak, new 3ds, nowymi wersjami konsol, ładowarkami, itd...

- a najgorsze to nie inwestowanie w nowe IP od czasu GC ile nowych IP zrobiło Nintendo ? Narzeka się na EA, Acti, Ubi ale to Nintendo jest największym rakiem branży pod tym względem

- Big N nie pobiera opłat za online ? no ciężko żeby pobierało skoro gier pod multi jak na lekarstwo a ich usługa online jest nawet daleko za PSN (nie chodzi o jakość a o społeczność, możliwości, zawartość)

Opublikowano

a co jeśli Fanek zrobi Platyne w Bloodborne?

ten n00b, który miał wystawiać gre na pchlim po weekendzie

fa1e72288______________________________m

Opublikowano

ciekawe do czego Nintendo mieliby pobierać opłaty za online, jak tam gier nie ma, a co dopiero chętnych graczy

Opublikowano

Przecież to nie przejdzie Sony i M$ całkowicie by u(pipi)ło konsole taka zagrywką i pewnie jakieś pozwy zbiorowe od hamburgerów też by były wiec to by byl headshot w kolano.

1560056-nintendo-64-expansion-pak-0.jpg

Jeśli miałby wyjść jakimś cudem mocniejszy XO to pewnie taki który dostały mocniejsze GPU i 1080p co i tak nie robi. Obecni posiadacze nadkonsoli dostaną moc z chmury  :sorcerer:

Właśnie leciała reklama Vectry w TV i że w bonusie ps+ i pokazywany drivecrap, żuczki dalej czekają, na kolana i  :cw:

Jaka agresja sonybotów o casualowego drive crapa, tunele, teleporty, odbijanie się od niewidzialnych ścian i sruuu prosto do mety bez hamowania, średnia 70% z czym do ludzi.

Ja tak myślę że jeśl M$ wydał by mocniejszego one ale tak naprawde mocniejszego ze 4razy od obecnego i dało mozliwoć wymiany za powiedzmy 99 dolców/euro wszystkim którzy kupili juz łoniaka to mogli by wyjść z tego z twarzą 

Nie zeby wydawanie mocniejszych wersji konsol w obrębie jednej generacji mi sie podobało bo trąci to niemytym  ujem na kilometr.

Opublikowano

Predzej pociagna te generacje jeszcze 2lata i wypuszcza po prostu calkiem nowa konsole ze wsteczna kompatybilnoscia, 4-5lat na rynku to wcale nie tak malo.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ahh te czarne scenariusze xD Przeciez ta generacja pociagnie spokojnie do 2020r.

Opublikowano

No to sie posmialem z wypowiedzi co poniektórych. Nie dziwie sie ze branza stoi tam gdzie stoi :reggie:

Opublikowano

Wii U to jedna z największych pomyłek w dziejach branży i żadne zakrzywianie rzeczywistości tego nie zmieni.

Tak samo, jak PS4 i Xbone. Słabe, zrobione tanim kosztem PC-ty, których sukces tkwi w przyciąganiu Januszy. A że Devi robią pod to gry...a mają jakieś wyjście? Jeszcze wołają sobie za to więcej niż 250$. Nowe konsole to powinny z palcem w (pipi)e pociągnąć 1080p 60 FPS z realistyczną fizyką i destrukcją otoczenia.

Opublikowano

No to sie posmialem z wypowiedzi co poniektórych. Nie dziwie sie ze branza stoi tam gdzie stoi :reggie:

Przecież branża idzie tam gdzie gracze chcą. Narzekania że : "kiedyś było lepiej" zostają wysłuchane. 

Trzeba będzie dokupywać nową konsole co 2 lata jak za czasów Segi Megadrive - jest.

Płatne usługi online z możliwością ściągnięcia gier(Sega Chanell,Nintendo Satellaview) - jest.

Opublikowano

Nowe konsole to powinny z palcem w (pipi)e pociągnąć 1080p 60 FPS z realistyczną fizyką i destrukcją otoczenia.

Zapomnij. Framerate nikt nie zobaczy w jotpegach, a lepszą grafikę ich kosztem jak najbardziej. W każdym formacie.

60 fps na konsolach pozostaje nienaruszone jedynie w mordobiciach.

Opublikowano

Wy tu o upgrejdach Xboxa ktory nikogo, bociarnia na kolanach w Saturnie zeby gre dali z pod lady, a szlachta co?

Szlachta bierze udział w kolejnej rundzie i chwilowo obejmuje prowadzenie.

Opublikowano

:boredom:

Opublikowano

Nowe konsole to powinny z palcem w (pipi)e pociągnąć 1080p 60 FPS z realistyczną fizyką i destrukcją otoczenia.

Zapomnij. Framerate nikt nie zobaczy w jotpegach, a lepszą grafikę ich kosztem jak najbardziej. W każdym formacie.

60 fps na konsolach pozostaje nienaruszone jedynie w mordobiciach.

No i mamy The Order, gdzie 60 FPS przydałoby się bardzo( w końcu to strzelanka) to jest tylko marne 30 plus sterylne otoczenie i pasy. :reggie: Walić tą generacje.

Opublikowano

Ahh te czarne scenariusze xD Przeciez ta generacja pociagnie spokojnie do 2020r.

xDDDD

Ta generacja to będzie jedna z krótszych.

Opublikowano

@Majin

Zapomniałeś o odbiciach w szybach rodem z watch_dogs, NO ALE NEXTGEN.

XD

Opublikowano

Wy tu o upgrejdach Xboxa ktory nikogo, bociarnia na kolanach w Saturnie zeby gre dali z pod lady, a szlachta co?

czyżby to była linia hamowania Panie Expert? XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@Majin

Zapomniałeś o odbiciach w szybach rodem z watch_dogs, NO ALE NEXTGEN.

XD

Bardziej nieudolny deweloper. Ale fakt, faktem, Next gen XD.

Opublikowano

Tak, jestem noobem
Opublikowano

Radze ci obejrzeć filmik jeszcze raz.

Ta niebieska linia to nie linia hamowania , tylko linia pojedynków na prędkość w zakrętach, na dole są nabijane punkty

Opublikowano

ale wy serio jeszcze myślicie że kiedykolwiek sprzęt z zamkniętą architekturą będzie miał w standardzie 60 fps? mogę się mylić ale nawet 11 lat temu taki RE4 na gc i ps2 (imo najlepsze strzelanie w tpp ever) hasał w marnych 30.

Opublikowano

ostre dropy w Bayo2 z 60 do 40 fps xD

nie to co pływające ~30 fps w exclusivach na szrocie sony

gierki na WiiU mogą nie mieć full hd, ale celują w 60 fps i posiadają gameplayowe mięso

WiiU + PC gaming rig - jedyne rozsądne kombo na tę generację

Opublikowano

Beka dożywotnia z pseudo kąsolwców co po kilkunastu latach uświadomili sobie, że wypasiony pecet za miliony monet wciąga graficznie konsole.

Bomba prawdy:Tak było praktycznie zawsze chorągiewy i beka z was, że nagle zrobiliście się graficznymi (pipi)ami liczącymi klatki i pixele głoszącymi pc master race, którego tak nienawidziliście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.