Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O to samo można powiedzieć o PS4. :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dlatego nie widzę najmniejszego sensu w tym by obecnie posiadać zarówno PS4 i XO , zdecydowanie lepiej mieć WiiU jako drugą konsole.

Opublikowano

pograłem dziś w cudowne Ori na Xbox One, dobrałem się do wnętrza urokliwego Xbox 360 którego zakupiłem, jest moc, witam zielonych braci :fsg:

Niech zgadnę, kupiłeś jakiegoś zajechanego złoma "bo taniej będzie" i za 2 tygodnie będziesz tu narzekać na głośne działanie/rroda?

Opublikowano

Nie, kupiłem w dobrym stanie, a otworzyłem go by po prostu środek wyczyścić :-) tak profilaktycznie

Opublikowano

Nie, kupiłem w dobrym stanie, a otworzyłem go by po prostu środek wyczyścić :-) tak profilaktycznie

Mam nadzieję, że prawilnie Karcherem ;)

wypozyczalnia-karcher-warszawa1.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że prawilnie Karcherem ;)

wypozyczalnia-karcher-warszawa1.jpg

Izopropanol + sprężone powietrze. Tak robią baroni.

Opublikowano

Wiecie dlaczego nienawidzę (NIENAWIDZĘ) Microsoftu? Bo to przemądrzałe cwele bez odpowiedzialności. Dając im sporą część rynku, to jak dać małpie karabin. Będą robić "co oni uważają za lepsze dla wszystkich" jak jacyś guru (a przy okazji kasa im wpadnie, bo to chciwe sukinsyny), a potem okazuje się że ogólnie te ich rozwiązanie wieje ch*jem. Skoro mogą w Windowsie spieprzyć menu start, wyszukiwanie plików, i rozwiązania które były dobre przez dekadę, to to zrobią w imię "bo WIEMY lepiej". Skoro mogą stworzyć konsolę-tv-drm-always online-patologia, to będą chcieli to zrobić "bo WIEDZĄ lepiej".

Przyznam, że ta mega-bura i utarcie nosa ich wizji Xboxa One to był jeden z najszczęśliwszych momentów w moim życiu gracza. Niestety, wiem że to zadziała na krótką metę. Oni są niereformowalni. Jak dres spod bramy, który po dostaniu w ryj uspokoi się na parę dni, a potem wróci do poprzedniego zachowania...

Opublikowano

A ty co Mendrek ? Dalej ogrywanie gierek z przed 5 lat ?

Opublikowano

Oho typek z monitorem przerwał milczenie. xD

Przy okazji pięknie boli du.pa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mendrek budzi sie w w wiosenna leniwa niedziele z nienawiscia do Microsoftu na ustach xD

Cudownie :banderas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pyerdolisz Mendrek od rzeczy. MS robi więcej dla graczy niż to zapyziałe Sony. Niektórzy pewnie dorabiają sobie ideologię do mojego hejtu, ale sprawa jest prosta - nie lubię firm, które nie szanują graczy. Sony nas nienawidzi, Sony nie chce zadowalać graczy, Sony myśli tylko o zyskach. A co przynosi zyski? Casuale. Dlatego Sony casualizuje rynek gier wideo - tytuły first party są krojone pod typowego Dariusza, który kupuje sobie jak to mówią "SONKĘ" po to, żeby mieć i czasem zagrać mecz w FIFA lub BATTLEFIELD i zajarać się, że LBP3 to mesjasz gier platformowych.

Ta firma to cień tego, co było kiedyś. To se ne vrati. Miło żyć wspomnieniami, jako osoba siedząca w retro wiem o tym doskonale, ale czas ruszyć do przodu i przyjąć Pana.

BTW. Skończył mi się ostatnio plus, ładowany z pre-paida. Dostałem taką laurkę:

tuMTLfj.jpg

No nie wiem, może dla niektórych to nic złego, ale mnie razi ten windykacyjny ton. Kolega który robił w windykacji potwierdził, że nawet oni przy ściąganiu długów są bardziej mili. Brzmi to tak, jak bym nie opłacił jakiegoś rachunku, a można było znacznie kulturalniej, że subskrypcja się zakończyła...

PS. Wiem, że na screenie jest Michal, ale na forumku piszcie do mnie per Paweł, ok?

Edytowane przez ping

Opublikowano

mendrek nie wziął z rana tabletek

sony to korporacja która wyciśnie z graczy ostatniego centa/grosz bo ten biznes to jedyne co im zostało, będą robić wszystko byleby wydymać graczy, z resztą sami zobaczcie kto rządzi tą firmą - korporaci i krawaciarze jak House czy Kaz którzy nawet nie grają w gierki. A taki Major Nelson i Phil Spencer codziennie odpalają sprzęt który starają się sprzedać i grają na nim i wiedzą co dla graczy trzeba. Szanuje Microsoft za to :cool:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wiecie dlaczego nienawidzę (NIENAWIDZĘ) Microsoftu? Bo to przemądrzałe cwele bez odpowiedzialności. Dając im sporą część rynku, to jak dać małpie karabin. Będą robić "co oni uważają za lepsze dla wszystkich" jak jacyś guru (a przy okazji kasa im wpadnie, bo to chciwe sukinsyny), a potem okazuje się że ogólnie te ich rozwiązanie wieje ch*jem. Skoro mogą w Windowsie spieprzyć menu start, wyszukiwanie plików, i rozwiązania które były dobre przez dekadę, to to zrobią w imię "bo WIEMY lepiej". Skoro mogą stworzyć konsolę-tv-drm-always online-patologia, to będą chcieli to zrobić "bo WIEDZĄ lepiej".

Przyznam, że ta mega-bura i utarcie nosa ich wizji Xboxa One to był jeden z najszczęśliwszych momentów w moim życiu gracza. Niestety, wiem że to zadziała na krótką metę. Oni są niereformowalni. Jak dres spod bramy, który po dostaniu w ryj uspokoi się na parę dni, a potem wróci do poprzedniego zachowania...

Sent from taboret using tapatalk

:potter:

Opublikowano

Pyerdolisz Mendrek od rzeczy. MS robi więcej dla graczy niż to zapyziałe Sony. Niektórzy pewnie dorabiają sobie ideologię do mojego hejtu, ale sprawa jest prosta - nie lubię firm, które nie szanują graczy. Sony nas nienawidzi, Sony nie chce zadowalać graczy, Sony myśli tylko o zyskach. A co przynosi zyski? Casuale. Dlatego Sony casualizuje rynek gier wideo - tytuły first party są krojone pod typowego Dariusza, który kupuje sobie jak to mówią "SONKĘ" po to, żeby mieć i czasem zagrać mecz w FIFA lub BATTLEFIELD i zajarać się, że LBP3 to mesjasz gier platformowych.

Ta firma to cień tego, co było kiedyś. To se ne vrati. Miło żyć wspomnieniami, jako osoba siedząca w retro wiem o tym doskonale, ale czas ruszyć do przodu i przyjąć Pana.

BTW. Skończył mi się ostatnio plus, ładowany z pre-paida. Dostałem taką laurkę:

tuMTLfj.jpg

No nie wiem, może dla niektórych to nic złego, ale mnie razi ten windykacyjny ton. Kolega który robił w windykacji potwierdził, że nawet oni przy ściąganiu długów są bardziej mili. Brzmi to tak, jak bym nie opłacił jakiegoś rachunku, a można było znacznie kulturalniej, że subskrypcja się zakończyła...

PS. Wiem, że na screenie jest Michal, ale na forumku piszcie do mnie per Paweł, ok?

sony to korporacja która wyciśnie z graczy ostatniego centa/grosz bo ten biznes to jedyne co im zostało, będą robić wszystko byleby wydymać graczy, z resztą sami zobaczcie kto rządzi tą firmą - korporacji i krawaciarze jak House czy Kaz którzy nawet nie grają w gierki. A taki Major Nelson i Phil Spencer codziennie odpalają sprzęt który starają się sprzedać i grają na nim i wiedzą co dla graczy trzeba. Szanuje Microsoft za to :cool:

:hi:

Opublikowano

sony to korporacja która wyciśnie z graczy ostatniego centa/grosz bo ten biznes to jedyne co im zostało, będą robić wszystko byleby wydymać graczy, z resztą sami zobaczcie kto rządzi tą firmą - korporaci i krawaciarze jak House czy Kaz którzy nawet nie grają w gierki. A taki Major Nelson i Phil Spencer codziennie odpalają sprzęt który starają się sprzedać i grają na nim i wiedzą co dla graczy trzeba. Szanuje Microsoft za to :cool:

Wlasnie dostales ode mnie pierwszego w historii plusa...a to znaczy ze z Sony jest naprawde zle :frog:

Opublikowano

trailer obejrzało prawie 6mln ludzi w ciągu pierwszych 24h

w tej chwili po 2 dniach ma prawie 9mln wyświetleń

gierki na prawde robi sie serious business

Opublikowano

Dice od dosc dawna robi (pipi)owe gry, nie nastawiam sie.

Opublikowano

obstawiam że gierka nikogo i ludzie pomylili z trailerem filmu. gra sie sprzeda bo będzie wypuszczona przed premierą filmu.

Opublikowano

Star Warsy zawsze spoko...

ale niestety gre robią korposzczury z DICE na usługach EA, którzy od 2010 roku nie zrobili dobrej gry

Edytowane przez asax

Opublikowano

I Sony i Microsoft są siebie warte pod względem nastawienia na dojenie rynku do oporu - wiadomo każda korpo bazuje na cyferkach - ale widać to i po ilości i jakości gier, nie mówiąc o docelowym odbiorcy. Obie postawy wieją rakiem/ch.jowością/końcem "złotej epoki" konsol (niepotrzebne skreślić). W moim odczuciu Sega jako ostatnia poza sałatą miała jakąkolwiek chęć "zaspokojenia" gracza, a era konsol dla "prawdziwych" graczy skończyła się z Dreamcastem. Potem było i jest już tylko gorzej.

Opublikowano

witcher 3 to niegrywalna sr.acz,ka na guwnie rozmazanym. ktos jest zdziwiony bo ja nie beda z biedakow

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

Nintendo nie lepsze, wydawanie lekko dopakowanych wersji konsol czy sciaganie kasy za wrzucanie nagran na youtube z ich gier.

Opublikowano

DSC02748(2).jpg

fixed

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.