Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

43649.jpg

Chyba oczywiste.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no niestety brutalna prawda, po "bezproblemowym" przerabianiu psx, ps2, to wlasnie polscy korsarze zaatakowali x360

Opublikowano

No dobra :frog: 

Kij tam, Xbox One i tak w Polsce jest przegrany, ale trzymam za niego kciuki w USA czy Kanadzie. 

Opublikowano

Janki grające na przerobionych PSX-ach i PS2 w Tony Hawki, Tekkeny czy Crashe, dziś dorośli, poszli do pracy, zaczęli zarabiać i już nie muszą piracić. Sony po misztrzowsku przejęło tych graczy, na nowo ich wychowało, zostawiając MS-owi piracki odpad i casualowy ochłap co kupuje dla zabaweczki do skakania.

Innymi słowy - chcesz grać z Polakami w gry? Kup to co oni. Playstation jak zawsze.

Opublikowano

u mnie wielu wielu znajomych, z ktorymi w czasach psx i ps2 dzielnie walczylem na verbatimach w poczatkowym okresie zeszlej generacji ochoczo kupowali x360 i byli zachwyceni, sam smutnialem kiedy ja za gorsze multiplatformy placilem krocie, a ci w lepsze grali za paczke plyt z marketu. pozniej przyszly lepsze czasy, exy na ps3, multiplatformy zaczely jako tako dzialac, oryginalne gierki w sklepach z uzywanymi grami, ktore wyrastaly jak grzyby po deszczu kosztowaly z 50zl i wielu znajomkow dopiero wtedy kupilo ps3

Opublikowano

X360 był masakratorem, kiedy się pojawił. PS3 startu do niej nie miało. W 2006 się biegło po klocka i dziękowało Panu za geniusz MS :banderas:

XOne, to niestety jest ch.uj :frog:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

xboxa w polandii sprzedaje kinect, znajomi casuale ktorzy go wybrali kierowali sie tym, ze zona poskacze przy dance central albo jasiu (lat 7) poskacze na pontonach, a sam wieczorem se pykne mecza w fife i wszyscy zadowoleni

jak ktos mysli ze MS cokolwiek ugra w PL puszczajac reklamy Ori czy Sunset Overdrive albo nie wiem YT w snapie to powodzenia

Opublikowano

bulduper dzisiejszy up do drivecluba dodal nowa mala kampanie za free dla wszystkich startline - juz nie bedziesz musial czekac az dojdziesz do deszczu bo zbudowano ja z uwzgledniem wszystkich bajerow (zmianna pogoda, nowe trasy, free auta itp) - dotychczas bez season pass te bajery mozna bylo obczajac tylko w wyzwaniach lub single event

Nope, 2 pierwsze dodatkowe sezony także można ściągnąć za Free.

Edytowane przez easye

Opublikowano

dwa pierwsze dodatkowe sezony nie mialy jeszcze pogody, ktora dopiero w grudniowej latce wyszla, dopiero kampania elements jest pierwsza z zmienna pogoda, a ona juz jest platna

Opublikowano

Uwaga boty, zrzucam bombę prawdy: żeby reklamować konsolę dla graczy, trzeba konsolę dla graczy mieć :reggie:

Uwaga kolejna bomba prawdy - zeby twoje zdanie w cw kogokolwiek obchodziło trzeba pokazać gt/psn id
Opublikowano

Mieć konsolę dla ulungów.

Myśleć, że jest to sprzęt dla gracza.

Ta logika klapów nie przestaje zadziwiać :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mieć konsolę dla ulungów.

Więc do tego doszło, wyzywamy się od gatunków herbaty...

Opublikowano

hum jaki tetley xD

Opublikowano

troche lipton

Opublikowano

Tylko Dilmah. :ohboy:

Opublikowano

002466.jpg

Opublikowano

Zawsze myślałem, że się pisze "ulong"  :reggie:

Opublikowano

Zawsze myślałem, że się pisze "ulong"  :reggie:

Captura+de+pantalla+2012-08-23+a+las+15.

Opublikowano

chlopaki tak uciekajac od tematu - kto mi wytlumaczy czemu tak malo gier (na szybko nie kojarze zadnej powaznej, a w zapowiedziach tez bez szalu) korzysta z UE4? przeciez trzecia czesc tego silnika byla hiper popularna, do teraz wiele gier i tych co sa jeszcze w produkcji z tego korzysta

Opublikowano

Fable Legends - UE4

Scalebound - UE4

Pnemua - UE4

Gears of War - UE4

Crackdown - UE4

to silnik pod dx12 glownie wiec czekaja z nim na win10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.