Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wszystko przeczytane :kaz:

Mam Cie przepytać? :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wszystko przeczytane :kaz:

Mam Cie przepytać? :kaz:

no dobra już sobie ide :D

Opublikowano

W CW wyniki zawsze coś znaczą. Ja pamiętam jak boty fapowały do 3 pikseli więcej w tamtej generacji, a teraz 1080p vs 900/720 to zadna różnica.

aczyło.

Ból dupy jest wielki w tobie. Bardzo mnie to cieszy. A ja nadal pamiętam jak klapy myślały, że mają super exy.

Ból dupy, ależ z jakiego powodu? Przecież ta generacji się toczy w taki sposób, że nawet w snach by mi się nie wyśniło, że boty spotka takie upokorzenie. W 2014 dostaną konsole, która nie potrafi wyświetlić full hd, że część z nich przejdzie na stronie jedynego next gena na rynku, że znajdą się tacy, którzy porzucą grę na konsolach i kupią pc (to dopiero zniszczona psycha). Powróci dominacja jak za czasów PS2, a na konkurencje oprócz USA nawet nikt nie spojrzy. Piękna generacja, dzięki ci microsofcie. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

large.jpg

A teraz co? Knack - najlepsza platformówka od lat, Killzone: Shadow Fail oraz najmocniejsze 7/10 Driveclub. :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

KYbLVN.gif

Opublikowano

Tak wygląda YETI jak chce złapać trochę honoru.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pc master race, jeden dzis w statusach płacze że mu bluescreena wywala, a drugi w hydeparku narzeka ze nie moze odpalic wieśka 1 na windows 8 :kaz:

a na konsoli wkładasz płytę (ściągasz patcha) i grasz

Na ps4 mialem wiecej bluescreen niz na pc przez ostatnie 10 lat. A drugi kolega pokazuja jaki poziom inteligencj ma sredni :klapek: koles nie byl wstanie wykonc dobrze instrukcji z 2 podpunktami,z czego pierwszy podpunkt to bylo info gdzie ma znalezc plik. 

Miminalne wieska 1

Supported OS: Microsoft® Windows® /XP/Vista 

jak widac oficjalnie win 8 nie jest wspierany. 

A co do wkladam plyte i grasz,ostatnio znajomy kupil fife 15 chcielismy sobie pograc 1vs1. ponad godz grzebal w routerze a i tak nas nie polaczylo :D

Teraz juz w sumie wiem czemu Yano nienawidzi uzytkownikow Appla. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tak wygląda koalicja blacharsko botowska podczas szału odbytu. Piękna generacja :fsg:

Opublikowano

Cieszyć się że szrot bez gier sprzedaję się dobrze + to co odwala $ony trzeba mieć ładnie nawalone we łbie, to w sumie jedyny argument sonybociarni od ponad 1,5roku no i kilka gier które mają trochę więcej ''p''.

Sonyboty rak branży, gówno obesrane to wii tej generacji i tyle   :)

Rare zapowie nową grę na E3, nie na kinecta, nie conker, nie perfect dark. Nowe Banjo, Battletoads albo nowe IP   :ohboy:

halo5

forza6

rare

tomb raider

gears of war

quantum break

crackdown 3

scalebound

sony wiecznie na kolanach z pełnymi ustami   :sorcerer:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Na ps4 mialem wiecej bluescreen niz na pc przez ostatnie 10 lat.

Jak grałeś tylko w BF4 to nic dziwnego, żadna inna gra na PS4 nie wywaliła mi do xmb.

Opublikowano

Na ps4 mialem wiecej bluescreen niz na pc przez ostatnie 10 lat.

Jak grałeś tylko w BF4 to nic dziwnego, żadna inna gra na PS4 nie wywaliła mi do xmb.

Destiny,Driveclub tez kilka razy mi wywalilo. 

Opublikowano

ostatnio czezky przekonywal jak wszystkie gry chodza bez problemu i nie trzeba sie przejmowac wsteczna kompatybilnoscia ;/

Opublikowano

ostatnio czezky przekonywal jak wszystkie gry chodza bez problemu i nie trzeba sie przejmowac wsteczna kompatybilnoscia ;/

Zalezy od gry. Zazwyczaj niema problemu,ale w przypadku wieska trzeba niestety wyslic swoje szare komorki,wspiac sie na poziom informatyka z 10letnim doswiadczeniem(nie wiem czy Lucek by to nawet ogarnal),znalezc plik witcher.exe i wpisac dontforceminreqs. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

a jednak jest sporo jednostek, które kupują PS4 dla multiplatform, to jest dopiero upośledzenie

Opublikowano

w ogólnym rozrachunku to jednak jest upośledzenie, no chyba że bierzemy pod uwagę mendrek stajl, czyli gram jak ktoś mi 11zł pożyczy ( i minie 5 lat od premiery danego tytułu)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Miminalne wieska 1

Supported OS: Microsoft® Windows® /XP/Vista 

Czyli wszystkie gry wydane przed datą wypuszczenia nowego systemu, które nie mają go w swoich wymaganiach, mają prawo nie działać? A co z bajkami, że pecet zawsze jest backward compatible? :dynia: :dynia: :dynia:

Na ostatnich stronach widzę wielu kandydatów na oddział zamknięty psychiatryka...

Opublikowano

Lem,jak bys sie wysili i zjechal 9 postow nizej to bys wiedzial. Ale ty jestes klapkiem wiec czego ja wymagam.

Obstawiam, że pijesz też do cen gier. Na konsolach w przeciwieństwie do pc możesz sprzedać grę jak Ci nie podpasuje lub się znudzi z niewielką stratą, więc pozdro stemowa frajernio  :)

Ja kupuje* tylko cyfrowki na ps4 wiec nie moge odsprzedac.

*jak jest co kupic bo teraz do uncharted 4 bedzie lipa.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jeśli płacenie kilku tysi dodatkowo za lepsze klatki w multiplatformach to dealbreaker to nie mam pytań. Wydaje mi się, że 60fps nie uczyni ch.ujowej gry dobrą, a 30 dobrej złą.

Obstawiam, że pijesz też do cen gier. Na konsolach w przeciwieństwie do pc możesz sprzedać grę jak Ci nie podpasuje lub się znudzi z niewielką stratą, więc pozdro stemowa frajernio :)

Edytowane przez Soban

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.