Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

typie ale co Ty możesz wiedzieć o GTA V na PC?

e: zły cycat

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Te ziomek ale to nie PS4, tego cuda tak się nie stawia  :reggie:

Jeszcze go nie podpiąłem, ale dobrze wiedzieć.

Spoko Ziomeczku.

Witaj w śród prawdziwych graczy, dla których to gry nie grafika mają znaczenie  :sir:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

Tyle co Czezky i suteq o BB

Typie

Opublikowano

Oczywista oczywistość ze to boty zapoczątkowały zabawę w cyferki po przejściu z PC na X360 i otworzeniu fabryki Verbatimow.

nie?

Bloodborne to taki Resident Evil 4 drugiej dekady XX wieku, z tym że tak jak RE4 było nastawione na strzelanie i okazyjne ataki melee (kopniaki :pawel:), tak z Bloodborne jest odwrotnie.

Jak ktoś zapyta dlaczego:

1) Podobny styl action-adventure

2) Atmosfera

3) Dopięcie game designu na ostatni guzik

Dyskutowałbym

Opublikowano

Typie

Jeszcze jakbym pisał jakieś brednie, ale piszę, że gra jest na pewno świetna, a Ty się przypier.dalasz. Weź się yebnij w ten pusty łeb. 

I pomyśleć, że takie osobniki się rozmnażają. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Witaj w śród prawdziwych graczy, dla których to gry nie grafika mają znaczenie  :sir:

s powrotem w śród swojich 

Opublikowano

Oczywista oczywistość ze to boty zapoczątkowały zabawę w cyferki po przejściu z PC na X360 i otworzeniu fabryki Verbatimow.

nie?

Ok dyskutujmy

Tak?

Typie

Jeszcze jakbym pisał jakieś brednie, ale piszę, że gra jest na pewno świetna, a Ty się przypier.dalasz. Weź się yebnij w ten pusty łeb.

I pomyśleć, że takie osobniki się rozmnażają. :/

A skąd Ty to mozesz wiedziec, bo hype w internecie i ocena wysoka?
Opublikowano

nie?

Bloodborne to taki Resident Evil 4 drugiej dekady XX wieku, z tym że tak jak RE4 było nastawione na strzelanie i okazyjne ataki melee (kopniaki :pawel:), tak z Bloodborne jest odwrotnie.

2) Atmosfera

Dyskutowałbym

Jeszcze nie ukończyłem (jeśli jest tyle bossów ile się spodziewam że jest to zostały mi ~4 + ostatni), więc może jeszcze zmienię zdanie.

W GTAV PC jest gravity gun, chcecie jeszcze dyskutować, wy konsolowe chłopy pańszczyźniane?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

GTA V to ta gra w której znow mody zablokowali?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

2) Atmosfera

RE4, jedna z lepszych, dla wielu najlepsza gra czasów PS2/GC/Xbox. Teraz mamy BB, które można pod wieloma względami postawić obok genialnego RE4. Jest to gra tej samej klasy i tej samej zaje.bi.stości... dostępna tylko dla posiadaczy PS4. Boty (o blachach nie wspomnę, bo oni czekają na symulator kąpieli ze starym), gre takiego kalibru może, MOŻE dostaną w tej generacji. Tylko microsoft musi zmienić politykę i robić coś więcej niż kolejne Halo, Forzy i Girsy.

Elite: Dangerous, Star Citizen, Cities: Skylines, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Starcraft II, sezony w Diablo 3 (naiwni konsolowcy myśleli, że na "next-genach" będą jednakowe wersje), Civilization: Beyond Earth, Divinity: Original Sin, nowy Unreal, Hearthstone, Shadowrun, Legend of Grimrock 2, The Talos Prin(nene)le, Europa Universalis IV, This War of Mine, Endless Legend

Ta lista, to jest kolejna prowokacja blacharów?

this-war-of-mine_4bh7.jpg

endless-legend-3.jpg

99445086014d96e3f9408d92216af65a.jpg

The-Talos-Principle-PC-Benchmark-Perform

grimrock2-2014-10-12-03-30-41-00_sj75.jp

Shadowrun_Returns_13468206631635.jpg

Przepraszam, ale czy wy na te gry robiliście składki na kickstarterze, bo wyglądają jak tytuły zrobione przez grupę co najwyżej sześciu studentów rolnictwa, sprzedawanych w biedronce, a raczej dorzucanych gratis do kg cebul. To takie eksy "pc master podpisz pan petycje o Bloodborna na pc" ogrywają na swoich 24 calach z podpiętymi tytanami na ultra?

(pipi), blachy w swoim trollingu są nizej niż daddy i mroku :obama:

Opublikowano

@exact

Grałem we wszystkie poprzednie soulsy i były na wysokim poziomie więc dlaczego teraz miałyby nie być? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to endless legend musze sprawdzis wyglada spoko...

w co sie teraz na ps4 gra? dalej w bf4 i remastera last of us?

Opublikowano

Yeti znowu dal liste nadchodzacych exow na PS4 tylko ze teraz w wersji obrazkowej?  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gra się w tę grę zeratul w której nie potrafisz znaleźć pistoletu xDD

Opublikowano

w co sie teraz na ps4 gra? dalej w bf4 i remastera last of us?

W dar od bogów

http://1.bp.blogspot.com/-jWIj-DEZIhU/VBsshSuZSBI/AAAAAAAAAjY/4hT2xYYsHP8/s1600/bimltg.gif

ale w tym momencie gram w najlepsze multi

http://i2.wp.com/www.trustinplay.com/wp-content/uploads/upuejm.gif

a przed snem kilka okrążeń w

http://2.bp.blogspot.com/-VfvS0wOhO3I/VEmCOnQMYVI/AAAAAAAAAlA/TMswnLOgX2w/s1600/yaqakv.gif

wszystko na 55 calach z 2 metrów :banderas:

A u ciebie co tam? Kalimba czy twitch?

Opublikowano

> uważaj się za gracza

> szydź z gier paradoxu

Opublikowano

Zbanowali się Raven za mody do gta na STEMie? Poważnie pytam, podobno banują nawet za mody na fov.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.