Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

komputronik wystawil bundla ps4 z dyskiem 1tb + wiesiek3 + dying light za 1799

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sony mądrze rezygnuje z konferencji w europie

nie muszą się w ogóle wysilać by sprzedać konsole

skoro na gamescomie konferencje maja za zadanie podgrzanie atmosfery i popytu na hity jakie dana firma ma na koniec roku to sony musiało by cała godzinę gadać o aktualizacji poprawiającej stabilnosc

Opublikowano

Zle to interpretujesz kermit, po bombach na E3 nie musza robic konferencji na GC.

Tak to widze

Opublikowano

tez tak uwazam ze po bombach microsoftu na e3 juz lepiej dla sony powiedziec pass, liczyc siano z multiplatform i myslec o exach na 2017

Opublikowano

też bym się pośmiał, szkoda ze do konfy sony ponad miesiac ;f

Opublikowano

Na gamescomie sony brak,

klapkom lezki kapu kap,

leca z du.pki caly czas.

Opublikowano

tez tak uwazam ze po bombach microsoftu na e3 juz lepiej dla sony powiedziec pass, liczyc siano z multiplatform i myslec o exach na 2017

na xbone co chwile super exy wychodza, tak wynika z lektury tego tematu i co? Nadkonsola nadal sprzedaje sie lepiej, dominacja jak za czasow ps2. xbone na kolanach i tak zostanie juz do konca generacji. 

Opublikowano

serio trzeba miec tupet by bronic i usprawiedliwiac sony za brak konfy na najwiekszej imprezie na kontynencie, ktory od zawsze najbardziej kochal sony

Opublikowano

Może i tak ale konfy sony, szczególnie na GC są tak chuyowe że to plus że ich nie będzie  :rayos:

Opublikowano

Sony niczym miłościwie panujący nam prezydent. Po ch,uj ma sie wychylać i jeszcze robić z siebie pośmiewisko, i tak nie ma nic ciekawego do zaprezentowania. A nawet bez tego, ba, nawet kompromitując się, nie wiadomo jakim cudem, ma ogromne poparcie.

Opublikowano

no taki troche bronek z nich to fakt , dlatego tylko braun

Opublikowano

Na kodach skubaniec jeździe.

Dobre porównanie, Sony to taki Komoruski. Każdy ma go w dup.ie, poza garstką zindoktrynowanych lemingów, a i tak jakoś się utrzymuje, jakby tej ciągłej kompromitacji w ogóle nie było. :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Europe juz podbili, musza sie skupic na stanach, ostatnim bastionie botow. 

Boty to pis, fanatyzm w oczach, marzenia o powrocie do wladzy. 

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Boty to pis.

Ale nie obrażaj mnie co?

Tylko Braun!

Kościół, szkoła, STRZELNICA!

Edytowane przez Hum

Opublikowano

serio trzeba miec tupet by bronic i usprawiedliwiac sony za brak konfy na najwiekszej imprezie na kontynencie, ktory od zawsze najbardziej kochal sony

przyjmujecie bez wazeliny

figus a sony na e3

SporcleIndieGamePicQuiz.jpg

ios_rf_small.png

Opublikowano

No taki lineup to chyba idealny dla ciebie bluber?

Opublikowano

bend studio, guerilla czy sucker punch w nieskonczonosc w tajemnicy gier nie beda robic wiec jakis tam cien szansy jest, ze sony pokaze cos co ma grafike na swojej konfie zamiast samych indypierdow, do tego projekt level5, uncharted4, pewnie cos z persony5 i sf5 i wreszcie ratcheta, jakis procent szansy na gt7 - solidna to bedzie konfa wg mnie choc jak mam byc szczery to bardziej ciekawi mnie microsoft bo jesli nie wyskocza z mocniejsza revizja to tylko mocny lineup exow moze ta konsole uratowac

Opublikowano

persona gierka z ps3, street fighter beka, na pc bedzie w 4k i 60 klatkach tak samo jak mortal kombat. 

Opublikowano

Jak wypuszcza jakas sensowna kierownice do forzy 6, a halo 5 sprosta oczekiwaniom to jestem pewien, ze o sprzedaz xboksa nie ma sie co martwic.

Ale inne eksy i tak beda w tym roku, poznacie łaske krola Spencera juz na E3.

Opublikowano

ze o sprzedaz xboksa nie ma sie co martwic.

No przez jakieś dwa miesiące pewnie nie ma o co się martwić, a później wszystko wróci do normy, czy xzłom nikogo.

Opublikowano

forza z warunkami pogodowymi

nowy mega odyebany graficznie gears od war

halo5 to samograj sprzezadowy wiec bez oczekiwan

nowy horizon lub jakas arcadowa scigalka w klimacie pgr (ehhh placze ze nigdy nie doczekam sie piatki)

scalebound od platinium

banjoo lub conker od rare

battletouds

quantum break

tomb raider

ma czym w teorii straszyc sony microsoft w tym roku, nie przypominam sobie by kiedykolwiek tak mocny teoretyczny lineup miala ta firma na e3

Opublikowano

Posłuchasz trochę Brauna Ficek i od razu jakoś tak bardziej po ludzku piszesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.