Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bo my CHCEMY WIĘCEJ

Na PS4 najlepszym exem jest Knack, ewentualnie Infamous jeszcze ujdzie. Nie dziwie sie, ze chcecie wiecej xD

tymczasem na X obecnie masz aż skutery wodne i Kwiatki kontra Zombie. Jest jeszcze Tajtanfall w którego już nikt nie gra. 

Xbocka podrasa musi zrozumieć, że narazie wszystkie obecne exy na obie konsole razem wzięte są zjadane przed jedną dobrą multiplatformę, a te z definicji wyglądają lepiej na PS4. Jak wyjdą na obie konsole naprawdę dobre exy to dopiero zobaczycie przepaść, gdzie PS4 to będą wrażenia graficzne pokroju Uncharted, a na X będą dalej Sunset Overdrive'y i może remake pierwszych Gearsów. Gaming fchu,j

Edytowane przez waldusthecyc

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Figaro

A ten pierwszy ? Również był jak z PS3.

A więc to jest ten trolling w internecie, o którym tak wszyscy opowiadają.

Opublikowano

Co ? Z forzy to jawohl pogrzać ale Bloodborne który wygląda póki co jak przeciętne PS3 to już nie. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

bo my CHCEMY WIĘCEJ

Na PS4 najlepszym exem jest Knack, ewentualnie Infamous jeszcze ujdzie. Nie dziwie sie, ze chcecie wiecej xD

tymczasem na X obecnie masz aż skutery wodne i Kwiatki kontra Zombie. Jest jeszcze Tajtanfall w którego już nikt nie gra. 

Fajnie, ze zapominasz o Forzie i Dead Rising, ktore sa lepsze od kazdego zalosnego exa na PS4. Winko z biedry musi zle wplywac na pamiec.

Opublikowano

największy śmieszek z xbotów jest taki, że amerykańskim sługusom wystarczą 3 gry. (pipi) porównujecie tabelki exów z których i tak jasno wynika, że Nadkonsola ma więcej gier i podniecacie się, że Halo i SO i Forza, tymczasem Szlachta patrzy na to z politowaniem, bo my CHCEMY WIĘCEJ. U Was jest podnieta po dostaniecie remaki gier sprzed 13 (siiiiiiiiiiiiiic!!!) lat, nie z zeszłej generacji, nie nowoczesne pomysły tylko (pipi) PONAD 10LETNIE SZPILE TO ZAKRAWA I PROKURATURĘ A WY Z TEGO ROBICIE WARTOŚĆ KONSOLI.

Zapewne nie będziecie grać w multiplatformy, które generalnie na dzień dzisiejszy zjadą exy obu konsol - ja Wam się nie dziwię, dać 2k (dać blisko 20% więcej za xpudło matko z córko) i grać w multiplatformy w wersjach graficznych z początku tego wieku to jest jest wstyd i marność. Myślałem, że chociaż na E3 M$ pokaże next gena, ale chyba jednak oni naprawdę myślą, że ONE to konkurencja dla Japońskich Baronów Gamingu :( Smutek i żal, nie dziwię się teraz, że tak kurczowo walczycie o te całe 3 exy - nie zmienia to faktu, że i tak jesteście tylko kieliszek wyżej niż blacharnia. 

Kupić XONE i sciągać majty dla dedykowanych serwerów gry z 2001 czy tam 2004 roku. #so_xbot

Nadkonsola to ma co najwyżej więcej indyków ;) No ale już, już - przecież jest mocniejsza, to kiedyś na pewno będzie w co grać (bo na ten rok tylko DriveClub jest robiony od podstaw z myślą o PS4). A jeżeli trzymamy się już tak kurczowo tych tabelek, to w tym roku Xbox One otrzyma 9 dużych exów, gdzie PS4 dostanie tylko 3. Spoko, można i tak - zawsze są multiplatformy, które na Xbonie mają w większości duży + w postaci sieci, lepszej kontroli przez lepszego pada, czy funkcji do zgrywania ciekawych momentów (która na PS4 działa jak chce). Ale rozdzielczość jest niższa, teraz tylko piksele się liczą :(

Opublikowano

Co ? Z forzy to jawohl pogrzać ale Bloodborne który wygląda póki co jak przeciętne PS3 to już nie. 

Jak to bylo do mnie, to jeszcze raz obejrzyj ten pierwszy trailer. To jest CG. I na jego podstawie uważasz, że to gra z PS3. Ok.

Opublikowano

Jak to bylo do mnie, to jeszcze raz obejrzyj ten pierwszy trailer. To jest CG. I na jego podstawie uważasz, że to gra z PS3. Ok.

Pod koniec jest gameplay i to również średnie PS3.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Waldus, wroc tutaj pod koniec 2015. Jest szansa, ze Sony bedzie miec lepszy line-up.

Opublikowano

bo my CHCEMY WIĘCEJ

A skąd taki wniosek? W Killzone to wiem, że nikt nie gra, ale w Titanfall nie mam żadnego problemu, by znaleźć ludzi i pograć. A trwa to może 6 sekund.

Opublikowano

Jakie 9 exow na xbone w tym roku?

- Horizon 2

- Sunset Overdrive

- Halo: Master Chief Collection (tu są cztery gry, ale ok - liczę jako jeden pakiet + beta Halo 5)

- Dance Central: Spotlight

- Ori

- Disney's Fantasia

- Project Spark

- Killer Instinct: Season 2

- Beta Fable Legends

+

Indyków cała masa, które teraz przecież mają znaczenie. Jak licytować się na ilość exów, to wymieniam ;)

Ale ty Maciek piehdolisz, kiedy ty ostatnio w KZ gralas i ile grales?

A kiedy ty ostatnio grałeś w Titanfall i ile grałeś?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

"Dużych eksów"

>Beta Fable Legends

:turned:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

O (pipi), toś pojechał z tą listą :lol:

Ori, Fantasia, Dance entral, sezon 2 KI, beta Fable - duże eksy :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

O (pipi), toś pojechał z tą listą :lol:

Cytuje zagraniczny portal ;)

Betę wliczam, bo zagrać możesz? No możesz :P W dodatku darmo.

Opublikowano

Hej Figaro ten twój trailer w lepszej jakości jeszcze gorzej wygląda i chodzi :P

Opublikowano

Alpha Destiny i beta BF Hardline- super exy na PS4 kurtyzany!

Macio osiągnął zupełnie nowy poziom xbota. I to zaskakująco szybko.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Widzę że CW osiąga nowy poziom skoro Beta jest teraz wliczana jako "duży ex" :teehee:

Opublikowano

Klapki drogie! Skończcie dyskusję z betonem, bo już się rzygać chce od postów maciusiów, insów i reszty botów - jak zdarta płyta, w kółko o jednym od kilkudziesięciu stron. Sunset, Forza, Halo - tyle funu, ekstaza, Spencer król. DriveClub, TLoU, LBP3 - PS4 nie ma gier, this is waiting, jaranie gifami. #logika Mogę się założyć, że gry Sony zbiorą lepsze recenzje i osiągną wyższą sprzedaż, a tłuki dalej będą nawijać o lepszym line-upie na kloca :yucky:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Zaloze sie ze samo Hallo Collection sprzeda sie lepiej niz te trzy exy na PS4.

Opublikowano

Hej Figaro ten twój trailer w lepszej jakości jeszcze gorzej wygląda i chodzi :P

jeśli chodzi o framerate, to są świadomi problemów. Stary build, na pewno poprawią :)

Opublikowano

Tylko tluki moga wrzucac jako argument, ilosc sprzedanych kopii (wow 2x wiecej konsol, trudno by sprzedaz nie byla lepsza) i oceny z metacritc. No ale czego spodziewac sie po ludziach, ktorzy podniecaja sie i maja w avatarze wash dogs.

Opublikowano

Widzę że CW osiąga nowy poziom skoro Beta jest teraz wliczana jako "duży ex" :teehee:

Dobra, wykreślamy bety - 8 do 3.

Opublikowano

Mogę się założyć, że gry Sony zbiorą lepsze recenzje i osiągną wyższą sprzedaż, a tłuki dalej będą nawijać o lepszym line-upie na kloca :yucky:

Remaster GTA, TLoU i Halo lepiej się sprzedadzą niż każdy z pokazanych exów na 2014.

Opublikowano

Alpha Destiny i beta BF Hardline- super exy na PS4 kurtyzany!

Macio osiągnął zupełnie nowy poziom xbota. I to zaskakująco szybko.

Dobrze, bety wykreślamy - zasugerowałem się zagraniczną stroną, która wrzuciła je do puli eksów ze względu na ewidentną wyłączność konsolową. Destiny czy BF: Hardline są multiplatformowe tak czy inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.